Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

özlmmcim aslında bu tamamen burun yapısı ile ilgili bir konu bence şöyle ki eger burnunda bir sorun yksa sadece sekli seni rahatsız ediyorsa tabiki plastik cerrahi ama eğrilik vs. gibi bir sorun varsa eger ben kesinlikle kbb uzmanı derim. çünkü unutmamalıyız ki bir plastik cerrahi uzzmanı kbb uzmanı kadar burnun yapısını anatomisini bilemez..
ya evet bilemez ama ne bileyim estetik dru değil mi bu dr lar, o zaman göğüs için de silikon ameliyatlarını göğüs hastalıkları uzmanları yapsın( şu an tamamen salladım :)) hiç bilmiyorum ya ama bence el becerisi önemli bi faktör zaten Emre İlhan filan da kbb uzmanıymış ve bi çok dr a göre başarılı gibi, yurtdışındaki drlarki durum nasıl acaba ? yani orada da kbb uzmanları bu tür ameliyatları yapıyorlar mı ki?

ya evet bilemez ama ne bileyim estetik dru değil mi bu dr lar, o zaman göğüs için de silikon ameliyatlarını göğüs hastalıkları uzmanları yapsın( şu an tamamen salladım :)) hiç bilmiyorum ya ama bence el becerisi önemli bi faktör zaten Emre İlhan filan da kbb uzmanıymış ve bi çok dr a göre başarılı gibi, yurtdışındaki drlarki durum nasıl acaba ? yani orada da kbb uzmanları bu tür ameliyatları yapıyorlar mı ki?

cnm bak seninde araştırdıgın drlar kbb ci :) bende bunu anlatmak istemiştim aslındaa..gercekten o bu işte el becerisi de öenmlidir plastik cerrah olupta cok kötü ameliyat yapanlar da var..bu hepsi için gecerlii tabi sadece onlar için sölemiorumm :) ya kbb cilerde bildiğim kadarıyla kendilerini 1 alanda daaha cok geliştiriyorlar yani biri burunda biri kulaktaa ben böle duydum meselaaa..evet bende bakmıştımm emre bey e amaa istanbuldaa kendisi aynı sehirde olmayı tercih ederim ben sende biliorsun ki uzun bir süreçç bnm doktorumda Ankaraya gidecek sanırım zaten hacettepeden gelmiş kendiisi geri dönecek ama bnm 6-7 ayım gecmiş olacak inş :) hmm inan ydışını bilmiorumm :( ama forumda yurtdışında olupta tr olan cok insan varr

cnm bak seninde araştırdıgın drlar kbb ci :) bende bunu anlatmak istemiştim aslındaa..gercekten o bu işte el becerisi de öenmlidir plastik cerrah olupta cok kötü ameliyat yapanlar da var..bu hepsi için gecerlii tabi sadece onlar için sölemiorumm :) ya kbb cilerde bildiğim kadarıyla kendilerini 1 alanda daaha cok geliştiriyorlar yani biri burunda biri kulaktaa ben böle duydum meselaaa..evet bende bakmıştımm emre bey e amaa istanbuldaa kendisi aynı sehirde olmayı tercih ederim ben sende biliorsun ki uzun bir süreçç bnm doktorumda Ankaraya gidecek sanırım zaten hacettepeden gelmiş kendiisi geri dönecek ama bnm 6-7 ayım gecmiş olacak inş :) hmm inan ydışını bilmiorumm :( ama forumda yurtdışında olupta tr olan cok insan varr

ilk öncelikle geçmiş olsun , gördüm şimdi , güzel de olmuşsun , ben olalı 10 sene oluyo , o zaman hiç böyle değildi yaaa.. şimdiler de doktorların çoğu kendisini geliştirdi yeni tekniklerle de eskiye nazaran ameliyatlar çok daha başarılı valla

ilk öncelikle geçmiş olsun , gördüm şimdi , güzel de olmuşsun , ben olalı 10 sene oluyo , o zaman hiç böyle değildi yaaa.. şimdiler de doktorların çoğu kendisini geliştirdi yeni tekniklerle de eskiye nazaran ameliyatlar çok daha başarılı valla

cok tşklerr özlmm :) 10 sene önce gercektenn böle değildi ii cesaret etmişsinn gercektenn..peki şimdi nasılsın?? memnun musun??

