Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni amac olsun bu size. Yurtdişinda calişma veya yaşama

Şey de olabilir blanc uni sınavını kazanında ben şimdi ne yapacağım amacsizligi vardır ya kosturmali bir süreçten gecmissindir. Ya da yaşama dair amaç kalmaması eskiden insanalr ev alırız , işte istediğimiz araba sonra yazlık vs şimdi bunlqri yapamayınca amacsizlik oluşuyor böyle düşünmek istiyorum. Yoksa her şeyi yaptım diyorsa aylık gelirini çok merak ederi

E ben yurtdışındayim, cok iyi bir mesleğim de var, dünyanın yarısını da gezdim, yine de sizin kurdugunuz şu başlıktaki cumleyi kuramam.

Esinizin 50 bin olan maasi ile orayi burayi gezdim diyip hayal mi tamamliyorsunuz?

devlet memuru olmayi da her sey bitti basardim gozuyle bakiyorsunuz.

Yurtdisinda da olsaniz, basaramazdiniz.
Kendinizi kandirmayin.
Herkesin vizyonu bellidir, genisletilir ama onun icin de ugrasmak gerekir, 24 yasinda her seyi basardim diyip (bir sey yapmadan) vizyon genisletmenin de uzerine duseceginizi sanmam.

Kayıtlar silinse yedircek bize

Allah başka dert vermesin

50 binmiş. Çok para sanarak yazdı muhtemelen.

Oldum diye olmamıştır diye bir söz var o geldi aklıma kendinize hedef belirleyin, hormonlardan böyle hissediyor olabilirsiniz

Baskasi kazanınca mi cok geliyo yoksa?
Hani kendi kazanip, ödemeleri vs çıkarsa, cok der mi ki?
O da yalan zaten. Operatör doktor maaşı ortalama o seviyede neredeyse. 25-30 yaşında kepçe/forklift vb. operatörüne o parayı vermezler. En yüksek iş makinası operatörü maaşı diye google’da aratmış

50 bin lira para mı ?

Neler başardınız mesela bu hayatta? Kendiniz için,bir başkası için ne yaptınız? Kaç kişinin hayatına dokundunuz? Bazı doyumlara çoktan ulaştım,bir çok şey sıradan geliyor artık bana. Bana sıradan gelen şeyler biliyorum ki bazıları için ulaşılamaz şeyler ama hayallerim bitmiyor. Çocuklarımı büyütücem daha,onların hayallerine ortak olup hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olucam. Hem maddi hem manevi hayallerinin bitmesi imkansız yakın aslında sizinki nasıl bitti anlayamadım.

Aslında hiç yoktu ki

Hayal ettiğiniz her şey herhalde beğendiğiniz yemek takımı, ne bilim koltuk falan. 24 yasındasınız, evlisiniz, hamilesiniz. Ne kadar çalışmış olabilirsiniz ki en iyi kuaförde çalışın isterseniz. Ne yaptınız? Kaç ülke gördünüz? Türkiye'de nereleri gezdiniz? Her akşam mesela fine dining restauranta mı gidersiniz? Haydi bunlar maddi şeyler, geçelim. Peki ya kaç kişinin hayatına dokundunuz? Ya da ne bileyim eşinizle ne kadar baş başa vakit geçirdiniz 24 yasınızda? Yani garip bir düşünce. Anlayamadım. Düşünüyorum da 28 yasına gireceğim, iyi şartlarda da yaşıyorum şükür ama gerçekleştirmek istediğim hayaller yüzünden çocuk yapmayı erteliyorum. Vallahi sizin canınız sıkılmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…