Herseye Rağmen Yinede Arada Sırada īçim Acıyor

Ecohaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
256
75
28
35
Ayrılma asamasindayim iki aydır ayriyim esimden bazen çok iyiyim takmiyorum kafama hiç birseyi bazen şimdi olduğu gibi içim daralıyor bağırmak istiyorum haykira haykira iki tarafta suçlu bnm gözümde ama o ve ailesi tek beni suçluyor oğulları sütten çıkmış ak kaşık ne yapmam lazım arkadaşlar ona karşı içimi tamamen soğutmam için varsa esinden bosanan ayrılma aşamasında olan kızlar yardım eder misiniz

Bende şuan seninle aynı durumdayım sadece düşünmemeye çalışıyorum birde bana yasattıklarını getiriyorum aklıma iyice nefret ediyorum, gerçekten çok zor bir süreç hergün üzülmektense 3 ay 5 ay üzülür yoluma devam ederim eştende ailesinden de nefret ediyorum

Evet sizin konunuzu biliyorum sizinde Rabbim yardımcınız olsun banada bu iki ay içinde çok kötü günler yaşattı ama yinede nefret edemiyorum sizin gibi keşke bende nefret etsem kurtulsam desem sevgisi var sanırım bazen yok gibi bazende var gibi karmakarışık bi hal yani

Çocuk yksa çok şanslısın emin ol bi arkadaşım boşandı ve kızının babasının niye akşamları evde olmadığını soruyormuş sürekli tez zaman da biter inşallah acınız

Benimde içimin yandığı şeyler oluyor ama işte, çok fedakarlık yaptım olmayınca olmuyor, bakın her defasında esinize sans verirseniz her defasında da baba evine gitmek zorunda kalırsınız

Ben gitmedim o gitti ve iki ay oldu donmedi pc oyun hastası bu sebepten ilgisizdi bende hep laf sokuyordum çenem yüzünden mis deyip gitti yinede arada bi kızım var onun için elimden geleni yaptım çok vicdansiz bi insanmis bunu da anladım yinede bazen içim acıyor ne zaman geçer bilmiyorum

Bu adamdan hiç bi halt olmaz

Çocuk yksa çok şanslısın emin ol bi arkadaşım boşandı ve kızının babasının niye akşamları evde olmadığını soruyormuş sürekli tez zaman da biter inşallah acınız
Kızım var 8 yaşında o istedi ayrılmak dilekçesini bekliyorum ama yinede onu kafamdan tam atamiyorum

Olsun cnm bnm üzülme biz şimdi üzülürüz sonra pişman olanda onlar olurlar is işten gecer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…