• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye karisan kayinvalide

bluegirls

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
516
259
18
Kizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa

Amannn vallahi kendi kendine dert ediyorsun kimse seni umursamıyorsa bırak sende umursama çok mu lazım. Bak benim kayinvalide de aynı ustelik ben kapalıyım düşün ne kadar kısa ve dar giyebilirim ama yine de laf ediyordu en son patladım ve artik onu saymıyorum lafinida veriyorum.

Çalışıyorsanız neden borcunuzu ödesinler ki anlamadım ?

B
Üniversite taksidinizi niye ödesin ki anlamadım
ben zaten odesinler diye hic bir zaman kimsenin gozune bakmam esimden bile para almis deilim cunkum3 kurusun lafi ediliyor bazen bu ailede sirf laf ettrmeyeyim die ise girip borcumuda evjn ihtyaclarinida karsiliyorum diledigim gibi sorun o deil cok dusuncesizlik ettigi davranislar sadece surekli maaslrimizi alip almadigimizi soruyo onlarin durumu cok cok iyi bizimdw cok sukur kari koca calisip yetismeye calisyoruz benim anlatmak istedigim kadin hayatimla ilgili hersyi didik didik etmeye caliyor benimde kendime gore bi hayatim oldugunu aksamlara kadar cok afedersiniz kopek gibi calistigimi biliyo ne icin calistigimida bilir suanda birde hamileyim cok sukur ilerde cocgumuza birikim yapmaya calisiyorum birazda borc var araba okul taksiti flan ... kadin sadece ben deil seni gorse sana yorum yapio hareketlerinden tutta tirnagjndan sacina laf ediyo buna sinir oluyorum kendinde bu haaki goruyor bir kere ne halimizi sormuslugu var ne hastaysam bi gecmis olsun demez teyzem dayimla teyzem pes pese ölmüstu benim burda kimsem yok gurbetteyim calisyordum o gun izin vermediler gidemedim cenzeye bi kere arayip gelip basinsaolsun kiz aglaiyodur yaninda olalim demedi dugunlerde gezdi zoruma gidiyo bana uvey evlat gibi gaddar davranipta ki eltimi.sevmem onada yapar o biraz laf verir cekinmez ben yapamiyorum esimin annesidir die boyle gorduk biz ama icten ice sıkıyor

Bir kere eltimle aramiz bozuktu durtup duruyo git cay tut git sunu yap her bayram dürtüyo git op sanki o demese ben yapmicam bu bayramdan once amaliyat oldum cenzeler vardi eltimde necisin demdi aramiz bozuktu .esiminde cok zoruna gitti ailsesinin bu davranislari dediki kimse senin halinden anlamdi sen sonuna kadar haklisin ailemin karsisinda kimse seni hicbirseye zorlayamz istemiyorsan selam bile verme dedi ilk defa sok oldum esim boyle yapinca agladim beni anladi die annesiyle konusayim dedim eltimim ve kendisinin bu davranislarinin beni uzdugumu ve artik dürtüp durmasin bayramda veya bi ortamda flan diye kadin elini opecen dio kendisi eltisiyle gecinemiyo koca kadin bi kere bayrmlastigini gormedim bi kasik suda bogacak nerdeyse bize laf edip duruyo

Amannn vallahi kendi kendine dert ediyorsun kimse seni umursamıyorsa bırak sende umursama çok mu lazım. Bak benim kayinvalide de aynı ustelik ben kapalıyım düşün ne kadar kısa ve dar giyebilirim ama yine de laf ediyordu en son patladım ve artik onu saymıyorum lafinida veriyorum.
bende umursama diyorum kendime ama iste hic durmuyo buyuklugunu bilmiyor ayni evde yasamiyoruz 2 gunden fazla kalinmiyo hemn o evde zorluyolar bizi bizde kirilmasinlar diye kaliyoruz sonra burnumdan getiriyo

esiminde cok zoruna gitti ailsesinin bu davranislari dediki kimse senin halinden anlamdi sen sonuna kadar haklisin ailemin karsisinda kimse seni hicbirseye zorlayamz istemiyorsan selam bile verme dedi ilk defa sok oldum esim boyle yapinca

Eee madem eşin böyle dedi görüşme o zaman. Sana böyle davranan bi insanla neden sık sık görüşüyorsun ki eşin bile durumu anlamışken?

