Su son zamanlarda yaptim onu ama pek fayda etmemis daha. cocuk olunca bak sen simdi evdende cikmaz bu deli eder beni cocuga sunu yap bunu yapma bide titiz deil igrendirio kendini gozumun onunde burnunu karistyo ikidebirTabiki esini ailesinden koparmiycaksin olur mu oyle sey. Sen gorusmeyeceksin diye esin de gorusmeyecek anlamina gelmez ki bu. Ya da mesafe koy sen sec artik.
Aynen haklsiin canim hele su aralar sinir olmamam lazim isyerinin stresi zaten yetiyo bana bide bu kadin icin strese sokmayim kendimi diyorum ama iste onemsemiyorumda aslinda sadece artik bi kere sevmedigimi gordu ya bile bile yapio demekki yediremiyorum kendime artik pimi çekilmiş bomba gibiyim birazdaha devam ederse cok kotu konuscam ve asla yuzumuzu goremeyecek olay bu noktaya gelemsin diye cok ugrasiyorum bundan dolayi sıktı artikMaalesef kendi anne babamizi secemedigimix gibi esin de secemiyor.benim kendimce bir lafim var kv komsum olsa idi komsuluk yapmazdim.
Kotu bir insan mi degil...ama uyusmuyoruz...daha dogrusu sevmiyorum...ama saygi duymak zorundayiz.esim de kendini ezdirmez annesine bazen o da tahammul edemiyo kisiliginden dolayi...
İlk seneler ben de cok sinir oluyordum..gitsinler diye bakiyordum..gecenlerde yine geldi..buzdolabini duzenlemeden girdi nerden ciktigini hatirlayamadim...bu sefer sakin kaldim.aaa kendi kendini sinir edince sana zarar...oh missss....degerinden fazla onemsedigin icin uzuluyorsun...
Ben de oyle oldu..ikisi de yakinda oturuyor.kv sonradan geldi yakinimiza..ariyor ..ilk lafi nerdesin demek..icimden sanane diyorum da..neyse cevap veriyorum..genelde annemle isim oluyor..ben annem dedigim zaman kadinin ses tonu degisiyor..abuk subuk cevap veriyor..baska olaylarda oldu..beni yonetmeye calisiyor akli sira..sonra birsey oldu ben selam sabahi kestim.zorunlu hallrr disinda muhabbet yok.Aynen haklsiin canim hele su aralar sinir olmamam lazim isyerinin stresi zaten yetiyo bana bide bu kadin icin strese sokmayim kendimi diyorum ama iste onemsemiyorumda aslinda sadece artik bi kere sevmedigimi gordu ya bile bile yapio demekki yediremiyorum kendime artik pimi çekilmiş bomba gibiyim birazdaha devam ederse cok kotu konuscam ve asla yuzumuzu goremeyecek olay bu noktaya gelemsin diye cok ugrasiyorum bundan dolayi sıktı artik
Bendemi iyice mesafe koysam kayimpedere daha duskunum baZen soyluyo onu daha cok seviyosunuz diye ondanmi bu hasetligi aacabaBen de oyle oldu..ikisi de yakinda oturuyor.kv sonradan geldi yakinimiza..ariyor ..ilk lafi nerdesin demek..icimden sanane diyorum da..neyse cevap veriyorum..genelde annemle isim oluyor..ben annem dedigim zaman kadinin ses tonu degisiyor..abuk subuk cevap veriyor..baska olaylarda oldu..beni yonetmeye calisiyor akli sira..sonra birsey oldu ben selam sabahi kestim.zorunlu hallrr disinda muhabbet yok.
Sonra eve geldiler.konu acildi.ozur diledi..dedigi laf su seni annenden kiskandim
Ben sok ben manset..seviyordur belki de
Bu kadar olmas cok sevdiginden zannetmiyorum .ki arada dengeyi kurmaya da calistik..
Ben o.gun o tavri koymasaydim hala karisiyor olacakti..simdi mis gibi..herkes yerini bilecek..itiraf edeyim uzakta olmalari daha iyidi ...
