Herşeye rağmen vazgeçmeyen bızım kızlar ...

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)

Dün gece hepimiz için çok dua ettim kızlar . bu mübarek gecede rabbim biliyorum hiç birimizin dualarını geri çevirmeyecek .
Herkes için hepimiz için iyi dualar ettim Rabbimden istedim . Allahım dün gece ettiğim duaları boş geçmeyecek biliyorum . o geniş hazinesinden biz kullarınıda nasiplendirecek .
Allahım en kısa zamanda hepimizin meleklerini göndersin inşllllllllllllllllllllll .

canımm Allah razı olsun duların kabul olsun inşallah bende herkes için çok dua ettim.Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.sen nasılsın nasıl gidiyor.

canımm Allah razı olsun duların kabul olsun inşallah bende herkes için çok dua ettim.Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.sen nasılsın nasıl gidiyor.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnn. iyi gidiyor canım ben şimdi ilk randevumu bekliyorum daha kontrole gitmedim . Bayramdan sonraya kaldım çünkü bayram tatili giriyor araya . bugün tekrar arayıp soracam bakalım bayrama kadar gel derlerse gidecem . ben hala inanamıyorum canım görmediğim için belki de bilmiyorum hala rüyaymış gibi geliyor :)

iyi olmana sevindim inşallah kontrolünde güzel geçer keseyide pıtpıt larıda duyarsın.sanırım bebekleri kucağımıza alana kadar inanamayacağız rüya gibi gelecek.sağlıklı bir hamilelik geçirmeni canı gönülden dilerim. benimde böyle güzel hikayeler mucizeler okudukça neşem biraz yerine geldi bilgisayarıma yazdım hemen 'pes etmek yok' diye inşallah bende sana güzel haberler yazarım 15 gün sonra kısmetse tedavim başlar.

canım ya çok saol Rabbim dua eden herkesten binlerce kez razı olsun . Allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşl .
az kalmış canım seninde 15 gün :) kesin başlıyorsun değil mi ?

canım ya çok saol Rabbim dua eden herkesten binlerce kez razı olsun . Allahım bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşl .
az kalmış canım seninde 15 gün :) kesin başlıyorsun değil mi ?

canım kısmetse başlıcam ara verdikçe tedaviye başlamak daha zor oluyor.nisan mayıs gibi bağışıklık testlerimide yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı eğer muayenede herhangi bir sıkıntı çıkmazsa başlarım tedaviye ve inşallah 1.5 ay sonra bende derim

inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll canım . inşl bir sorun çıkmaz seninde müjdeli haberlerini alırız .

herkese günaydın güzel mutlu stressiz bol pozitifli günler olsun inşallah

o zaman sanada günaydın canım aynen stressiz bir gün olur inşlllllllllllllllllllll . hiç çalışasım yok bu hafta ya silah zoru ile çalışıyorum bir an önce bu hafta bitsin istiyorum :)))

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . herkese bayram tatili öncesi son iş gününde güzel bir gün dilerim . yaşasın tatillllllllllllllllllll :)

bir aşılama tedavim de son buldu ,artık tüp bebek adayıyım, kalbim çok kırgın,bugün aşılama sonucumu aldım ,10 ,küsür çıktıdoktor gebelik yok dedi,

sağol asel benim için o güzel kalbinle dua etmişsin ,Allah seninde gönlüne göre versin,,

herkeze iyi bayramlar

hayırlısı olsun ama 5 ve üstünde hamilelik ihtimali yok mu bir daha test istemedimi dr.un inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan gelir mucizen ama vazgeçme sakın Allah gönlüne göre versin

canım çok üzüldüm gerçekten (((((((( ne diyeceğimi bilemiyorum . Ama umudumuzu kaybetmiyoruz tatlım . Aşılama gerçekten de doğal yoldan hamile kalmak ile bir farkı yok . sakın üzülme tatlım , tüp bebekte olma şansın daha fazla oluyor . canım çok şaşkınım ben senden hamile haberleri bekliyordum ama sakın canını sıkma . unutma bu yolda dualarımız ve metanemiz ile ilerleyeceğiz . ne kadar ara vereceksin canım tüp bebek için . imkanın varsa çok ara verme derim ben .

hayırlısı olsun ama 5 ve üstünde hamilelik ihtimali yok mu bir daha test istemedimi dr.un inşallah hiç tedaviye gerek kalmadan gelir mucizen ama vazgeçme sakın Allah gönlüne göre versin

aa evet ya benim 8. gün yaptırdığım kan değerim 6,58 çıkmıştı ve gebelik var demişti arkdaşlarım . bende öyle biliyorum 5.3 üzeri gebelik var diye biliyorum . akloım karıştı şimdi .

herkesin bayramını kutluyorum.hayırlı mutlu sağlıklı bayramlar geçirelim inşallah seneye ramazan bayramında bebişlerimizde olsun ezanlar okunurken ağlayarak bunu istedim çünkü insanlar bayram da bile canını öyle acıtıyorlarki bu kadar düşüncesizlik olmaz diyorum kimseye bayram ziyaretine bile gitmek gelmiyor içimden.sanki bebeğinin olmaması senin suçunmuş gibi birde akıl vermeye kalkıyorlar.herneyse kıslar bayramda moral bozmak istemem ama canım çok acıdı herkesin içinde söylenen laflara...hepinize güzel bayramlar diliyorum Rabbim gönlümüzn muradını tez zamanda nasib etsin

((((( canım ya kafana takma kim ne dersE desin . Bunu yaşamayan bİlemez anlayamaz bizleri bazen B'nde böyle dengesiz insanlara öyle kızıyorum ki anlayissizlik diz boyu !! Tatlım seneye snde bebeğine girersin insl . Rabbim dualarımızı kabul edecek canım . Sana seker tadında bir Bayram dilerim .

Sevgiler

canım temmuz topiğnde okudum keseyi görmüşsün çok sevindim.inşallah önce pıt pıtlar sonra tekmeler hadi bakalım. Allahım ikinizede sağlık versin

canım temmuz topiğnde okudum keseyi görmüşsün çok sevindim.inşallah önce pıt pıtlar sonra tekmeler hadi bakalım. Allahım ikinizede sağlık versin

Tatlım çok teşekkür ederim . Sıra artık sizlerde :) sizlerinde güzel haberlerini okumayı nasip etsin rabbim inşllllllllllllllllllllllllll .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…