ben zaten odesinler diye hic bir zaman kimsenin gozune bakmam esimden bile para almis deilim cunkum3 kurusun lafi ediliyor bazen bu ailede sirf laf ettrmeyeyim die ise girip borcumuda evjn ihtyaclarinida karsiliyorum diledigim gibi sorun o deil cok dusuncesizlik ettigi davranislar sadece surekli maaslrimizi alip almadigimizi soruyo onlarin durumu cok cok iyi bizimdw cok sukur kari koca calisip yetismeye calisyoruz benim anlatmak istedigim kadin hayatimla ilgili hersyi didik didik etmeye caliyor benimde kendime gore bi hayatim oldugunu aksamlara kadar cok afedersiniz kopek gibi calistigimi biliyo ne icin calistigimida bilir suanda birde hamileyim cok sukur ilerde cocgumuza birikim yapmaya calisiyorum birazda borc var araba okul taksiti flan ... kadin sadece ben deil seni gorse sana yorum yapio hareketlerinden tutta tirnagjndan sacina laf ediyo buna sinir oluyorum kendinde bu haaki goruyor bir kere ne halimizi sormuslugu var ne hastaysam bi gecmis olsun demez teyzem dayimla teyzem pes pese ölmüstu benim burda kimsem yok gurbetteyim calisyordum o gun izin vermediler gidemedim cenzeye bi kere arayip gelip basinsaolsun kiz aglaiyodur yaninda olalim demedi dugunlerde gezdi zoruma gidiyo bana uvey evlat gibi gaddar davranipta ki eltimi.sevmem onada yapar o biraz laf verir cekinmez ben yapamiyorum esimin annesidir die boyle gorduk biz ama icten ice sıkıyorÜniversite taksidinizi niye ödesin ki anlamadım
Olmuyoki tatlim ne diyim esimede bisey demiyorum en ufak bisey demeye kalksam kizio annesi ya o ben neysemSende cok muhattap olma gidip gelme.
:))) sinir geldi napiyim kusura bakma canim yaa :)))Biraz paragraf biraz nokta virgül yahu. Nefes almadan okudum resmen, tıpkı yazdığın gibi.
bende umursama diyorum kendime ama iste hic durmuyo buyuklugunu bilmiyor ayni evde yasamiyoruz 2 gunden fazla kalinmiyo hemn o evde zorluyolar bizi bizde kirilmasinlar diye kaliyoruz sonra burnumdan getiriyoAmannn vallahi kendi kendine dert ediyorsun kimse seni umursamıyorsa bırak sende umursama çok mu lazım. Bak benim kayinvalide de aynı ustelik ben kapalıyım düşün ne kadar kısa ve dar giyebilirim ama yine de laf ediyordu en son patladım ve artik onu saymıyorum lafinida veriyorum.