cok tşklerr özlmm :) 10 sene önce gercektenn böle değildi ii cesaret etmişsinn gercektenn..peki şimdi nasılsın?? memnun musun??

yani nasıl anlatsammm o zaman kii ameliyatlara göre iyi ama şimdikilere göre kötüü:) ben inş tekrar olcam , yani bazı footograflarda çook kötü çıkıyorum, biraz rötuş lazımm:) ama biliyorum şimdi doktorlar diyecek ki, senin ikinci ameliyatın yok zor yok şöyle yok böylee....:) o yuzden işlim zor biliorumm:) bakalım

Ben burun ameliyatı olduğuma çok çok pişmanım da neredeyse her gün bu konuyu kafama takıp bunalıma girmem,ve çoğ uzaman bu konu yüzünden annemle kavga etmem normal mi onu bilmiyorum.Bir burun ameliyatı oldum ,olduğum günden beri iki yıl boyunca her günüm azap.

ben iyikide olmuşum diyorum cok memnunum allah şükür 3 sene oldu ve bi sorun yaşamadım herkesede benim gibi memnun kalmalarını diliyorum..herkesin gönlüne göre versin burun işi zor iş

Valla önceden değil yandan foto çektirmek yandan insanların bana bakması bile beni inalılmaz rahatsız ediyordu.Sanki sadece burnuma bakıyorlardı.Aslında takıntıdan başka bişey değildi.Neyse yaptırdımda kurtuldum takıntımdan.Şimdi hem fotolarda hemde yan profilde gayet estetik duruyor:)))

bende burnumu yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum ameliyat sonrası çok ağrı oluyormu iyileşme dönemi ne kadar oluyor?

ben iyikide olmuşum diyorum cok memnunum allah şükür 3 sene oldu ve bi sorun yaşamadım herkesede benim gibi memnun kalmalarını diliyorum..herkesin gönlüne göre versin burun işi zor iş

bu kadar memnun olduğuna sevindim bana da cesaret verdin gerçekten. hangi doktora oldun bizimle paylaşırmısın?

ben burnumu yaptırmak istiyorum ama hangi doktora olacağımı bilmiyorum. çevremde daha estetik hiç kimse yok o yüzden estetik olanlardan yorumları okudum memnun olanlar var olmayanlar da var. ben ya ankarada yada izmirde olacam ama hiç bildiğim bi doktor yok bu konuda yardımlarınızı bekliyorum lütfen yorum yazın

iyiki olmuşummm amelıyattt suan olsa hayatta cesraet edemezdım amaa oldum ve cok memenunummm cok doğal cok kavıslı degıll kımse anlamıoo kemık gıttıı cok mutluyum ılerde bır pürüz cıkmazsa malatyada oldum bilge turk bılen

bende burnumu yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum ameliyat sonrası çok ağrı oluyormu iyileşme dönemi ne kadar oluyor?

ya korkacak hiçbişey yok:) eğer genel aneztezi olursan gözlerini kapatıp açıyosun ,bi bakmışsın ameliyatın bitmiş, lokal olursan da her şeyı duyarsın, hissetmezsin .. sonrasında 1 ay sıkıntı çekersin ama o kadar olacak tabi.. ama eger basarılı bir ameliyat geçirirsen her şeye değer :)

pişmanım hemde deliler gibi pişmanım konyada hakan çepniye oldum nefes alma artık bitti ameliyattan öçnce azdı şimdi bitti.keşke keşke kafamı duvarlara vursaydımda ameiyat olmasaydım. bu burnumu düzeltecek nefes almamı sağlayacak doktor arıyorum...

Istanbulda Emre Ilhana oldum, keske daha once olsaymisim. Acayiiiip memnunum, sonunda istedigim buruna kavustum ve artik burnumdan nefes alabiliyorum (ve artik horlamiyorum :1: ) Cok dogal oldu, herkeze tavsiye ederim..

şu an 12 . günümdeyim burnum hala şiş balon gibi . ucu kalktı yeterli kadar ucunu beğeniyorum bant yapıştırdı doktor pazartesi yine gitcem kontrole ama sadece ucu kalkık onu sevdim diğer taraflar balon gibi korkuyorum ne zmana iner bu burun arkadaşlar lütfen beni biri rahatlatsın :(:((((

Back
X