Herseye ulaşıp amaçsız kalmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani sizi üzmek için söylemiyorum ama belli ki hayatınız için çok büyük hayalleriniz yokmuş. Evlisiniz, çocuğunuz olacak, eh işte klasik sıradan bir hayat. Şimdi çocuğunuz doğmadığı için boşluktan canınız sıkılmış. Ama ifade ederken büyük büyük laflar etmişsiniz. Çocuğunuz doğduğunda pek çok şey için vaktiniz çok kısıtlı olacak. O zamana kadar ben olsam çocuk gelişimine yönelik kitaplar okur, eğitimler alırım. Açıktan çocuk gelişimi de okuyabilirsiniz mesela. Yakın gelecekte bilim kadını olamak, dünya turu yapmak gibi hedefleriniz olamayacağına göre mevcut hayat kalitenizi artıracak ve size değer katacak şeyler yapabilirsiniz.

Mmm söyle diyebiliriz, Acun olsaydınız ne yapıcaktınız acaba?
Adamın trilyonlarca parası var, hala saçma da olsa bisiler yapıyor ajdkfk
Siyah tshirtünden giyinme konusunda hevesi olmadığını ya da doyuma ulastıgını anlayabilirz fakat
Kariyer konusunda hala hedefleri var
Bence siz biraz kendinizi cok önemsemissiniz
Oturup düsününce ne hobiler ya da kariyerle vs ilgili hedefler cıkar size

1aydır çocuk odasıyla yatak odasını değiştirmek için düşünüyorum bugün yaptım çok şükür bende şuan siz gibiyim bütün hayallerimi gerçekleştirdim artık ne yapaçığım bilmiyorum hayalsiz çok sıkıcı

Zaten liseden çocuk gelişim mezunuyum

Hamilelikte aşıırı uçlarda duygu dalgalanmaları olabiliyor, biraz kendine odaklanmak iyi gelecektir, amacsızlık dediğiniz hafif depresyon da olaiblir. dikkat etmeli

Uzulerek soyluyorum hayattaki amaciniz evlenip ureyebilmektiyse, pek de vizyonu genis bir insan sayilmazmissiniz degil mi?

Zira dunyadaki tum memeliler ciftlesip hamile kalma ozelligine sahip. Tum hayallerimi gerceklestirdim diyebilmek icin insan olarak bir fark yaratmaniz gerekirdi ki ben o farki goremedim.

Son düzenleme:
Ben de seyimin yerini fark eder etmez doğurdum, biliyisın.

Çiftleşme deme kızıyo

3 günlük bir yaz tatili baktım orta segment bir otelde 2 kişi 46 bin tutuyor. Bi maaşı tatile verirse 3 gün paşalar gibi tatil yapabilir
Doğru valla 60 bine tuttuk 2 kişi sadece ve biz karı koca çalışıyoruz eve giren para bu hanımefendinin dediğinin iki katından biraz fazla yine de zor geçiniyoruz. Acaba gözümüz mü yükseklerde şimdi bilemedim

Ooo bak sennn

Bu yazıyı okuyunca; güzel bir eğitim almış,Türkiye ve Dünya turlarına çıkmış, çok güzel bir işi olmuş, kendi başına evini almış kendi başına arabasını almış, hayatının aşkını bulmuş bir kız bir oğlan çocuğu olmuş ( iki cins evlat sevgisini de tatmış ) kişisel gelişim kurslarına giden yoga yapan en az 2 hobisi olan, spor yapan bir kadın profili çiziyorsunuz böyle olsanız tamam diyecem ki ‘kadın yapmış abi’ kendini gerçekleştirmiş ve sıkılmış.

Ama gerçekler 3 harfli marketlerde çalışma kuaför kursu alma asgari ücretli kocanın kepçe operatörlüğüne geçmesi onun ailesinden kalan evine ve 50 k kepçe maaşını övmece.

Küçük hayalleriniz varmış sıradan bi adamla evlenip kendi yağında kavrulup çocuk yapma gibi. E bununda gerçekleşmesi zaten çok çok kolay şeyler.

Baştan bunu belirtirseniz size daha çok yardımcı olurlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…