valla ya o kadar rahatlarki diyorum nasıl böyle rahatsın aramıyorsun diyorum. arasam daha fena olcak diyr. aslında haklı.ay keşke bu erkeklerdeki rahatlığın yarısı bende olsa bu gidişle sinir hastası olcaz olan bize oluyo ya
valla ya o kadar rahatlarki diyorum nasıl böyle rahatsın aramıyorsun diyorum. arasam daha fena olcak diyr. aslında haklı.
neyse beklemedeyim:106:
yanlış anlamış olabilirsin nevar bu kadar tavır yapacak.arama o arayana kadar madem öyle istiyor.sanki çok kötü birşey yapmışsın gibi
cnm valla bi an çok mutlu sonra birden sinirli bi gün çok anlayışlı ertesi gün katı biriyim elimde değil ama dengesizliğimizde bu işte
en iyi anlaştığım bi o kadarda zıttım bi burç.. çok zor karar verilmiyoklasik teraziii canım bu özelliklerin
en iyi anlaştığım bi o kadarda zıttım bi burç.. çok zor karar verilmiyo
offf canm çok sıkkın hem affettim diyo hemde içinde saçma sapan sözler olan şarkılar paylaşıyo sevmeyen artık unutan biri gibi yani bu nedir ya ergen gibi yada o zaman neden affettim dediaklım fikrim onda yemek bile yiyemiyorum ben ama eminim o yiyebiliyodur
ben boğayımmm terazilerle aramm iyidir pek bi hayran oluyorlar ...
kızlar arkadaşlıkta iyiyimdir ama 10 yıllık dostlarım var herkesle dost olmam oldummuda bırakmam ama aşk meşk işleri daha etkili sanırım burçlarla :26:
canım fazla düşünmeyeceksin dedim yaaaa işin sırrı bunda .. ondan sonra bi bakmışsssın o senin çevrende dolaşmaya başlıyorrr... ne kadar düşünürsen o kadar olumsuzluklar görmeye başlarsın
sevgilimde boğa..tam adı gibi kızınca boğa gibi oluyor
kesinlikle canım koçlar bana çok terstir en iyi aradaşım koçç. ama sevgilim yengeç tam bi şeker yaaaben de boğayım ...
canm üstüne alınma boğaa burcu erkeği için diyorum bunu sevgilime boğa ne ki öküz işte öküz burcusub diyorumsinirlendiğinde öküz gibi bişi oluyo ama erkekleri öyle yani kızları değil
evet sevgisini belli ediyor gerçekten o kdara alıştım ki sevgisine onsuzluktan çok korkuyorum ve boğa burcu bişeyi öylesine değil gerçekten sevdiği için yapıyor..
all bize bir tabirrr dahaaa ... bunu kardeşim bana kızınca diyor geneldee... yok canım neden alınayımmm bilirim boğaları.. hatta bazen kendimden sıkılıyorum kaldiki sevglilerimiz bize nasıl sabrediyor bilmiyorum bende aşırı durugunmdurrr.
bu arada şeker en jilet karizmatik erkekler boğa burccuna mensupmuş işin zorrr ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?