Herşeyi Biliyorum

adama ne yazarasın bilmem ama kızla ve kızın ailesiyle uğraşmak belden aşağıya vurmaktır bunu yapma belki kızın senin varlığından bile haberi yok sen böyle film yazarken
Ben kadının kim olduğunu nasıl tanıştıklarını öğrenmek için araştırmıştım.

Ben kadının kim olduğunu nasıl tanıştıklarını öğrenmek için araştırmıştım.
ne şekil olursa olsun nihayetinde adam sizinle evlenmek istememiş onunla istemiş kafasına kimse silah dayamadı sonuçta neden birinin sizi istememesi bu kadar hırs yaptırıyor size

ne şekil olursa olsun nihayetinde adam sizinle evlenmek istememiş onunla istemiş kafasına kimse silah dayamadı sonuçta neden birinin sizi istememesi bu kadar hırs yaptırıyor size
He öyle mi? Madem öyle,o zaman siz veya bir yakınınız evli nişanlı bir şekilde aldatılırsa kadını taşlayın olur mu? Seni istememişkiii diye. Ne kadar iki yüzlü insanlarsınız.
Evlendi diye nasıl aklanıyor bu adam beni aldattı lanet olsun ki beni aldattı,benimle insan gibi bile ayrılmadı bana cevap vermedi ben hastanede yatarken beni terk edip gitti başkasına ve evet neden bu kadar hırs yapıyorum ki,nasıl bir sürtük olduysam artık evli adama musallat olan pisliğin tekiyim,karşıdaki nurdan mamül!

düşün şu ewlilerin yakasından . ne eski sewgiliymişsinz bitmediniz bitmiş gtmiş . brini bul yoluna bak

İlahi adalete guven bence de... Benim en yakin arkadasimla eski nisanlim evlendi. Hic iyi haberlerini almiyorum. Acikcasi merak da etmiyorum. Kahrolduydum ama o surecte eşimle tanistim ve eşime coook asigim. Sabret...

O hazinevi bilgileri merak ettim ben

Yani , düz mantık olarak aldatılan her zaman mağdur / aldatan haksızdır .

Sizde ilişkiniz gayet yolunda giderken aldatılmışsınız .

Hem de açıklama , sebep , veda konuşması .... hiç bir şey yok .

Oldu bitti .

Bu yüzden zamanında yüzüne öfkeni kusmadığın için şimdi içinde büyüyor her şey . Bir şekilde üzerinden bu kadar geçmeden olsaydı keşke hesap sorman .

Seni tek kalemde silen adamı ya da onun seni aldattığı kadını düşünecek ve vahlanacak değilim .

Ama senin bu intikamı alman seni daha da üzer gibi geliyor .

Yani yapma , kendin için yapma ama .

Ha o hazinevi bilgileri kullanmadan , belki içinde şiddet:)) içermeyen bir kaç satır olabilir . O da belki .

abla sana özel mesaj atabilir miyim

hayır bide bunlar çocukluk arkadaşıymış,ne zamandır flörtleşiyorlardı allah bilir ama suçlu benim niye bu kadar güvendiysem

belkıde onunla hep sevgıylıydı belkı onunla uzun zamandır bırlıkteydı hıc ayrılmadı ama sızınle onu aldattı ?
bak cocukluk arkadasıymıs sız sadece 4 ay gorusmussunuz onların uzun gecmısı varmıs ?

o kadınla evlı degıldı sızınle bırlıkteyken
sızınlede evlı degıldı
sızınle sadece 4 ay gorusmus ve baskasıyla evlenmıs
ıkı yuzlulukle alakası yok cok sınırlısın neden bukadar sınırlısın
evlendı dıye aklanmıyor
sımdı sen evlensen bu adam sana evlendıkden sonra boyle msjlar atsa naparsın ?
esın gorse kızılca kıyamet kopsa naparsın ?
deger mı ?
bak cogunluk yapma uzulursun dıyor

Bunu yaparsan gerçekten için soğuyacak mı?

hayır öğrendim,bunu bende düşünüp çok araştırdım ama öyle değil.

İlahi adalete guven bence de... Benim en yakin arkadasimla eski nisanlim evlendi. Hic iyi haberlerini almiyorum. Acikcasi merak da etmiyorum. Kahrolduydum ama o surecte eşimle tanistim ve eşime coook asigim. Sabret...
aynı seyı bende yasadım :)
arkadasımla evlendı
aldatıldım
3 ay ıcınde evlendıler 4 ay sonra bosandılar
ıyıkı boyle olmus dıyorum sımdı esımle cok mutluyum :)

Sen valla Allaha kosuosun ben olsam nikahi basardimmm bi elimde taramali obur elimde mesaleeeee damadin cukunu yakardimmm sonrada bagirirdim cagirin polisi teslim olcam die .....

Gerek yok bence ugrasma adam evlenmis

Tamam haklisin ama yorumlarını okuduktan sonra şerre gittiğini dusunuyorum bu durum onlara değil sana zarar verecek. Keskin sirke küpüne zarar demişler... Sonuçta seni istememis senle evlilik dusunmemis onla evlenmiş yuvalarını kurana kadar aklın neredeydi derler insana. Ay valla sonun hayır değil gibi görüyorum

evli masum adamın yuvasını yıkan kadın muamelesi görüyorum ve maalesef o insanların savunulması hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…