• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herseye muhalafet kv

5.5 yaşındaki ve 2,5 yaşındaki çocuğunuz sizin odanızda mı yatıyor? şimdiye kadar ayırmış olmanız gerekirdi ne erkeni. benim 6 ve 7 yaşındaki çocuklarım kendi odalarında ranzada yatıyor ufaklık benim odamda beşikte yatıyor en kısa zamanda ona da ayrı bir oda yapacağım. kayınvalideniz para vermeyecekse oda takımı için sesini çıkarmasın onu ilgilendiren bir şey yok

5 yasında cocuk nerde yatıyo?Hanı durum hıc olmaz anlarımda,oyun alanı,odası yatagı yok mu?

3B81E369-DBB6-4A9C-9813-98A9F2B5FD3D.webp

direk konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysa😊 kadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr
Ben oğlumu 7 aylıkken odasını ayırdım şimdi 3 yaşında baza yatak almayı planlıyoruz . Kenarlık da şart tabi. 5 çocuğu var diye deneyimli sanıyor kendini ama maalesef üzerinden en az 30 yıl geçmiştir deneyim kalmamış o şimdi deneyimli babaanne

direk konuya giriyorum 5 bucuk yasindaki cocuguma oda yapmak istedim daha odasinda biseyi yok. durumumuz normal iste. neyse kardesi de var ranza dusundum. kv esime yok buna oda mi olur daha ayri yerde yatamiyoki yilbasindan sonra hersey inecek fiyatlar simdi bu pahalilikta bence oda yapmayin. zaten herseye muhalafet olur. esimde 6 yasina giriyor artik alistircaz falan dedide surati asiliyo ona neyse. sizcede erken mi kizima oda icin. imreniyorum gelinine anne gibi olan kvlere. gecen gun 28 aylik cocugum icin bu bezi birakmayacakmi yok falanca cok erken ogretmis dedi. ben cocuklarima 1.5 yasina hepsine ogrettim 5 cocugu var hepsi 1.5 yasinda ogrenmiste... o falanca dedigi kisiyi aradim 3 yasina 3 ay kala birakmis. sonra bidaki gidisimde kv ye hani erken birakmisti dedim aa ben yanlis anlamisim o yasli babasi yatalak onu dedi dogru diyorne alakaysa😊 kadin surekli isguzar. hic takdir etmez caktirmadan elestirir bende sinir oluyorum ya sinirr

Siz kayınvalidenizi anlatırken gözümde canlanan emoji 🐍🐍🐍

Sinsiii kadın 😬

Bide gidip vazgeçtim demişsin ya 🤦‍♀️
Ben olsam canın dolduruş istiyorsa bende çok güzel yaparım derim ve o makyajı yaptırmadan o düğüne katılmam

fiyatlar yılbaşından sonra düşecek diyince ben orda koptum 🤭😂😂 ay bu kadın bırakın çocuk bakmayı hiçbir şeyden anlamıyor. 🤣 ciddiye almaya değmez ay komedi gibi fiyatlar düşecekmiş 🤭

“Neyin fiyatı düşmüş de mobilya fiyatı düşecek Allah aşkına “ deyip bir kahkaha atamadınız mı ? 5 yaş oda ayırmak için çok geç. Çocuk merdeyse okula başlayacak. Bez için de evet eskiler hep erken bırakıyormuş ben 15 aylık bırakmışım . Şu an kızım 15 aylık ve bezi bıraktığımızı düşünemiyorum :) her dönemde değişen şeyler oluyor. Bunun 5 çocuk ya da 1 çocuk büyütmekle ne ilgisi var.

Erken değil geç bile,iki yaşında ayırdım dolabı park beşiği vardı. 3 yaşında oda takımı aldık kardeşi olacağı için odasını daha çok sevsin diye.
KKayınvalidnize her şeyi söylemeyin ne gerek var. Ondan sonra fikri sorulmadan konuşma hakkı bulur kendinde böyle.

Yani aslında he he diyip bildiğini okumak gerek ama olmuyor evet . Benm kv bizde sürekli kendi düzenini diretmeye çalışıyor . Ona bu sınırı çizmem gerekiyor ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum 🤷‍♀️. Şu sınır çizme politik olma bilmiyorum 🤷‍♀️

Eger odayi yapma imkaniniz varsa hic durmayin simdi alistiracaksiniz ki ilerde zorluk cekmesin ayrica yapmak istediginiz seyleri kayinvalidenizin haberi olmadan yapin iş işten gectikten sonra ögrenirse öğrensin her seye burnunu sokmasin eşinizde sizden yanaysa tembihlersiniz annenin haberi olmasin diye esiniz aileciyse hic soylemeyin annene soyleme diye yoksa annesini istemiyorsunuz falan diye tepki verir kendiniz halledin

Ben kızıma doğmadan oda aldım. Şimdi fiyatlara bakıyorum da, iyi ki almışım diyorum. Her şey uçtu.
Siz takmayın kimseyi.

Bir de bebekleri başkalarıyla kiyasliyorlar ya sinir oluyorum. Benim çocuğum daha hazır değil demek ki...

Back
X