Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

:) biz anladık sen merak etme. ben de burun ameliyatından sonra ne yaparsam yapayım yüzüm hep çok kaba,sert ifadeli geliyor. makyaj yapmayı bile sevmiyorum,çünkü daha çirkin buluyorum o zaman kendimi.

inşallah zamanla sıkıntılarınızdan kurtulursunuz... kime ameliyat oldunuz acaba? bende cesaretimi toplamışken ameliyat olmak istiyorum. çünkü yıllardır ameliyat olmaktan hep çok korktum:(((

17 gun oldu ameliyat olali,acikcasi memnun oldugumu soyleyemem:( bnm burnum cok kotuydu,karsidan bakildiginda hem yamuktu hem kemer vardi,kemik kirildi vs. zor bir ameliyat olmus.beklentim cok yuksek degildi yamuklugu ve kemeri gitsin yeter diodum ama suan yuzum oyle bi olduki goren taniyamio:s gulemiorum,ust dislerimi hala goremiorum,cok kotu hissediorum keske olmasaydim..

geçmiş olsun. inşallah zamanla sıkıntılarınızdan kurtulursunuz... kime ameliyat oldunuz acaba?bende olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim....

kesinlikle pişman değilim artık aynalara bakmayı seviyorum fotoğraf çekinmeyi seviyorum kendimi seviyorum daha ne ister ki bir insan! darısı isteyen herkesin başına :)) ha keşke dediğim bir şey var! o da keşke 28 yaşına kadar o koca burunla gezmeseydim daha önce bu ameliyatı olmakta korktuğum için çok pişmanımmmm :9:

seninkide birşeymi, ben 40 yaşıma geldim, yeni cesaretimi topladım... olmaya karar verdim ama dr konusuna karar veremedim. siz kime oldunuz acaba?

ıyi ki olmuşum gene olsa gene olurum. Tam 1 yıl 1 ay oldu ben ilk günden beri çok memnunum. Aklında olanlar kesinlikler harekete gçsinler bence. ınsan pişman bile oluyor neden daha önce değil diye..

bende yıllardır düşünüyorum. nihayet cesaretimi topladım olmaya karar verdim. doktorunuz kimdi acaba?

hayır öle değil durum.. bi çok kulak buruncu mükkemmel sonuçlar çıkarıyo.. ben çokk çokk memnun kaldım.. yüzüme yakışanı yaptı doktorum.. hem sağlıkta açısındanda bilgili oldukları için mesela ben ameliyattan ilk çıktığım andan itibaren nefes alabiliyorum.. bbuna tamponlarım olduu ssüreler ve çıkarıldığı andan itiberenki sürelerde dahil.. darısıı herkesin başınaa diyorum..

kime ameliyat oldunuz caba?

hayır öle değil durum.. bi çok kulak buruncu mükkemmel sonuçlar çıkarıyo.. ben çokk çokk memnun kaldım.. yüzüme yakışanı yaptı doktorum.. hem sağlıkta açısındanda bilgili oldukları için mesela ben ameliyattan ilk çıktığım andan itibaren nefes alabiliyorum.. bbuna tamponlarım olduu ssüreler ve çıkarıldığı andan itiberenki sürelerde dahil.. darısıı herkesin başınaa diyorum..

kime ameliyat oldunuz acaba? bende olacağım dr araştırıyorum....

illa ki kulak burun bogaz doktorlarindan da iyileri vardir .Ama bir plastik cerrah kadar basarili olabileceklerini dusunmuyorum ben .

arkadaşlar bu ay içerisinde ben de burun ameliyatı gecirdim ve şu an için iyiki olmuşum diyorum tabi ki bu uzun bi süreç zaman neyi gösterir bilmiyorum ama bence dr. seçimi gerçekten cok önemli buna dikkat edin

illa ki kulak burun bogaz doktorlarindan da iyileri vardir .Ama bir plastik cerrah kadar basarili olabileceklerini dusunmuyorum ben .

özlmmcim aslında bu tamamen burun yapısı ile ilgili bir konu bence şöyle ki eger burnunda bir sorun yksa sadece sekli seni rahatsız ediyorsa tabiki plastik cerrahi ama eğrilik vs. gibi bir sorun varsa eger ben kesinlikle kbb uzmanı derim. çünkü unutmamalıyız ki bir plastik cerrahi uzzmanı kbb uzmanı kadar burnun yapısını anatomisini bilemez..

düşündüğün bi isim var mı revizyon için?
pardon , yeni gördüm.. aslında tam bi fikir oluşmadı bende , bu forumdan bakıyorum , doktorlarla görüşmedim henüz , zaten görüşsem de hepsi konusmalarda çok ikna edici :) bi de ben ankaradayım ama ankara olması şart değil benim için, forumda dr Muhammet Dilber ve dr. Emre İlhan ' ı inceliyorum şu aralar, iyi gibiler... işin ilginç tarafı ikisi de kbb cı:) doğru karar vermem ama çok acele etmiyorum çünkü nefes almam da problem yok , bakalım ..

Back
X