Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

İyiki olmuşum iyiki. Doktorumun allerine sağlık, desteği için aileme sağlık. İyiki olmuşum deyip deyip duruyorum.

iyi ki olmusum zaten cocuklugumdan berı nefes alma problemlerım vardı 18 yasımı zor bekledım sonrada hazır onu olmusken estetık oldum elimde olsa bu kadar bıle beklemezdım D:

iyi ki olmuşum keşke bir sürü şeyi bahane edip bu kadar geciktirmeseydim. zaten hayat hiç birşey için ertelenmeyecek kadar kısa..........

iyi ki olmuşum çok mutluyum çooookkkkk :66: sağlık açısından içinde sorunlar olmasaydıda olucaktım estetik ama tek ameliyetta hem içi hem dışı süper oldu hiç pişman değilim çevremde iyi ki olmuşun diyorlar darısı tüm olmak isteyenlerin başına kızlar :66:

iyi kiiii olmuşum tabikiiiiiiiii :))))))

iyiki olmussun tabi desti:) harika olmussun.
Bu arada bende ameliyat olali 9. gun. ve suan bile burnumu cok seviyorum.
iyi sonuclar alindiktan sonra neden pisman olunsun.
Bence yanlis secimler ve doktor tavsiyelerine uymayan kisiler memnun olmamistir.
Kendimi hic sevmezdm ama simdi kendimi cok seviyorum:) I love myself:)

pişmanımm çoook pişman:( istediğim olmadı ıstedıgım burun olmadı:( nefeste alamıyorumm resmen bosu bosuna ezıyet cektım bosu bosuna:(

açıkcası cok memnunum.amelıyat oldukdan sonra agrılarımdan dolayı keske olmasaydım dedım ama şuan cok cok memnunum.

hic teretdudsuz iyikide ameliyat olmusum diyorum.....oyle mutluyumkiii bir an bile hic demedim keske ameliyat olmasaydim diye..hem saglik vede hemde gorunus olarak cok memnunum...keske coookkk onceden ameliyat olsaymisimm:):8:

hiç pişman değilim hatta haytımda verdiğim en doğru karardı iyiki yaptırmışım son derece mutluyummmmmmmm :)))))))))))))))))))))))))))))):21:

iyiki olmussun tabi desti:) harika olmussun.
Bu arada bende ameliyat olali 9. gun. ve suan bile burnumu cok seviyorum.
iyi sonuclar alindiktan sonra neden pisman olunsun.
Bence yanlis secimler ve doktor tavsiyelerine uymayan kisiler memnun olmamistir.
Kendimi hic sevmezdm ama simdi kendimi cok seviyorum:) I love myself:)

Merhabalar, kime ameliyet olmuştunuz, paylaşırsanız çok sevinirim... =)

Back
X