Herşeye ragmen iyiki burun estetiği olmusum mu diyorsunuz yoksa pişman mısınz??

kızlar ben yeni amelıyat oldum asıra derecede şişim,cok korkoyorum ama yeni burnumu dusundkçede bılmıorum cok karısıgım kendımı tanıyamıorummm

Ende cok olmak istiyorum ama bi yanda cok korkuyorum ve tek olma sansim elazig acaba orda varmi hic estetik doktoru bi bilginiz varmi lutfen bildiriz tsk ederim

Burnum onden gayet guzel denilebilir sadece profilden yuzume gore biraz cikik o kadar kemerde yok o yuzden bi yandan olmasam mi diyorum bi yandan ol da daha mutlu ol... Bilemiyorummm

Burnum onden gayet guzel denilebilir sadece profilden yuzume gore biraz cikik o kadar kemerde yok o yuzden bi yandan olmasam mi diyorum bi yandan ol da daha mutlu ol... Bilemiyorummm

Ende cok olmak istiyorum ama bi yanda cok korkuyorum ve tek olma sansim elazig acaba orda varmi hic estetik doktoru bi bilginiz varmi lutfen bildiriz tsk ederim

2 kuzenim elazığda yaptırdı,sonuç hiç iyi değil resmen burnu alıp yapıştırmışlar gibi top gibi yuvarlak bide tuhaf bişey:S Elazığda yaptırma derim.

Bende cumartesi olucam bence pişman olunmaz cnku soncta sen istiyosun ve eski burnundan rahatsızsın en azından burnun düzelcek bişey olmamsı için dua edersinn dikkat edersin hersey yoluna girer

Bende haftaya olacağım inş. normalde geçen sene olucaktım ama güzel olup olmaz diye güvenemedim.çok takıntılı bir insanım.emre ilhana ameliyat olmayı çok istiyorum fakat o ameliyatı karşılayacak param yok henüz o yüzden trabzonda erol öztürke ameliyat olmaya karar verdim.keşke beklemeseydim diyorum umarım çabucak iyileşir ve güzel olur.burun güzelliği yüz güzelliğini çok etkileyen birşey.hepimizin istediği gibi burunları olur inş.

ameliyat olalı 2 hafta oldu.ama ben burnumu çarptım ve ucundaki kıkırdaklardan biri şuan burun derisine batıyo,burun ucumda sivilce gibi bi beyaz çıkıntı var. kaç gündür ağlıyorum, ameliyat olduğum için değil ama dikkatsizliğim için çok pişmanım... çünkü doktor da şusn buna yapılacak bişey yok dedi...

ameliyat olalı 2 hafta oldu.ama ben burnumu çarptım ve ucundaki kıkırdaklardan biri şuan burun derisine batıyo,burun ucumda sivilce gibi bi beyaz çıkıntı var. kaç gündür ağlıyorum, ameliyat olduğum için değil ama dikkatsizliğim için çok pişmanım... çünkü doktor da şusn buna yapılacak bişey yok dedi...

canım çok geçmiş olsun ama zamanla belki düzelir iki hafta olmuş doktorun söylediği doğru bence inşallah bir sorun çıkmadan hallolur

bende düşünüyorum estetik olmayı tabiki korkularım var ilerde düşme olayı felan olurmu ama şimdiki burnumun halinide pek beğenmiyorum o yüzden olacağım gibi

ama burda güzel yorumları okuyunca insan hemen ameliyat olmak istiyor tabiki zor bir süreç ama önemli olan doktoru iyi seçmek galiba

cok gecmis olsun

valla ben olalı 1 yıl oldu, ankarada gazi estetikte oldum. çok da güzel oldu pek de güzel oldu :)) ameliyattan sonra tanıştığım kimse burnumun estetikli olduğuna inanmıyor, o kadar doğal oldu ki benim de tek istediğim oydu zaten :)

ben pismanım ama daha önce yaptırmadıgıma :D
keske daha önce olsaymısım, eski burnumla gecen psikolojik olarak üzüntülü dönemlerime üzülüyorum
ha evet bende söyle böyle olsaydı keske diyorum ama neden yaptırdım demiyorum keske daha önce yaptırsaymısım

canııım çok hoş görünüyorsun nerede ve nekadara yaptırdın öğrenebilrmiyim acaba:) şimdiden teşkrlr

Back
X