- 25 Temmuz 2013
- 13.128
- 53.577
- 798
Fazla dolusunuz. Günlük yarım saat hafif tempolu bir yürüyüş bile modunuzu değiştirir. İki insan görürsünüz, ota böceğe bakarsınız, bahar kapıda her yer çiçek böcek. İçiniz ferahlar.Üsluplari doğru öyle mi? Hic sanmıyorum yazilan özellikle bir kac kisinin yorumunu tekrsr okuyun isterseniz hic iyi niyetli degiller
Mucize olarak almadik esimin yillarca birikimi bende elimde olan altini verdim düğün yapmak yerine ev aldik sizin hayatınız baya bi mucize anlaşılan kudurdunuz kiskancliktanHey maşallah mucize hayatlar
Sadece sürekli çalıştım hamile kalınca calismayi bıraktım evde oldugum icin amaçsız kaldigimi hissettim o kadar kendimi yanlis ifade etmis olabilirim komu açarken ama yazilanlar Üsluplari cok tuafFazla dolusunuz. Günlük yarım saat hafif tempolu bir yürüyüş bile modunuzu değiştirir. İki insan görürsünüz, ota böceğe bakarsınız, bahar kapıda her yer çiçek böcek. İçiniz ferahlar.
Evde yapabileceğiniz hobiler edinebilirsiniz. Bebeğiniz için örgüye başlayabilirsiniz, mutlu eder sizi. Eşinizle akşam yürüyüşleri planlayabilirsiniz. Size yeterince ilgi göstermiyorsa bu durumu onunla konuşabilirsiniz.
Sorununuz ne tam olarak bilmiyorum farazi konuşuyorum o sebeple. 24 yaşında bütün isteklerime ulaştım ve mutsuzum diyen biriyle herkes dalga geçer, normal bu. Siz öfkenizin sebebini bulun, mutsuzluğunuzun sebebini bulun ve ona göre konu açın ki tavsiye verebilelim.
Yüksekten bakan biri degilim esimle düğün dahi yapmadik yerine birikimlerimizle ev aldik kendi capimizda toki dairesi satan birinden hisse devraldik ailelere yuk olmadik esyalarimizi yavas yavas dizdik ufak bir nikah töreniyle de evlendik bende dünya uzerinde heryeri gördüm elime sayamayacagim kadar pars geçiyor demedim ki sadece Üsluplari ustten bakip ego tatmin etmeleri cok tuaf geldiÖyle öyle.ama senin konu da biraz acayip olmuş doğrusu.her istediğim oldu falan deyince.yüksekten bakıyorsun gibi algılamışlar.üyeler diyor ki o para değil bu para deyin gerçekten gören de hepsi 200 bin kazanıyor sanacak.asgari ücretli kasiyer arkadaş gelmiş seninle benimle dalga geçiyor.aynı durum ilişkiler için de geçerli.yokluktan kırılan bir sürü kadın var.konulardan belli.ben samimice yazınca herkes kendisi Adriana limaymiş gibi yorumlar yapmaya başlıyor
Güzelim neyini kıskanalım tam olarak? Ben senin yaşındayken fıldır fıldır dünyayı geziyordum. Senin evlenip ev alıp çocuk yapmanı mı kıskanayım?Mucize olarak almadik esimin yillarca birikimi bende elimde olan altini verdim düğün yapmak yerine ev aldik sizin hayatınız baya bi mucize anlaşılan kudurdunuz kiskancliktan
Çok haklısınız ama konu sahibi çok uzak bu konulara. Kendisi bizim onu pohpohlamamızı beklemiş sanırım. Vay efendim nasıl başardın bu yasında bunları diyeEn azindan gidip gezsin belki ufku acilip baska hayaller kurar odak noktasi degisir. Su zamanda kimin hayali yok ayol. Ben bile tekrar dil gelistirmeye basladim. Neden? Cunku yurtdisina bi gezmek icin bile dile ihtiyacim olacak. Amac olmazsa yemek olmaz
Size de hamilelikte yasak değilse yeşil çay tavsiye ediyorum. burada her seye ulaştım derseniz insanlar da böyle der. Yani garip kompleksler. Sizin için 1 ev, evlilik ve çocuk kıskanılacak seyler olabilir ama inanın cogu insanın idealleri daha farklı. Bu kadar sinirli olmanıza gerek yok. Kimsenin sizin üzerinizden egosunu tatmin etmek gibi bir amacı oldugunu da sanmıyorum. Siz danıştınız insanlar da size aslında daha fazla hayal kurabileceğinizi söyledi. Maaşınızı, evinizi falan siz ortaya attınız.Sadece sürekli çalıştım hamile kalınca calismayi bıraktım evde oldugum icin amaçsız kaldigimi hissettim o kadar kendimi yanlis ifade etmis olabilirim komu açarken ama yazilanlar Üsluplari cok tuaf
Gayet kıskanılacak bir durum.sevdiği erkeği bulmuş, hayat arkadaşını bulmuş, çocuk sahibi olmuş.ülke ülke gezmek için sınava falan mı girmek gerekiyor hayırdır ya.bir yerden para gelir yarın alır bileti gidersin yani.nedir bu yurtdışı gezmeyi marifet sanmak? Kırmızı halıyla falan mı karşıladılar sizi.bastınız parayı orada burada iki turlayıp geldiniz sanki.okuyan da kansere çare buldunuz da seminere davet edildiniz sanacak? Mekan mekan alt tarafı.burada iş güç bulamayan kişiler de kaçıyor oralara.ne başarı ne başarı.Güzelim neyini kıskanalım tam olarak? Ben senin yaşındayken fıldır fıldır dünyayı geziyordum. Senin evlenip ev alıp çocuk yapmanı mı kıskanayım?
