- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
Orada öğrendim zannetmişim lütfen lütfen o kadını bana savunmayın ben her bilgimden eminimNe bileyim orda da gerçekleri öğrendim yazmışsınız da brlki şimdi öğrendikleriniz de gerçek değildir kadının sizi bilmesi falan gibi iddialarınızdan bahsediyorum. neyse Hakkı'nızda evli Ada'mın peşini bırakmamış gibi dedikodulara malzeme olmak istiyorsan buyur yap ama kendini küçük düşürme boşuna yıpratma diye söyleniyor bi çok şey yaşın daha küçük biraz daha büyüsün neden böyle dediğimizi anlarsın.
Okumuyorum çalışıyordum,çalışmayı da bıraktım odaklanamadigim için. Evet onu ben bırakmak istedim o istemedi ama beni lanet bir şekilde aldattı.ya ben sımdı bı arastırdım
daha 2 aylık ılıskı surecınde ayrılmıssın
oda ıstememıs bırakmak
sana uymayan seyı soylemıssın konun kapanmasın dıye yazmıyorum
oda o kadar karaktersızmıs kı 2 aydır tanıdıgı kız ıcın hemen inancını degıstırmeye kalkmıs
sonrasında da hıc duzelmemıs hep sorun olmus
aslında sı sadece 2 ay gorusmussunuz gerı kalanın hepsı ayrılık surecı
gercekden kendıne bunu nıye yapıyorsun ?
bence bu bıten ılıskıden daha buyuk sorunun var
ben senın yerınde olsam hıc bos durmazdım
okullar acılıcak zaten ama sen sureklı oku calıs
Yazmayacağımi ilk sayfalarda söylemiştim zaten,onlar için değil ama ben incinmekten korktuğum için yazmayacağımtamam kadın suclu
tüü kaka
bak goruyormusun sen kadının yaptıgını
hepımız asagılayalım kadını
yeterkı sen kendını kotu duruma dusurme
tamam kadın suclu
tüü kaka
bak goruyormusun sen kadının yaptıgını
hepımız asagılayalım kadını
yeterkı sen kendını kotu duruma dusurme
Bak ısrarla anlamıyorsun kimsenin niyeti o kadını savunmak değil bize ne ki tanımayız etmeyiz sen zaten bu Ada'mla sevgiliyken de sorunlar yaşamışsın Ada'm zaten sorunlu yaşadıklarını bu açıdan düşünüp değerlendir ve yoluna bak diyoruz değer mi böyle saçma bi mevzu için kendini küçük düşürmeye bu kadar araştırıp saplantılı bir kişilik oluşturursun kendinde hastalık boyutundan bahsediyorum bu yüzden vaZgeç yoluna bak diyoruz. Ama sen şu an o kadar hassassın ki her söylemi yanlış anlıyorsunOrada öğrendim zannetmişim lütfen lütfen o kadını bana savunmayın ben her bilgimden eminim
Okumuyorum çalışıyordum,çalışmayı da bıraktım odaklanamadigim için. Evet onu ben bırakmak istedim o istemedi ama beni lanet bir şekilde aldattı.
Haklisiniz teşekkür ederimİyi de mesaj atsan nolacak yorgan gitmiş kavga bitmiş.
Eski kıskanç sevgiliden öte bi konumda olamazsın onların gözünde.
Bence sadece sen üzülürsün kimseye bişi olmaz.
Ben o evlenene kadar da beni aldattığını bilmiyordum. Evlendikten sonra gerçekleri öğrendim. Derdim huzur bozmak değil,istediğini yapamazdı çünkü benimle beraberdi su an evlenmiş olması aldatmasını haklı kılmıyor. Zaten yazmaktan vazgeçtim,bir başkasını taşlayın en iyisiEvlenmesini mi bekledinderdin belli huzurlarını bozmak sonuçta senden ayrılmış istediğini yapar sanada dönmediğine göre
Cevap vermemek değil,çok uzun bir konu içine girersem konum kapanır. Yazmaktan vazgeçtim zaten yukarıda dediğim gibi yazmayacağım.Sen bana yine cevap vermeyeceksin ama ben şunu diyeyim sana. Eski konularını baktım da ne hayat görüşünüz bir ne dini gorusunuz bir . Zaten balık baştan kokmuş ve siz zaten sadece 2 ay birliktelik yaşamissiniz. Gel gelelim muhafazar bir aile kiziym ailem zaten onu istemez vs de demissin. Hani seninki maşa varken elini yakmak olmus. 21 yaşındasn burda sana senden büyükler nasihat ediyor tecrübeleri konusunda ama anlamak istemiyorsun çünkü bu sadece aldatma konusu değil kanımca. Bu şekilde takıntılı devam edersen ruh halinin kötüye gideceğini dusunmuyorum. Eski konularında da sıkıntılar varmış nasihat etmişler şimdi de ediyorlar.. ama deve kuşuna uc demişler ben deveyim demiş o zaman koş demişler ben kuşum demiş. Allah yardımcn olsun iyi akşamlar ... Benim beyin error...
