Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

canım nihayet yumoşlar toplandı demek :) çok sevindim . sende üretim iyi olmuş tatlım doktorun mutlaka antibiyotik vermiştir onları saatlerine göre düzenli iç ve ayaklarından sakın ama sakın üşütme . fazla yumurtan olduğu için uyarılmada fazla oluyor bol bol dinlen kendine iyi bak ve lütfen en kısa zamanda badem yemeye başla günde bir avuç badem tüket bunu hiç ihmal etme . haydi bakalım seninde güzel haberlerini burada duyacağız hep birlikte inşl .

canım ben bu aşı olayını sende duymuştum merak ettim biraz araştırayım dedim ve gerçekten de işe yarar bir yöntemmiş . olumlu yorumlar var . inşlllllllllllllll senin de bu sefer yüzün gülecek . zaten önemli olan bu kadar istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmek . ben inanıyorum ki rabbim senin bu sefer yüzünü güldürecek .

şimdi gelelim bana . kızlar iki gündür çok fenayım . önceden varolan hastalığım iki gündür nüksetti ve kötüyüm . iki günde insanın göğsü nasıl şekil değiştirir anlamadım . resmen göğsüm üçgen şeklini aldı . kistimi aldırdıktan 3 ay sonra yine oluşmuştu ama tehlikeli boyutta değildi ama sanırım kullandığım ilaçlarında etkisi ile iyice beslendi . göğsüm şekil değiştirdi ve artık elime kocaman bir şey geliyor .
yarın doktora gidicem ama çok korkuyorum . yapılacak işlemler tahlil film vs bebeğime zarar verir mi ? muhtemelen ultrason ile bakacaklar ama ya film falanda isterlerse ne yaparım bilmiyorum bu zararlı olur değil mi bebeğe . napacam şaşırdım kaldım ((

canım çok şükür toplandı bol bol su içiyorum ama ağrım hala devam ediyor antibiyotik vermişti dr.birde bugün idrar yolu enf.için verdi birz o konuda rahatladım ama yatınca nefes almam zorlaşıyor ve öksüremiyorum gülemiyorum yinede çok şükür bademi sen söylediğinden beri yiyiyorum canım

çok geçmiş olsun rabbim sana şifa versin film vermezler sanırım canım ya ama koruyucu bir yelek giydiriyorlar diye biliyorum dr.konuştunmu hiç o ne diyor

geçmiş olsun cnm rabbim korusun bebeğinide senide korkma sen kan tahlilinde ultrasonra kesin sonuç alırsın inşallah ve tez zamanda atlatırsın (amin)

sen içini ferah tut cnm herşey güzel olucakkkkk

geçmiş olsun cnm rabbim korusun bebeğinide senide korkma sen kan tahlilinde ultrasonra kesin sonuç alırsın inşallah ve tez zamanda atlatırsın (amin)
inşllllllllllllllllllllllll dediğin gibi olur canım .

çok geçmiş olsun rabbim sana şifa versin film vermezler sanırım canım ya ama koruyucu bir yelek giydiriyorlar diye biliyorum dr.konuştunmu hiç o ne diyor

inşl öyle olur canım
doktorumu aramadım ama o bana astım için de kendi doktoruma gitmemi söylemişti sanmıyorum ki bununla ilgili de bir şey söylemez sanırım .

aselcim nasılsın dr.gittinmi
canılarım bu akşam üstü transferim olacak bebişlerimi alıp geleceğim kuzularım inşallah bu sefer ana sıkı sıkı tutunacaklar ben inanıyorum sizlerde benim için dua edin kızlar belki bir kaç gün yazamayabilirim öpüyorum hepinizi

KIZLAAAAAAAARRRRR napıyorsunuz asel şimdi nasılsın doktorlar ne dedi sanaa umarım korktuğun gibi bişe yoktur (
perlanore nasıl geçti transfer test günü ne zaman ?? yumoşların çok çıktığı için sıkıntı yaşamışın oluyo o çok yumoş toplananlarda neyse geçti bitti donmuşlarında varmı artık ? bende ameliyat oluyorum kesinleşti doktorum işini şansa bırakma dedi eğer bu transferde tutmazsa yine ameliyat gündeme gelicek sıfırdan tüp bebek başlayacak dedi kafamızda soru işareti kalmasın dedi yalnız bi türlü ca125 i yaptıramıyorum önce adet olamadım şimdide bitmek bilmiyor bi o testi versem günüde belli olacak hayırlısıyla

Burası niye boş kaldı böyle
kızlar hepinizmi kötü şeyler yaşadınız
aselcim mesajına cevap yazamıyorum mesaj sayım 100ü geçmediği için
inan tüylerim diken diken oldu yattığım yerde kendi durumuma ağlamamıştm
bende ameliyat oldum salı günü hayatımın en zor operasyonuydu