Kendinize oyalanacak bir şeyler bulacaksınız o zaman. Hobiler edineceksiniz dediğim gibi. Zaman hızlı geçiyor, üç beş ay sonra doğumdan önce bebeğin eksiklerini tamamlamaya çalışmaktan boşlukta hissetmeye fırsat bulamayacaksınız. Bebek doğduktan sonra da muhtemelen beni bırakın ben işe gidip çalışayım noooluuur diye ağlayacak kıvama geleceksinizSadece sürekli çalıştım hamile kalınca calismayi bıraktım evde oldugum icin amaçsız kaldigimi hissettim o kadar kendimi yanlis ifade etmis olabilirim komu açarken ama yazilanlar Üsluplari cok tuaf
Sen kıskanırsın normal.Gayet kıskanılacak bir durum.sevdiği erkeği bulmuş, hayat arkadaşını bulmuş, çocuk sahibi olmuş.ülke ülke gezmek için sınava falan mı girmek gerekiyor hayırdır ya.bir yerden para gelir yarın alır bileti gidersin yani.nedir bu yurtdışı gezmeyi marifet sanmak? Kırmızı halıyla falan mı karşıladılar sizi.bastınız parayı orada burada iki turlayıp geldiniz sanki.okuyan da kansere çare buldunuz da seminere davet edildiniz sanacak? Mekan mekan alt tarafı.burada iş güç bulamayan kişiler de kaçıyor oralara.ne başarı ne başarı.
Evlenip çocuk yapmaktan daha büyük başarı valla. Sen elde edemediğin için sana başarı gibi geliyor bebeğim. Biz önce mesleğimizi elimize aldık, hayatımızı yaşadık sonra sevdiğimiz adamla zamanı gelince evlendik. Bunun için de aşırı çaba sarfetmedik, o kadar zor bir şey değil evlenmek.Gayet kıskanılacak bir durum.sevdiği erkeği bulmuş, hayat arkadaşını bulmuş, çocuk sahibi olmuş.ülke ülke gezmek için sınava falan mı girmek gerekiyor hayırdır ya.bir yerden para gelir yarın alır bileti gidersin yani.nedir bu yurtdışı gezmeyi marifet sanmak? Kırmızı halıyla falan mı karşıladılar sizi.bastınız parayı orada burada iki turlayıp geldiniz sanki.okuyan da kansere çare buldunuz da seminere davet edildiniz sanacak? Mekan mekan alt tarafı.burada iş güç bulamayan kişiler de kaçıyor oralara.ne başarı ne başarı.
Evet bu devirde kendi çabanla ev almak mucize.siz ne bekliyorsunuz ben anlamadım? Dünyada en fazla ne yaşanabilir yani?Hey maşallah mucize hayatlar
Gerçekten sevdiğin, istediğin biriyle evlenmek dünyadaki en zor şey.ama o kadarı da herkesin gönlünde gizli.bilemeyiz.ne iş yapıyorsun merak ettim.Evlenip çocuk yapmaktan daha büyük başarı valla. Sen elde edemediğin için sana başarı gibi geliyor bebeğim. Biz önce mesleğimizi elimize aldık, hayatımızı yaşadık sonra sevdiğimiz adamla zamanı gelince evlendik. Bunun için de aşırı çaba sarfetmedik, o kadar zor bir şey değil evlenmek.
Gayet kıskanılacak bir durum.sevdiği erkeği bulmuş, hayat arkadaşını bulmuş, çocuk sahibi olmuş.ülke ülke gezmek için sınava falan mı girmek gerekiyor hayırdır ya.bir yerden para gelir yarın alır bileti gidersin yani.nedir bu yurtdışı gezmeyi marifet sanmak? Kırmızı halıyla falan mı karşıladılar sizi.bastınız parayı orada burada iki turlayıp geldiniz sanki.okuyan da kansere çare buldunuz da seminere davet edildiniz sanacak? Mekan mekan alt tarafı.burada iş güç bulamayan kişiler de kaçıyor oralara.ne başarı ne başarı.
