Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meslegimin olmadığını kim söyledi ya da paramin olmadığını hepsi var mutlu bir yuvaya da sahibim iyi bir gelire de ve hamileyim de
Siz söylemişsiniz, biyerimden uydurmadim.
Meslegim yok, ise girersem de asgari kazanacağım bir is olur demissiniz, o yuzden evde oturuyormussunuz vs vs, sizin soylemleriniz.

Gercek amaclariniz olsun, guzel yerlere tabi gelin, bu sekilde olmaz ama, hicbir sey yapmadan, her seyi basardim diye gezinirseniz hem KOMIK hem de acinasi durursunuz.
Ben üzüldüm sahsen.

Dünyada ki herseyi basardim diye haykirmiyorum kendi hayallerime göre kıstas yapıyorum ne kadar ön yargılı saldırmaya hazir kadin düşmanı gibi davranıyorsunuz

Her şeye ulaşıp amaçsız olmak diye bir şey yok. Sizin hayatınızda tatmin olmadığınız bir şeyler var sanırım. Artık gerçeklestremediğiniz bir kariyer hedefi ile mi ilgili bir tatminsizlik mi yoksa olmak istediğiniz kişi olmadığınız için mi tatmin olmuyorsunuz onu bilmem.

Üniversite mezunuyum zaten açıktan bitirdim maddi olarak da durumumuz gayet yerinde

Dünyada ki herseyi basardim diye haykirmiyorum kendi hayallerime göre kıstas yapıyorum ne kadar ön yargılı saldırmaya hazir kadin düşmanı gibi davranıyorsunuz
Bir sey basaramamissin ki?
Sen beni cildirtmak mi istiyorsun?
Hicbir sey basaramassin.
Her sey bitti, amacim kalmadi diyecek hicbir seyin yok elinde.

Bir yaşam amacı olarak dilinizi yazmayı öğrenmeyi tavsiye ediyorum size.

Galiba olabilir çünkü dünyayı görmek gezmek gibi düşüncelerim vardı özellikle daha iyi sartlarda yaşamak isteyip yurt dışı gibi belki de üç beş sene önce böyle cok düşünüp gerçeklestirememekten de olabilir

Her şeye ulaşmış demek her şeyden önce kendini gerçekleştirmek demek, o yüzden önceki yorumlara bakarak konuya yorum yapmıyorum ama ben her şeye sahibim diyorsan konu sahibesi sen bilirsin tabi diğer insanlara yardımda bulun tabi, bütçe ayır ihtiyacı olanlara yardım et, çocuk okut, burs fonlarına bağış yap....

Bir sey basaramamissin ki?
Sen beni cildirtmak mi istiyorsun?
Hicbir sey basaramassin.
Her sey bitti, amacim kalmadi diyecek hicbir seyin yok elinde.
Hayatimda neyi ne kadar biliyosun da konuşuyorsun sen ya ayni acıları sınavları benimle mi verdin kime göre neye göre bir basari hayatta ki basari alginiz sadece devlete memur olmaktan ibaret sanirim çıldır istersen kimsin nesin umrumda değilsin

Linkler misiniz göremedim de

Ee! bunlar çok zor şeyler değil. Kendiniz hedef koyup bir çalışma programı hazırlayın acele etmeden yavaş yavaş gerçekleştirin. Tabi bunları yazarken zorlamayın. Yapabildiklerinizi bir yapın yapmadıklarınız içinde üzülmeyin yeni şeyler bulun.

Üniversite mezunuyum zaten açıktan bitirdim maddi olarak da durumumuz gayet yerinde

Bilemedim. Eski konularina göz gezdirdim. 24 yaşimda böyle dertlerim olsaydi bende mutsuz olurdum.
Neyse, madem herşey 4/4lük ozaman tavsiyem türkiye turuna cikin.
Bu sabah Youtube üzeri bir belgesele baktim. Kendime yeni amac koydum mesela. Kismet olursa seneye yapicaz

Her şeye ulaşamazsınız, amaçlarınız o kadar küçüktür ki kendi küçük hayallerinize ulaşabilirsiniz maksimum. Günü "bugün yemek yiyeceğim, bugün koltuğun köşesindeki dağınıklığı toplayacağım" hedefleriyle yaşarsanız evet kısacık bi sürede çok güzel ulaşırsınız hedeflerinize ama bu hedefler hedefcik olur en fazla. Motivasyonsuzluk yaşayanlar için bu tarz minik hedefler önerilir ki "yaptım, demek ki yapabiliyormuşum" diyebilsin ve bi ileriye taşısın hedeflerini. Vizyonunuzu genişletin, hedeflerinizi büyütün siz de, o zaman uğruna çabalayacağınız bi şeyler olur

Linkler misiniz göremedim de

Cok güzel bir Topic.

Türkiye de yaşıyorsanız herşeye ulaşmış olmanız çok zorhayal dünyanız çok küçükmus
Türkiye de olunca insanların hayali kirada oturmayıp mutlu bir aile yapısına sahip olmak oluyor sartlar böyle napalim kocamin aldığı 50 bin maasla da gezebildigimiz yeri geziyoruz ha bu arada asgari ucretle calisiyordu diyenler olacak o dönem kendine is bulamamıştı mesleğinde kisa süreli girdi suan kendi mesleğini yapıyor oparetor

Türkiyenin de bir cok yerini gezdim ege kardeniz dogu akdeniz evet gezilecek yerler var ama artık ülkede olmak siyasi gelecek kaygisi ekonomik krizler vs coğrafya kaderdir iste yurt disinda yasama imkanım olsaydi sartlarim her şekilde daha güzelleşecekti

İnsanın hedefleri küçük olacak arkadaş. Kendimi bildim bileli uğraşıyorum, kırkıma merdiven dayadım hala her şey tamam, ben oldum, kendimi gerçekleştirdim diyemiyorum.
Aslinda bende oldum gerçekleştim diyemiyorum ama bu ülkede belirli bir yere kadar genişliyor insan Ülkemi cok seviyorum ama siyasi ekonomik terör olarak bikmis durumdayiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…