Daisy canım çok geçmiş olsun . Sana özelden yazdım ama bende ara ara giriyorum sadece dua topiğine yazıp çıkıyorum .
Canım dilerim en kısa zamanda her şey yoluna girer . kendinle ilgili detayları paylaş canım bizlerle merakta koyma beni .
Ben kötü günler geçirdim , ama yavaş yavaş atlatıyorum sanırım . iyi olacağım ama yeni denemem ne zaman olur bilmiyorum . şimdilik dinlenme dönemi ve kendine gelme dönemi içerisindeyim . Maddi gücüm el verse hiç durmam hemen başlarım ama beni şu anda tek engelleyen maddiyat . Ne zaman hazır olursam o zaman başlayabilirim . Rabbim bana bu sevinci yaşattı inan bana o günler çok güzel günlerdi ve dilerim ki hepimiz bir gün sonuna kadar yaşayalım bunu . kendim için , senin için , buradaki arkadaşlarım için , bir umuttur diyip isteyip bekleyen herkes için dua ediyorum . Rabbim hiç birimizi evlat hasreti ile sınamasın . Allahım bu arayışı en kötü bildiğime bile vermesin kaldırılması ağır bir yük . Her şey güzel olacak canım ben inanıyorum ve lütfen sende güçlü ol inan . bizim yavrularımızda vakti geldiğinde bize gelecek . Kendine çok dikkat et canım Acil şifalar dilerim .

canim senin rapor hakkin yokmuydu? insalalh en kisa zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimiza

canim senin rapor hakkin yokmuydu? insalalh en kisa zamanda hepimiz kavusuruz evlatlarimiza

selam canım . Rağor çıkarmak kolay değilmiş canım aşılama yapıtırman ve sonrasında rapor için uğraşmasn gerekiyor . benim o kadar bekleyecek zamanım olmadığı için yaptırmadım . şimdide eşimin sperm sayısı normale döndüğü için zaten tüp bebek raporu çıkmaz bize diye düşünüyorum (( şimdilik dinlenme sürecine girdik bir iki ay bakalım belki kendiliğinden olur diyorum (

daisy canım çok zor bi tedavi sonrası güzel haberler aldım hamileydim hatta kalp atışı duymaya gittiğimizde 2.keseyide gördük ama mutluluğum çok uzun sürmedi cuma günü bebeklerimi aldılar ilkinin kalp atışı durdu ikincisinde de ilerleme olmadı aselcim senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum rabbim hepimize sabır versin onun yolundan ayırmasın kendimi hiç bu kadar boşlukta hissetmemiştim duygularım düşüncelerim yok oldu sanki ama bu günlerde geçecek ve yine vazgeçmeden devam edicez

ah canım arkadaşım , iki gün bebeğim öylece karnımda durmuştu , onun orada cansız olduğunu beni bıraktığını bilmek inan beni delirtti . o iki gün sanırsın2 ay gibi geldi , neden dedim neden cabuk bitti bu rüya ... öyle çok acıdı ki içim , hayatımda ilk kez bunu yaşamıştım ilk kez hamile kalmıştım ... o haberi aldığımız gün gittiğimiz diğer hastane sayılarını unutmuştum bir türlü inanasım gelmiyordu . en son gittiğim bir doktor dedi renkli usg çekelim kesin sonuç alırız , çekildi ve orada çeken adam ruhsuz bir şekilde ex bebek dedi eşim oradan çıktı gitti ... dışarı çıktğımda arabanın arkasına geçmiş hıçkıra hıçkıra ağlıyordu işte o anda bütün dünya sanki üzerime çullandı nefes alamadım ((
hayatım hep böyle mi devam edecek hiç bir şey beni mutlu etmeyecek mi dedim . günlerce kimse ile konuşmadım telefonlara çıkmadım yemedim içmedim gülmedim , sadece durup durup ağladım . ama zaman geçtikçe içimin yangını da yavaş yavaş geçmeye başladı . hep dua ettim tekrar olacak dedim Rabbim bu sınavu verdiyse vardır bir bildiği dedim ona sığındım ... sonrasında tahliller filmler vs vs vs bir dünya şeyle uğraşırken baktım ki bugüne kadar gelmişim . şimdi çıkan sonuçlara göre ne bende ne eşimde sorun yok eşimin spermleri de çok normal benim rahimde tertemiz . bir süre kendi haline bırakacağım ve er ya da geç anne olacağım Allahın izni ile ... Canım kendini sakın bırakma , vazgeçme , hepsi geçiyor inan bana , sen de yeniden bu yolda yürüyeceksin aynı hevesle aynı umutla , aynı heyecanla ... biz birbirimize destek olacağız bu süreçte inşl . Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun . Allahım isteyen herkese nasip etsin meleklerini inşllllllllllllllllllll

canım inanıyorum ki bugünlerde geçecek.. dr.artık almamız lazım dediğinde biraz daha duralım diyorum belki değişir belki bir umut.. ama bana zarar verebilme durumu olabilirmiş son kontrole kadar hep bi umut vardı belki diğeri büyür diye hemşire hapı içirene kadar belki dedim ama yok ikiside yoktu kelimeler boğazıma düğümlendi kolay değil 7.sene 7.tedavi düşünemiyorum konuşamıyorum herkesin söylediği beynimde çınlıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…