pişmanım hemde deliler gibi pişmanım konyada hakan çepniye oldum nefes alma artık bitti ameliyattan öçnce azdı şimdi bitti.keşke keşke kafamı duvarlara vursaydımda ameiyat olmasaydım. bu burnumu düzeltecek nefes almamı sağlayacak doktor arıyorum...
3 ayı doldurcam sanırım nefes problemım eskısınden daha kotuuu hala alamıyorum amaa
Istanbulda Emre Ilhana oldum, keske daha once olsaymisim. Acayiiiip memnunum, sonunda istedigim buruna kavustum ve artik burnumdan nefes alabiliyorum (ve artik horlamiyorum) Cok dogal oldu, herkeze tavsiye ederim..
nerde hangi doktora olmuştun canım
bi gün buraya "iyi ki olmuşum, çok memnunum, mutluyum" yazmak kısmet olur inşallah :)
Ben burun ameliyatı olduğuma çok çok pişmanım da neredeyse her gün bu konuyu kafama takıp bunalıma girmem,ve çoğ uzaman bu konu yüzünden annemle kavga etmem normal mi onu bilmiyorum.Bir burun ameliyatı oldum ,olduğum günden beri iki yıl boyunca her günüm azap.
henuz amelıyat olmadım ama 4 gunum kaldı inşallah keşke demem iyiki derim!
Keske sizin gibi olabilseydimmmmm yaaaaacok psimanimmmmm cooooooooooooooooooooookkkkkkk ve bu burunla yasamak cok zor cok tuhaf bir burunn oldu yani
valla kızlar normal bir burun sahibi olmayı ne derece istedim bilemezsiniz. hani şöyle gösterişli falan bir burun değil normal, allah razı olsun doktorum da güvenimi boşa çıkartmadı. sanki hayat yeniden başladı. burnundan memnun olmayan herkese öneririm ameliyatı. güveneceğiniz bir doktor bulun ve olun..
arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm çok mutluyum iyki ameliyat oldum :))))
ameliyat olalı 15 gün oldu şu an çok memnunum ileriki günlerde de bi sıkıntım olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?