herseye ragmen sükredelim......

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
0749ge2.jpg

:teselli:

evet canım haklısın halımıze sukretmemız lazım allah hıc bır organımızın eksıklığının acısını yasatmasın canım...

allahım sana şükürler olsun hepimizi koru böyle durumda olanlara kolaylık ver yarabbim

allahıma binlerce şükürler olsun elim ayagım her yerim tam.bazen gercekten şımarıyoruz ya. o yok bu yok .böle hayatmı çekilir diye...ama eninde sonunda isteklerimize geç olsada, kavuşuyoruz. en önemlisi saglık, gerisi fasa fiso

Ben sağlıklı olduğum için her zaman şükrederim ama böyle insanları görünce daha bir içten şükredip duygulanırım , Allah kimseye vücudunun hiç bir yerinin ve sağlığının yokluğunu aratmasın .

Aslında mutluluk bizim elimizde küçük şeylerden de mutlu olabiliriz önemli olan her zaman bizden iyi durumda olanları düşünüp kendi eksiklerimizi görmek yerine bizden kötü durumda olanları düşünüp halimize şükretmek bence.

arkadaslar hepinize tesekkür ederim , düsüncelerinizi yazdiginiz icin....
ben zaman oldu demisimdir benden kötü durumda olan yoktur diye, ama böyle gördükce halime binlerce sükrediyorum......
yüce Allah´im bize sükretmesini unutturmasin...

tabiki sukursabir en buyuk kuretulus nefisi tewrbie etmek sart birde nefise seytan bulasirsa RABBIIIIIIM muhafaza eyle bizleri

Evet arkadaşlar şükürler olsun bugünümüze, şükürler olsun bizi koruyan rabbimize. Ancak bir engelli olarak küçük ilaveler yapmak istedim yazdıklarınıza. Kendi durumumuzdan farklı bir insanı gördüğümüzde etkilenmemek oldukça güçtür. Bunu anlıyorum. Lakin öyle bir dışa vurum oluyor ki sağlıklı insanlarda engelli olana karşı, çok kötü hisletmemize neden olabiliyorlar. Bu doğru birşey değil. Lütfen buradan rica ediyorum bunu yapmayalım arkadaşlar. "Ya evet tamam ben engelliyim, ama acaba gerçekten çokmu kötüyüm de benim haberim yok" gibi bir his kaplıyor insanın içini. Doğuştan engelli olan bunu pek hissetmez sanırım. Sonradan engellenen çok zorlanıyor adapte olmaya. Tam az-çok kendinizi toparlıyorsunuz...hayata dahil olmaya gayret gösteriyosunuz..biri çıkıp 'vah vaaah, pekte genç ne olmuş acaba' diyor..ya da öyle der gibi yüzünüze bakıyor. Bütün motive alt-üst.!! Lütfen davranışlarımıza özen gösterelim, sadece engellilere karşı değil tabi..herkese karşı. Teşekkürler.

ben ince fikirli herseye kafasini takan bir insanim yapi olarak.ama bunun yanisirada cok sukrederim Allaha.birderdim oldugunda Allahim sana isyan etmiyorum,beterinden sakla derim...

Her zaman, hersey icin binlerce kez sükürler olsun Allahıma mafoldumben

Back
X