ya bi de küfrediyorum kendi kendime çok sinirleninceoff ya çok kötü bişe, günaha da giriyorum ama napim kendime engel olamıyorum ben de mi bi anormallik var yoksa siz de öylemisiniz?
ayy şuanda da çok sinirliyim aslında ! eski sevgilimi düşünüyorum ve onun kafasını duvardan duvara çarpmak istiyorum şuan.angut !!
küfür bir nevi terapi yoludur aslında insanı rahatlatır ama kalbini karartır..Sen bırak güzelim küfür etmeyi sinir olmayı..
Kendine ciddi anlamda zarar veriyorsun..
Al eline bir kitap oku çok güzel romanlar var..Olmadı eylül de ismek kurslara kayıt yaptır kendine uğraşacak bir şey bul okul var mı bilmiyorum ama benim ki sadece öneri
sağol çok doğru söylüyosun.okullar açılınca hep derslerimle meşgul olacağım zaten.o zaman kafam daha sakin olur heralde.
angut mangut bak seni sinir küpü haline çevirmiş ona değil kendine zarar veriyorsun bunu unutmaaa..
Kaç yaşındasın =))
18 yaşındayım.bi de adet dönemime yaklaştım.o yüzden de sinirli olabilirim şuan.off ya ağzıma hiç yakışmıyo böyle laflar, biliyorum.normalde arkadaş ortamında felan da küfürlü konuşan, ağzı bozuk bi insan değilim.sakın yanlış anlamayın beni.genel de beni hanım hanımcık olarak görürlerbu sinirin üzüntünün çoğunu içimde yaşıyorum
Umarım..
Tam tersi de olabilir o angut derslerini kötü etkilemesin sonra :))Buna izin veRme sakın..!!
Hayat o angutlara uğraşıp kendi hayatını zehir zemberek edecek kadar uzuuuun ve değersiz değil bunu sakın aklından çıkartma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?