esiminde cok zoruna gitti ailsesinin bu davranislari dediki kimse senin halinden anlamdi sen sonuna kadar haklisin ailemin karsisinda kimse seni hicbirseye zorlayamz istemiyorsan selam bile verme dedi ilk defa sok oldum esim boyle yapinca
şöyle yapmayı deneseniz arada siz de onu eleştirin:))) sinir geldi napiyim kusura bakma canim yaa :)))
Esim sadece hakli goruyo ama yinede gidelim diyo bende anlamiyorum tamamen iliskiyi kesmiyo bende ailesinden kopsun istemem uzulurum sonucta ailesi sadece kayinvalide tuaf davranio kayinpeder oyle deil anliyo biraz ama .... kimse kimseyi sevmek zorunda deil diyorum geldimde ailesini darmadagin etmiyim diyorum vicdan iste bide ailemde boyle seyler olmazdi hic bizim burda tuaf bi aile iliskisi var mesela eltimle kayinvalide birbirlerine dunyanin lafini eder bazen ben hayretle izlerim nasil olur die bana ters geliyo sonra bisey olmamis gibi davraniyorlar ben o kadr laf edip karsilik verip kavga etsem gururumdan bakmam yuzune ben sadece bu kadin boyle yanlis davrammaktan vazgecsin insalara bu kadar karisip laf etmesin huzur bozmasin istyorum. yani duruyo duryo ari gibi sokuyo lafi ne diyimde biraz kessin bu davranislari. biraz mesafede koydum bisey dese auratim bozuluyo kizdigimi sevmedigimide anliyo o an susuyo 2 gun sonra tekrar gorussek mesela yine ayni davranislari yapiyor bisey bulamassa baskasi hakkinda yorum yapiyor cok afedersiniz kendisi cok iyiymis gibi milletin evine yemegine vs herseyine laf ediyo bi gun evine gittigimde corabimin alti kapkara oldu kendisi cokmu iyide millete laf ediyo ne utu yapar ne cam siler gidince su camlari bi sil sunlari bi utule diyip duruo eltimle bana evine gelen misafir sofrayi kaldirmak icin kalkiyo ben utaniyorum onlara gittigimizde gordum bi baktim misafir mutfakta bulasik yikio bizimki oturmus koltuga kadinla sohbet ediyo hemn montumu.flan cikarip kostum utandigimdan boyle biri isteEee madem eşin böyle dedi görüşme o zaman. Sana böyle davranan bi insanla neden sık sık görüşüyorsun ki eşin bile durumu anlamışken?
Onun bana yaptigini bende ona yapiyim diyorsunuz deilmi deneyim bakalim hosuna gidecekmişöyle yapmayı deneseniz arada siz de onu eleştirin
bunu üstüste yapın sonra da hiç güzel değil dimi anne gibi şeyler söyleyin
tabiki gitmeyecek sizde ona göre kondurursunuz lafınızıOnun bana yaptigini bende ona yapiyim diyorsunuz deilmi deneyim bakalim hosuna gidecekmi
Esim sadece hakli goruyo ama yinede gidelim diyo bende anlamiyorum tamamen iliskiyi kesmiyo bende ailesinden kopsun istemem uzulurum sonucta ailesi sadece kayinvalide tuaf davranio kayinpeder oyle deil anliyo biraz ama .... kimse kimseyi sevmek zorunda deil diyorum geldimde ailesini darmadagin etmiyim diyorum vicdan iste bide ailemde boyle seyler olmazdi hic bizim burda tuaf bi aile iliskisi var mesela eltimle kayinvalide birbirlerine dunyanin lafini eder bazen ben hayretle izlerim nasil olur die bana ters geliyo sonra bisey olmamis gibi davraniyorlar ben o kadr laf edip karsilik verip kavga etsem gururumdan bakmam yuzune ben sadece bu kadin boyle yanlis davrammaktan vazgecsin insalara bu kadar karisip laf etmesin huzur bozmasin istyorum. yani duruyo duryo ari gibi sokuyo lafi ne diyimde biraz kessin bu davranislari. biraz mesafede koydum bisey dese auratim bozuluyo kizdigimi sevmedigimide anliyo o an susuyo 2 gun sonra tekrar gorussek mesela yine ayni davranislari yapiyor bisey bulamassa baskasi hakkinda yorum yapiyor cok afedersiniz kendisi cok iyiymis gibi milletin evine yemegine vs herseyine laf ediyo bi gun evine gittigimde corabimin alti kapkara oldu kendisi cokmu iyide millete laf ediyo ne utu yapar ne cam siler gidince su camlari bi sil sunlari bi utule diyip duruo eltimle bana evine gelen misafir sofrayi kaldirmak icin kalkiyo ben utaniyorum onlara gittigimizde gordum bi baktim misafir mutfakta bulasik yikio bizimki oturmus koltuga kadinla sohbet ediyo hemn montumu.flan cikarip kostum utandigimdan boyle biri iste
Şükrediyorum tabi. ama elindeen gelse aramizda yatacakŞükür et, evin ayrı !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?