- 15 Ekim 2016
- 516
- 259
- 18
Kizlar merhaba 4 yillik evliyim kayinvalidegilden ayri oturuyoruz sık sık görüşürüz calissamda calismasamda..benim kayinvalidem biraz tuaf hic anne sicakligi vermez 2 oglu var eltimle beni seviyormus gibi yapar arada kimse yokken uvey annenin cocuguna davrandigi gibi davranir cogu zaman sesimi cikarip onemsemem cok fazla ilk baslarda uzuluyodum ama iyice herkesi kendinden soguttu. birde bi huyu var herkesin herseyine yorum yapar sinir oluyorum bu hallerine bide evlwndigim gunden beri ayagima giydigim coraptan tutun kiyafetime sacimi toplamasam su sacini topla der ikidebir toplasam basini kapat der ki ben basortulu biri deiglim ustruplu giyinirim yinede pantolonuma.laf soyler o ne oyle koru duruyo bacak arasi cok hafif rengi atmis gamileyim en bol.pantolonum o napiyim alamadim daha ama oyle gerekten kotu durmuyo laf soyleyecek ya bahane buluo . ben annemden gordugum gibi plav yada yemek pisiririm 2. 3. tabagi yerler kıskançlıktan bizim buralarda boyle pismez der sesimi cikarmam iyilikle bak boylede guzel oluyo anne derim yinde laf eder biktim bu kadinin oyle herseye karismsindan cok yazmadim ama hayTimla ilgili akliniza.ne gelirse karisir. bide sanki ben cocukmusum gibi durdjk yere sunun yaninda soyle konusma soran olursa boyle de vs vs ögretliyo bide aklinca beni biktirdi beni yaaaa ne yapiyimda haddini bu kadar asmasin bu kadin. maasimi alana kadar aldinmi maasi aldinmi diye ellikere sorar nie sorarsa bi kre borcunu odeyelim demez aldigim maasa goz diker univ. borcu oduyorum kimse karismiyo bi taksitide biz yatiralim demezler ben elim kolum dolu giderim evde bazen dolabimda yiycek birsey bile olmadigi zamanlar bile oldu ne yapti bu cocuklar diw sormadilar 1 ay gidemesek surat yaptilar bi kere hallerine bakalim.diyeceklerine basimiza.buyul olacaklarina sanki benim gelinim damadimda onlar ben avutuyorum Allahim deli ediyo bu kadin artik beni yaa