Herşeyi Biliyorum

Orada öğrendim zannetmişim lütfen lütfen o kadını bana savunmayın ben her bilgimden eminim

Okumuyorum çalışıyordum,çalışmayı da bıraktım odaklanamadigim için. Evet onu ben bırakmak istedim o istemedi ama beni lanet bir şekilde aldattı.

tamam kadın suclu
tüü kaka
bak goruyormusun sen kadının yaptıgını
hepımız asagılayalım kadını
yeterkı sen kendını kotu duruma dusurme
Yazmayacağımi ilk sayfalarda söylemiştim zaten,onlar için değil ama ben incinmekten korktuğum için yazmayacağım

tamam kadın suclu
tüü kaka
bak goruyormusun sen kadının yaptıgını
hepımız asagılayalım kadını
yeterkı sen kendını kotu duruma dusurme

Evet aynen öyle. Eger biliyorsa iğrenç bir pislik o kadın. Başlarım onun yuvasına. Once başkasının yuvasini yikmasin o. Konu sahibi evli de olabilirdi. Kiz bile bile bunu yaptiysa burada tek mağdur konu sahibidir. Ayril baris bir iliskisi olsa da, aradan kac ay gecerse gecsin icinin sogumamasindan daha normal bir şey yok.
(Ama dedigim gibi iletisime geçmesin bence.)

Orada öğrendim zannetmişim lütfen lütfen o kadını bana savunmayın ben her bilgimden eminim
Bak ısrarla anlamıyorsun kimsenin niyeti o kadını savunmak değil bize ne ki tanımayız etmeyiz sen zaten bu Ada'mla sevgiliyken de sorunlar yaşamışsın Ada'm zaten sorunlu yaşadıklarını bu açıdan düşünüp değerlendir ve yoluna bak diyoruz değer mi böyle saçma bi mevzu için kendini küçük düşürmeye bu kadar araştırıp saplantılı bir kişilik oluşturursun kendinde hastalık boyutundan bahsediyorum bu yüzden vaZgeç yoluna bak diyoruz. Ama sen şu an o kadar hassassın ki her söylemi yanlış anlıyorsun

Ya hadi diyelim herseyi bilmis ol o kadin suclu olsunn. Seni o adam aldatmis olsunn. Sonucta sevgilisiniz bi onemi yok kii burda sevgiliyken kim bilir kac kisi aldatildi. VAllaha benim evliligimde boyle bi olay yasasam o bana bulasan kisiyi direk mahkemeye veririm tazminat davasi acarim huzurumu kaciriyor diyee
Okumuyorum çalışıyordum,çalışmayı da bıraktım odaklanamadigim için. Evet onu ben bırakmak istedim o istemedi ama beni lanet bir şekilde aldattı.

İyi de mesaj atsan nolacak yorgan gitmiş kavga bitmiş.
Eski kıskanç sevgiliden öte bi konumda olamazsın onların gözünde.
Bence sadece sen üzülürsün kimseye bişi olmaz.

Sen bana yine cevap vermeyeceksin ama ben şunu diyeyim sana. Eski konularını baktım da ne hayat görüşünüz bir ne dini gorusunuz bir . Zaten balık baştan kokmuş ve siz zaten sadece 2 ay birliktelik yaşamissiniz. Gel gelelim muhafazar bir aile kiziym ailem zaten onu istemez vs de demissin. Hani seninki maşa varken elini yakmak olmus. 21 yaşındasn burda sana senden büyükler nasihat ediyor tecrübeleri konusunda ama anlamak istemiyorsun çünkü bu sadece aldatma konusu değil kanımca. Bu şekilde takıntılı devam edersen ruh halinin kötüye gideceğini dusunuyorum. Eski konularında da sıkıntılar varmış nasihat etmişler şimdi de ediyorlar.. ama deve kuşuna uc demişler ben deveyim demiş o zaman koş demişler ben kuşum demiş. Allah yardımcn olsun iyi akşamlar ... Benim beyin error...

Evlenmesini mi bekledin derdin belli huzurlarını bozmak sonuçta senden ayrılmış istediğini yapar sanada dönmediğine göre
Ben o evlenene kadar da beni aldattığını bilmiyordum. Evlendikten sonra gerçekleri öğrendim. Derdim huzur bozmak değil,istediğini yapamazdı çünkü benimle beraberdi su an evlenmiş olması aldatmasını haklı kılmıyor. Zaten yazmaktan vazgeçtim,bir başkasını taşlayın en iyisi

Cevap vermemek değil,çok uzun bir konu içine girersem konum kapanır. Yazmaktan vazgeçtim zaten yukarıda dediğim gibi yazmayacağım.

Ne kadar hoşgörülü ılımlı ve sakinsiniz hanimlar hayran kaldim
Ayni sey basiniza gelse ortaligi yikarsiniz burada yuva yikma evli adamın peşini bırak diye yorum yaziyorsunuz
Madur olmucan bu devirde, hain olcan s.refsiz olcan yaraniyorsun o zaman

Boyle bi tanidigim var seninle ayni yasta . Kiz herkese bahane buluyor. Ve senin gibi boyle herseyde karsidaki insana aci vermek istiyor. 4 kisiyle birlikte olmus hayati boyunca hic evlenmemis 21 yasinda. Bende evlendim bosandim onun vasitasiyla birisiyle tanistim. Ben evlenmis bosanmistim. Esim hic evlenmedi. Esim beni boyle kabul edincebizi ayirmaya calisti surekli. Ama ne oldu biz evlendik catlasin simdi. Bizim aramizi bozamadi sadece huzursuzluk verdi. Ama Allah yazmis bizi birbirimize

Sizin amacınız sizi terkeden sevgili mi yoksa evlendiği kişi mi? Sanki o kadına takık gibisiniz. O kadının gerçekten haberi var mı eminmisiniz?
Sizin amacınız üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi?
Bu duygular inanın size zarar verir başkasına değil.

Kimseyi taşlamaya gelmedim bu benim fikrim 14 sayfa olmuş sadece konunu okuyup yazdım

Seni çok iyi anlıyorum, için içini yiyor duramıyorsun yerinde, mutlu olmalarını kabullenemiyorsun, ki haklısın da, yapılanlar yaşatılanlar dediğine göre az değil...
Bir de burada evli adamların peşini bırakın gibi yorumları okudukça sinir olmadım desem yalan söylemiş olurum, sanki adam dürüst namuslu sözünün eri , kadın da aşırı iyi masum da konu sahibi tüm şeytanlığıyla onların yuvasını yıkmaya çalışıyor... neyse yukarıda da yazmışsın msj atmıcam diye bence de atma; haklıyken haksız duruma düşersin, yıprandığınla kalırsın, Allah versin cezalarını...bu erkekler niye böyle bilmiyorum seninle benzer durumdayım, hiç bişey yapmıyorum, içime öküz oturdu resmen sadece benim de mutlu olacağım günü bekliyorum umutsuzca

Kafanız mi iyi sizin durumunuzla bunun ne alakası var?? Evet siz harikasiniz eşiniz harika bizimle paylaştığınız için minnettarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…