Bu arkadaşlar hayal dünyasında yaşıyor hepsi yurt dışını gezmis hepsi 50 binin uzerinde gelir sahibiEvet bu devirde kendi çabanla ev almak mucize.siz ne bekliyorsunuz ben anlamadım? Dünyada en fazla ne yaşanabilir yani?
Evlenip çocuk yapmaktan daha büyük başarı valla. Sen elde edemediğin için sana başarı gibi geliyor bebeğim. Biz önce mesleğimizi elimize aldık, hayatımızı yaşadık sonra sevdiğimiz adamla zamanı gelince evlendik. Bunun için de aşırı çaba sarfetmedik, o kadar zor bir şey değil evlenmek.
Hikayeni verdiğin cevaplardan tamamladım.çok zor bir yerden başlayıp, gayet güzel bir konuma gelmişsin bence.anlamadığım nokta çocuk sahibi olamıyorum tarzı bir sürü konu açılıyor, konu sahibi ajitasyonun dibine vuruyor, abarttıkça abartıyor, coştukça coşuyor, paragraflarca ağlıyor bir allahın kulu da abartma, çocuk sahibi olmak çok basit birşey demiyor, herkes destek olmaya çalışıyor.abartma diyen de linçleniyor. sizin gibi kıymetini bilen kişi denk geldiği zaman da sonuç bu oluyor.Bu arkadaşlar hayal dünyasında yaşıyor hepsi yurt dışını gezmis hepsi 50 binin uzerinde gelir sahibiama o kadar boşlar ki bir siteye girip kadinlari aşağılamak en büyük vizyonlari o kadar vizyon sahibi zengin dünyayı gezen insan gelmis formda milleti asagilamakla meşgul buna ego tatmin etmek diyoruz hepsi sanırım agzinda altin kasikla doğmuş
He ben de mucize dedim zatenEvet bu devirde kendi çabanla ev almak mucize.siz ne bekliyorsunuz ben anlamadım? Dünyada en fazla ne yaşanabilir yani?
Napcan mesleğimi.Gerçekten sevdiğin, istediğin biriyle evlenmek dünyadaki en zor şey.ama o kadarı da herkesin gönlünde gizli.bilemeyiz.ne iş yapıyorsun merak ettim.
Üsluplari doğru öyle mi? Hic sanmıyorum yazilan özellikle bir kac kisinin yorumunu tekrsr okuyun isterseniz hic iyi niyetli degiller
İyi sevindik zorlanmadiginiza ama sizin zorlanmadiginiz konuda baskasi zorlanıyor olabilir mesleginizi niye yazmıyorsunuz babadan büyük sirket kalmadiysa cok zengin değilseniz zaten uc noktalarda yasamaniz cok zor insanlar bie ev almak icin bir ömür veriyorHe ben de mucize dedim zaten
Napcan mesleğimi.
Sana göre zor diyoruz işte kuşum, ben pek zorlanmadım bu konuda.
Konuyu yanlış açmış ama üstten bakmamış.şükren bir havası var daha çok.Hamileyim calismiyorum, sıkıldım, boş kaldim nasil bir hobi, amac edinebilirim yazsaniz bir süru fikir gelirdi size.
Ama yok efendim ben bu hayattan her şeyi aldim, her sey oldu, istedigim şeyler var onlari da bir parmak hareketimle gercek yaparim huuff hayat cok sıkıcı gibi konuşursaniz insanlarin daha yüksek seyler aklina gelmesi ve büyük büyük şeyler beklemesi çok normal. Sanki dünyanin sayili zenginlerinden olmussunuz da dunyayi karişlamişsiniz gibi seyler yaziyorsunuz.
Siz yapmaya imkaniniz olmayan şeyleri hayal bile etmiyorsunuz ki. Üstten yazmak yerine en basta yazdigim şekliyle konu acilsa insanlara mantikli gelirdi
Gayet kıskanılacak bir durum.sevdiği erkeği bulmuş, hayat arkadaşını bulmuş, çocuk sahibi olmuş.ülke ülke gezmek için sınava falan mı girmek gerekiyor hayırdır ya.bir yerden para gelir yarın alır bileti gidersin yani.nedir bu yurtdışı gezmeyi marifet sanmak? Kırmızı halıyla falan mı karşıladılar sizi.bastınız parayı orada burada iki turlayıp geldiniz sanki.okuyan da kansere çare buldunuz da seminere davet edildiniz sanacak? Mekan mekan alt tarafı.burada iş güç bulamayan kişiler de kaçıyor oralara.ne başarı ne başarı.
Yeni yerler de görüp istediğimiz yeri geziyoruz ulke içinde yeni seylere de açığız tek tek herseyi yazmam mi lazım insanlar evlenip mutsuz oluyor psikolojik şiddet görüyor ve daha niceleri yani mutlu evlilik yapmak da başarıdirO zaman her şeyi herkes yapıyor. Evlenmeyi de herkes yapıyor, benim çevremde herkes istediği adamla evli şu an çok da olmayacak şey değil. Ama yeni yerler görüp yeni kültür tanımayı içlerinden daha az kısmı yapıyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?