Eee madem eşin böyle dedi görüşme o zaman. Sana böyle davranan bi insanla neden sık sık görüşüyorsun ki eşin bile durumu anlamışken?
Esim sadece hakli goruyo ama yinede gidelim diyo bende anlamiyorum tamamen iliskiyi kesmiyo bende ailesinden kopsun istemem uzulurum sonucta ailesi sadece kayinvalide tuaf davranio kayinpeder oyle deil anliyo biraz ama .... kimse kimseyi sevmek zorunda deil diyorum geldimde ailesini darmadagin etmiyim diyorum vicdan iste bide ailemde boyle seyler olmazdi hic bizim burda tuaf bi aile iliskisi var mesela eltimle kayinvalide birbirlerine dunyanin lafini eder bazen ben hayretle izlerim nasil olur die bana ters geliyo sonra bisey olmamis gibi davraniyorlar ben o kadr laf edip karsilik verip kavga etsem gururumdan bakmam yuzune ben sadece bu kadin boyle yanlis davrammaktan vazgecsin insalara bu kadar karisip laf etmesin huzur bozmasin istyorum. yani duruyo duryo ari gibi sokuyo lafi ne diyimde biraz kessin bu davranislari. biraz mesafede koydum bisey dese auratim bozuluyo kizdigimi sevmedigimide anliyo o an susuyo 2 gun sonra tekrar gorussek mesela yine ayni davranislari yapiyor bisey bulamassa baskasi hakkinda yorum yapiyor cok afedersiniz kendisi cok iyiymis gibi milletin evine yemegine vs herseyine laf ediyo bi gun evine gittigimde corabimin alti kapkara oldu kendisi cokmu iyide millete laf ediyo ne utu yapar ne cam siler gidince su camlari bi sil sunlari bi utule diyip duruo eltimle bana evine gelen misafir sofrayi kaldirmak icin kalkiyo ben utaniyorum onlara gittigimizde gordum bi baktim misafir mutfakta bulasik yikio bizimki oturmus koltuga kadinla sohbet ediyo hemn montumu.flan cikarip kostum utandigimdan boyle biri iste

kaynanalar herşeye karışır..
ben artık kaynanami bile gücendirmeye başladim gücenmesine dayanamadi..
fena çarktı ne demişim ki..
doğrusunu sölüyorum bu sefer batiyor herşey...
çocuğu kimseyi sevdirmiycem demişim onlar için demedim kendileri anliyo kendileri o kişiler gibi görüyo...
napayım ben..
tabi sevecek torunu.
bu seferde evime karışmaya başlamaz mi?
misafir gelince evi temiz tut..
tamam haklisin misafir gelmiyo ki kaynana...
evi havalandir.. kıyafetlerime bile karişir..
biraz olsa abartiyo yaşlandi artık bizde 2 yıl olcak evleneli..
bebek olunca işler nolucak bilmem.
eşim annemi hiç sevmiyor ben onun annesini severdim. şimdi sevesim pek gelmiyor. maalesef kusura bakma sevgili eşim..:)

Esim sadece hakli goruyo ama yinede gidelim diyo bende anlamiyorum tamamen iliskiyi kesmiyo bende ailesinden kopsun istemem uzulurum sonucta ailesi sadece kayinvalide tuaf davranio kayinpeder oyle deil anliyo biraz ama .... kimse kimseyi sevmek zorunda deil diyorum geldimde ailesini darmadagin etmiyim diyorum vicdan iste bide ailemde boyle seyler olmazdi hic bizim burda tuaf bi aile iliskisi var mesela eltimle kayinvalide birbirlerine dunyanin lafini eder bazen ben hayretle izlerim nasil olur die bana ters geliyo sonra bisey olmamis gibi davraniyorlar ben o kadr laf edip karsilik verip kavga etsem gururumdan bakmam yuzune ben sadece bu kadin boyle yanlis davrammaktan vazgecsin insalara bu kadar karisip laf etmesin huzur bozmasin istyorum. yani duruyo duryo ari gibi sokuyo lafi ne diyimde biraz kessin bu davranislari. biraz mesafede koydum bisey dese auratim bozuluyo kizdigimi sevmedigimide anliyo o an susuyo 2 gun sonra tekrar gorussek mesela yine ayni davranislari yapiyor bisey bulamassa baskasi hakkinda yorum yapiyor cok afedersiniz kendisi cok iyiymis gibi milletin evine yemegine vs herseyine laf ediyo bi gun evine gittigimde corabimin alti kapkara oldu kendisi cokmu iyide millete laf ediyo ne utu yapar ne cam siler gidince su camlari bi sil sunlari bi utule diyip duruo eltimle bana evine gelen misafir sofrayi kaldirmak icin kalkiyo ben utaniyorum onlara gittigimizde gordum bi baktim misafir mutfakta bulasik yikio bizimki oturmus koltuga kadinla sohbet ediyo hemn montumu.flan cikarip kostum utandigimdan boyle biri iste

Tabiki esini ailesinden koparmiycaksin olur mu oyle sey. Sen gorusmeyeceksin diye esin de gorusmeyecek anlamina gelmez ki bu. Ya da mesafe koy sen sec artik.

Back
X