Odemesinler tabi konu para deil ama okurken zorla gelip gidip okul bitsin dememe ragmen istediler nisanlandimÜniversite taksidinizi niye ödesin ki anlamadım
Kiz vallahi bak boyle desem utancindan bidaha agzini acamz heraldeBaşkasının kusurlarını gören kendi kusurunu görmezmiş kv kazık kadar kadın olmuş gıybetin haram olduğunu bilmiyorsa sen öğret ,
benim yanımda elalemin gıybetini bana yapma kaç yaşında kadın olmuşsun doğruyu Yanlışı bilemediysen boşa yaşamışsın kv diyede konuş
Esinizle uygun bir dille konuşun rahatsızliginizi dile getirin. Sürekli gidip geldiğiniz için size karşı belkide böyle rahat davranıyor olabilir. Mesafe koyun aranıza biraz. Yapacak bişey yok insan önce allah icin sonra eşi için sabrediyor.Kizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa
Ben bu tür konularda gelini suçlu buluyorum.Kaynana öyle.Değiştiremezsin.Elinew o imkanı vermeyeceksin.İlk söylediği lafta/eleştiride ben buyum der çıkar giderim.Tavrımı korurum.İnsanların kendinize laf söylemesine,çocuk yerine koymasına ne diye müsaade ediyorsunuz ya.Susmayı ezilmeyi saygı zannediyorsunuz.Birine saygı göstermek için,o insanın da size saygısı olması lazım.Bi de çalışıyorsun.Maaşının hesabını veriyorsun.Mecbur musun gitmeye görmeye dinlemeye susmaya.Kizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa
Arti olarakta univ bitmeden evlendim ben baska memlekette oturuyordum uzaktaÜniversite taksidinizi niye ödesin ki anlamadım
Soylemeye calissam sen yanlis anliyosundjr diyip duruo kendisnin yaninda yapilmiyoki yapilinca anliyo bana belli etmiyo simarirmisim kadinlara cok yuz verilmezmis nasil olduysa bi kere yapti bidaha arkasi gelmediEsinizle uygun bir dille konuşun rahatsızliginizi dile getirin. Sürekli gidip geldiğiniz için size karşı belkide böyle rahat davranıyor olabilir. Mesafe koyun aranıza biraz. Yapacak bişey yok insan önce allah icin sonra eşi için sabrediyor.
Utanması varsa ne ala utansın ozaman ayıp onun yaptığı , edepsiz insanla uğraşması çok zor .... tek yapman gereken yüz verme gitme senide gıybet günahına kv sokmasına izin verme canım kardeşimKiz vallahi bak boyle desem utancindan bidaha agzini acamz heralde
Deilim tabi ama Allah korkusu iste kayinvalide korkusu deil peygamber efendimizin kotuluge iyilikle davranisi ogretildi ha yeri gelince tavrimk.belli ediyorum yarin bende anne olucam kotuluk gormek istemiyoru. o kotu davraniyo die onun durumuna dusmuyorumBen bu tür konularda gelini suçlu buluyorum.Kaynana öyle.Değiştiremezsin.Elinew o imkanı vermeyeceksin.İlk söylediği lafta/eleştiride ben buyum der çıkar giderim.Tavrımı korurum.İnsanların kendinize laf söylemesine,çocuk yerine koymasına ne diye müsaade ediyorsunuz ya.Susmayı ezilmeyi saygı zannediyorsunuz.Birine saygı göstermek için,o insanın da size saygısı olması lazım.Bi de çalışıyorsun.Maaşının hesabını veriyorsun.Mecbur musun gitmeye görmeye dinlemeye susmaya.
Keske kaynanadan bosanma davasi da olsaydiKizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa
Allah razi olsun canim calisyom zaten viraz biraz anlayis gostrmeye calisti kocam onceden ayilip.bayilsamda yorgunluktan goturudu aglardim hicmi vicdanin yok die ozamnda benim ailme gotrmemek ixin bahane arardi zaten memleket uzak senedw 1 kere.goruyorumHer haftada gitme ne lüzüm var onun bunu çekiştiren kadının evinde yanında olacağına evinde yalnız kal daha mis kocan giderse gitsin sen niçin gitmek istemediğini söyle ,nefret ettim ben bile kv .
Rabbim senin yardımcın olsun canım amin
Keskeeee ilk celsede bosardimKeske kaynanadan bosanma davasi da olsaydi
Ya ben bu sitede devreleri yakıyorum.Yahu güzelim İslamiyet ne hallere geldi.Neyin Allah korkusu ya,hangi kötülüğe iyilik bu.Sen kusura bakma ama acizliğini böyle kapatıyorsun.Deilim tabi ama Allah korkusu iste kayinvalide korkusu deil peygamber efendimizin kotuluge iyilikle davranisi ogretildi ha yeri gelince tavrimk.belli ediyorum yarin bende anne olucam kotuluk gormek istemiyoru. o kotu davraniyo die onun durumuna dusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?