Herşeye karışan insanla nasıl baş edilir?

Kaynana mi

Benim Kvde böyleydi ilk evlendiğimde, bir kavga esnasında siz değil ben karar veririm dedim şimdi bir şey söylerken işinize karışmak gibi olmasın diye cümleye başlıyor.

Kim olduğuna göre çok değişir yorum. Bu kadar esrarengiz takilmanıza gerek yok kaynanaysa mesela kesemeyeceginiz bir ilişkidir fazla bir şeyinizi anlatmadan söylediği durumlara da ben boyle tercih ediyorum deyip geçebilirsiniz.
Arkadaşsa çok sık oluyor dediginiz için diyorum ilişkinizi gözden geçirip bağınızı koparabilirsiniz.
Tabiki hiçbirimiz elestirilmez değiliz. Fikir alırız yakınlarımızdan. Insan hata yapmaya meyyaldir ve belki düşünemediğimi anlattığım kişi düşünür fark eder diye bakarım ben. Ama her sey de olduğu gibi bunda da bir sınır olmali. Sınırınız bu şekilde ihlal edilince gercekten sağlıklı bir ilişkide kalmıyor ortada. Bir de eleştirilirken siz eleştiri sevmeyen biriyseniz, sevdiklerinizi kalbinizde kayıran biriyseniz, yüzüne hicbir seyi vurmadiysaniz vay halinize. Hem sonuna kadar elestri alırken hem kendini pirü pak gören biri oluşur karşınızda. Birazda biz sebep oluyoruz.
Konuşun siz de anlatın.
Rahatsızlığınızı ifade edin.

öncelikle iletisimi minumuma indir
gorusmek zorunda oldugunda asla olumsuz seylerinden bahsetme .
atıyorum tayti begenmedim deme "kendime bir tayt aldim muhtesem herkes cok begendi banada cok yakisti de"
yemek tuzlu mu dedi .senin agzinin tadi yok sen ne anlarsin de .
yarin mi git suraya dedi. hayir simdi gidicem senle sıkildım gideyim bir havam degissin de.
yani savunma konumundan cik laf ettirme ve gerekirse sen saldiri konumuna gec.
aramızda bir fark varsa konusmalarda bunu vurgula.
mesala sen beni anlaymazsin yasin buyuk /kilon cok/ ben bekarim sen evlisin veya sen evlisin ben bekar ve özgürüm gibi ikinizi karsilastirip ama senin daha iyi konumda olacağın cümlelerle konuş.
kimse kızmasın ama ruh emicilerle basetmenin yolu bu .

Bu yazdiklariniz bana hayatımdaki birini hatırlattı.sürekli beni yönetmeye çalışır, bir şey dediğimde karisirdi. Kendi ne yapıyorsa aynısını yapmamı ister, o ne düşünüyorsa aynısını dusunmemi isterdi.hatta kızıma neler alacağıma bile o karar vermek isterdi.hiçbirşey demeden kendi bildiğimi yaptım hep..şu anda da gorusmuyorum.sanırım bazıları yönetmeyi seviyor

Böyle olmak onun sorunu madem konuştunuz düzelmiyor iletişimi kesin bitsin.

Kim o hastalıklı ruha sahip kişi cok merak ettim aynı benim halam. Hep yonlendrmek ıster kendı dedgı gıbı olsun ıster. Bende o canımı sıkacak seyler anlatırken ya da soylerken göz göze bile gelmem. Duymamazlıktan gelir kendi bildgmi yaparm

Öyle tiplerin her zaman eleştirecek brseyleri Vardr. Bardagı ters koyman dahi öyleleri için eleştiri konusudur. Hayatta herseyi en guzel kendıleri yapar en iyisini daima onlar bılır elestrye kapalıdıırlar. Uğraşmayın. Duzelmezler. Kendi mutsuzlukları sizi eleştirerek kapamaya calısırlar dinlemeyin bile bırakn Kendi kendine konusun siz işinize bakın ve kaale alınmadgnı dibine kadar hissetsin oda.

annem bu benim , he deyip geçmeyi öğrendim artık

Sadece bana karşı değil ki,herkese karşı böyle.Kadın eve gelen ustanın işine bile karışıyor.
Evet aynen o sekilde ben de kendimi öyle rahatlattım onun üslubu bu bana özel ya da benim yetersizliğim, degersizligimden degil diyerek. Tabi terapiler buna yardimci oldu Elhamdülillah

Ağızından içeri beton döker keyfime bakarım...

Kız arkadaşın sa kıskandigi için çok sahiplenici olduğu için herşeyi ne karışmak istiyor Sana tavsiyem hiçbir şeyini anlatma paylaşma çok görüşme uzak durabildigin kadar dur derim

Evet aynen o sekilde ben de kendimi öyle rahatlattım onun üslubu bu bana özel ya da benim yetersizliğim, degersizligimden degil diyerek. Tabi terapiler buna yardimci oldu Elhamdülillah
Ben senede bir kez görüyorum,Allah kayınpederime sabırlar versin diyeceğim de adam karısına tapıyor.

Hemcinsim olduğunu yazmamışım herkes kim olduğunu merak etti haliyle. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Agsdsfsd hemcinsiniz mi Milli İstihbarat Teşkilatı saha görevlisi falan değilseniz bu kadar gizeme gerek yok yahu. Burada 800 kere aynı minvalde kaynana konusu açıldı çünkü.

Yakınlık derecenizi bilmiyorum ama bu kişi kadınsa size karşı gizli bir kıskançlığı olabilir. zamanında susa susa tepenize çıkarmışsınız sizi ezilmeye müsait görmüş egosunu tatmin ediyor sizi eleştirerek yerme çabasına girerek. Çok sert bir dille tepki vermediğiniz sürece bu böyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…