Sen valla Allaha kosuosun ben olsam nikahi basardimmm bi elimde taramali obur elimde mesaleeeee damadin cukunu yakardimmm sonrada bagirirdim cagirin polisi teslim olcam die .....
Ahhahaha sokagin ortasinda kahkaha attim
Sizin amacınız sizi terkeden sevgili mi yoksa evlendiği kişi mi? Sanki o kadına takık gibisiniz. O kadının gerçekten haberi var mı eminmisiniz?Eşim bir kadınla beraberken,onunla bir gece buluştum bişeyler içtik sonrasında birbirimize uygun olduğumuzu anladık sabahlara kadar konuştuk karşıdaki kadına da soru sorma hakkı tanımadık,sonra da ayırdım ve o kadın şimdi musallat oldu diye konu açılsa ne dersiniz peki?
Kimseyi taşlamaya gelmedim bu benim fikrim 14 sayfa olmuş sadece konunu okuyup yazdımBen o evlenene kadar da beni aldattığını bilmiyordum. Evlendikten sonra gerçekleri öğrendim. Derdim huzur bozmak değil,istediğini yapamazdı çünkü benimle beraberdi su an evlenmiş olması aldatmasını haklı kılmıyor. Zaten yazmaktan vazgeçtim,bir başkasını taşlayın en iyisi
Merhaba hanımlar.
Mart ayında sebebini bilmediğim bir şekilde eski sevgilim ilişkimizi bitirdi,sebep yoktu sebepsiz ayrıldık sanıyordum.
Aldatıldığımdan şüphelendim ama konduramadım.
Küs olduğumuz bir gece aradım aradım telefonumu engellemiş,sonraki gün sordum öyle birşey yok demişti,inanmak istedim inandım. Tabi çook sonradan öğrendim ki o gece beni aldatmış.
Benden mart ayında ayrılıp beni aldattığı kadınla nisan ayında nişanlandı. Bende mart ayının sonunda cinsel bir rahatsızlıktan ötürü mesaj atmıştım ona bilmesi gereken,bana cevap vermemişti çünküüü nişanlanmış :)
Velhasıl çok zor zamanlar geçirdim,aşıktım çok ağladım,haziranda nikah,temmuzda düğün resimlerini gördüm. (Evlenmeden 3 gün önce beni aradı,sonrada engelledi ne diyecektide cesaret edemedi artık)
4 ayda beni aldattığı kişiyle huzura erdi :)
Tabi ben işin ucunun bırakmadım,kızın kim olduğunu kızın akrabaları adamın akrabaları işleri ile ilgili herşeyi buldum elimde hazinevi bilgilerim var :)
Çok incindim,psikolojimi etkiledi bu durum,yaşadığım yeri bıraktım başka bir yere geldim.
Hala atamadım üstümden.
Hiç kin kusamadım ona,hiç neden ayrıldık diyemedim birden kopardı herşeyi. Herşey güzel zannederken ben.
Şimdi istiyorum ki ona yaptığı şerefsizlikleri bildiğimi gösteren bir mesaj atayım kin kusayım içimde çok kaldı yapamadığım için,ne dersiniz? Rahatlamak için buna ihtiyacım var,vereceği cevapta korkutmuyor değil ama benim aylardır ne yaşadığımı inanın tahayyül bile edemezsiniz. Belki mantıklı düşünemiyorumdur diye size soruyorum,yapmamın + ve - leri nelerdir? Teşekkür ediyorum.
Kafanız mi iyi sizin durumunuzla bunun ne alakası var?? Evet siz harikasiniz eşiniz harika bizimle paylaştığınız için minnettarız.Boyle bi tanidigim var seninle ayni yasta . Kiz herkese bahane buluyor. Ve senin gibi boyle herseyde karsidaki insana aci vermek istiyor. 4 kisiyle birlikte olmus hayati boyunca hic evlenmemis 21 yasinda. Bende evlendim bosandim onun vasitasiyla birisiyle tanistim. Ben evlenmis bosanmistim. Esim hic evlenmedi. Esim beni boyle kabul edincebizi ayirmaya calisti surekli. Ama ne oldu biz evlendik catlasin simdi.Bizim aramizi bozamadi sadece huzursuzluk verdi. Ama Allah yazmis bizi birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?