- 28 Eylül 2022
- 1.344
- 4.970
- 63
- 37
Senin kocanın evi yok ki diyen Müge geldi aklımaBir sey basaramamissin ki?
Sen beni cildirtmak mi istiyorsun?
Hicbir sey basaramassin.
Her sey bitti, amacim kalmadi diyecek hicbir seyin yok elinde.
Ben de ordan esinlendimSenin kocanın evi yok ki diyen Müge geldi aklıma
Zaten liseden çocuk gelişim mezunuyumYani sizi üzmek için söylemiyorum ama belli ki hayatınız için çok büyük hayalleriniz yokmuş. Evlisiniz, çocuğunuz olacak, eh işte klasik sıradan bir hayat. Şimdi çocuğunuz doğmadığı için boşluktan canınız sıkılmış. Ama ifade ederken büyük büyük laflar etmişsiniz. Çocuğunuz doğduğunda pek çok şey için vaktiniz çok kısıtlı olacak. O zamana kadar ben olsam çocuk gelişimine yönelik kitaplar okur, eğitimler alırım. Açıktan çocuk gelişimi de okuyabilirsiniz mesela. Yakın gelecekte bilim kadını olamak, dünya turu yapmak gibi hedefleriniz olamayacağına göre mevcut hayat kalitenizi artıracak ve size değer katacak şeyler yapabilirsiniz.
Uzulerek soyluyorum hayattaki amaciniz evlenip ureyebilmektiyse, pek de vizyonu genis bir insan sayilmazmissiniz degil mi?Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum ama artık amaçsız hissediyorum garip hissediyorum böyle hisseden oldu mu nasıl başa çıktınız evet hala basarmak istedigim ufak seyler var ama harekete geçsem hemen gerçekleşecek şeyler hayati anlamsiz ve amaçsız bulmays basladim garip bir boşluktayım sanki
Ben de seyimin yerini fark eder etmez doğurdum, biliyisın.Uzulerek soyluyorum hayattaki amaclariniz evlenip ureyebilmektiyse, pek de vizyonu genis bir insan sayilmazmissiniz degil mi?
Zira dunyadaki tum memeliler ciftlesip hamile kalma ozelligine sahip. Tum hayallerimi gerceklestirdim diyebilmek icin insan olarak bir fark yaratmaniz gerekirdi ki ben o farki goremedim.
Konu sahibininki cok enteresan kafalar yaBen de seyimin yerini fark eder etmez doğurdum, biliyisın.
Diyorum ya, şu konu basligindaki cümleyi ne sen ne ben kurabiliriz, kalkmis şakkadanak kurmuş. Üzücü.Konu sahibininki cok enteresan kafalar ya
Ben kuramam evet ve kimse de kurmamali benceDiyorum ya, şu konu basligindaki cümleyi ne sen ne ben kurabiliriz, kalkmis şakkadanak kurmuş. Üzücü.
Çiftleşme deme kızıyoUzulerek soyluyorum hayattaki amaciniz evlenip ureyebilmektiyse, pek de vizyonu genis bir insan sayilmazmissiniz degil mi?
Zira dunyadaki tum memeliler ciftlesip hamile kalma ozelligine sahip. Tum hayallerimi gerceklestirdim diyebilmek icin insan olarak bir fark yaratmaniz gerekirdi ki ben o farki goremedim.
Eylemin adi o ama, ne diyim mahmut mu diyimÇiftleşme deme kızıyo
FanfinifonEylemin adi o ama, ne diyim mahmut mu diyim
Doğru valla 60 bine tuttuk 2 kişi sadece ve biz karı koca çalışıyoruz eve giren para bu hanımefendinin dediğinin iki katından biraz fazla yine de zor geçiniyoruz. Acaba gözümüz mü yükseklerde şimdi bilemedim3 günlük bir yaz tatili baktım orta segment bir otelde 2 kişi 46 bin tutuyor. Bi maaşı tatile verirse 3 gün paşalar gibi tatil yapabilir
Ooo bak sennnNeler başardınız mesela bu hayatta? Kendiniz için,bir başkası için ne yaptınız? Kaç kişinin hayatına dokundunuz? Bazı doyumlara çoktan ulaştım,bir çok şey sıradan geliyor artık bana. Bana sıradan gelen şeyler biliyorum ki bazıları için ulaşılamaz şeyler ama hayallerim bitmiyor. Çocuklarımı büyütücem daha,onların hayallerine ortak olup hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olucam. Hem maddi hem manevi hayallerinin bitmesi imkansız yakın aslında sizinki nasıl bitti anlayamadım.
Çocukluktan dir hayal ettigim şeylere sahip oldum ama artık amaçsız hissediyorum garip hissediyorum böyle hisseden oldu mu nasıl başa çıktınız evet hala basarmak istedigim ufak seyler var ama harekete geçsem hemen gerçekleşecek şeyler hayati anlamsiz ve amaçsız bulmays basladim garip bir boşluktayım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?