Herşeye karışan insanla nasıl baş edilir?

Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş

Benimkini de tarif etmis

İlk başlarda çok alınıyordum ve hatta kendi kendimi yiyip bititiyordum.Şimdi kendi konuşup kendi dinliyor.

Ayyy bu ben, benim kayinvalidemde ayni böyle evliligimizin ilk yili o kadar etkilendim ki saglik sorunlarim oldu terapi aldim simdi cok iyiyim duymuyorum

Ben haksızlığa uğradığım zaman anlatırım diyelim "çok kafana takıyorsun, abartıyorsun" der hiç ilgilenmez bile. Başkalarına bakıyorum birbirlerine o kadar güzel sahip çıkıyor ki, sanki benim varlığım onu rahatsız ediyormuş gibi. Hiçbir şekilde kaale almaması insanı rahatsız ediyor. Yani bunlar size göre kıskançlık göstergesi anladığım kadarıyla. Karaterim mi rahatsız ediyor anlamadım çünkü ben haksızlığa uğramak hiç istemem herzaman karşısında dururum. Herzaman iyi bi insan olmak için uğraşıyorum.

Bu yüzden zaten haksızlığa uğruyorsun bu zamanda kötü davrananı ilgisiz olanları seviyorlar nedenini ben de bilmiyorum :) Ama katlanmak için bir sebebin yok bence değer görmüyorsan boşvereceksin yoksa böyle kafana takar durursun

Bu kişi sevgili ya da eş gibi geldi bana kiskançlik falan deyince ?

‘Ağzına bi’çarparım, birde yer çarpar ‘diyebilir misiniz

-taytı nasıl giyeceğimi bilmiyo muyum allah aşkına sen de bi tuhafsın
-yo yarın gitmek istemiyorum sen de miskin gibi herşeyi ertelersin.
-(şu konuda şöyle yapsan daha iyi olurdu) sen öyle yaparsın ben böyle yapıyorum şekerim iyi izle.
-yemeğin tuzu fazla olduysa sen yap bidahakine.
-(milletin saçını başını eleştirirken) allah bilir insanlar da senin arkandan neler diyodur dimi

Ben bunu yaşı yaşına uygun kuzeninmiş gibi yazdım. Kim bilmiyorum bu kişi ama sen de onu hırpala. Hayatta en sevmediğim insan tipidir.

bu tip kişiler kaynana gibi olur, bende de vardı henüz lisedeydik ve arkadaştık inanılmaz derecede her şeyimi eleştirir bana kaynanalık yapmaya çalışırdı. bir süre sonra burama gelince aniden kopardım ilişkiyi. fakat öyle böyle koparmadım, bayağı sert kopardım. böylece sap gibi kalmış oldu.

Hemcinsim olduğunu yazmamışım herkes kim olduğunu merak etti haliyle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kesin ilişkinizi. Çok mu lazım o kişinin hayatınızda olması? Bazı kişiler ne yaparsanız yapın değişmez.

Niye bu kadar anlatiyorsun o zaman? Sende bir yorum duymak
Istiyorsun demek..sadece istedigin seyleri duyamiyorsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…