Herşeyi Biliyorum

İnanin benimde umrumda değil. Yemişim mutluluklarını beni mahvettiler banane huzurlarından. Evet yapmayacagim vazgeçtim ama kendim için,incinmekten korktugum için.
Şuan bizler ne desek boş aslında çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir..
Başımıza gelmediği için rahat konuşuyoruz bizler..
Allah sizi daha iyi ve kalbi güzel insanlarla tanıştırsın..

Hastalik falan dolaniyor ortada. Eger adam hastaysa zaten evlenmeden bi ton testten geciyorum aids verem bi tonnn. Yani kizin bunu bilmeme ihtimali yokkk. O yuzden bence hic duzen bozma....

Hpv ve herpes testi özel bir test diye hatırlıyorum. Bu tarz konular sürekli bu iki hastalık için dönüyor. Bunlardan biri var sanırım arkadaşta..

Olan olmuş artık yani arasan veya karşısına çıksan içindekileri boşaltsan ne olacak iyi mi hissedeceksin hafifleyecek misin HAYIR! Benim eşimin eski sevgilisi de kaç kere bizi rahatsız etti ben sadece ne kadar aciz bi kız yazık dedim geçtim aynı duruma düşersin bence hayatında hiç mi işin uğraşın yokta bu kadar araştırma yaptın kendi kendine eziyet ve çok anlamsız bence hayatına bak gelmiş geçmiş olsun de geç yani nedir dünyanın sonu mu neyi hazmedemiyorsun Ada'm zaten Ada'm değilmiş ki böyle bi Ada'mı hayatında tutup sana bunu yapmasına izin veren sensin. Bence başka suçlu arama

bak kendinde evli nişanlı diyorsun sen bunların hiçbiri değilsin ya adam seni aldatmış biraz gururlu ol boşvermesini bil evet çevremden birin eşi aldatsa boşver dik dur derim hele senin gibi aylarca uğraşsa ilişkimi keserim olmuş bitmiş olay gidip mesaj atınca ne olacak sanıyorsun ne bekliyorsun insanların üzüntüsünden haz mi alacaksin? tamam zamanında üzülmüş olabilirsin ama bu hastalıklı ruh hali ne? ne bekliyordun sana destek olalım yap hak etmiş sürtük mu diyelim isterdin? buraya konu açanlarda istediği cevabı alamayınca saldırıyor ya buna da tavım ha!

Uzucu seyler yadadigin kesin zaten belli
Ama su saaten sonra ne yapsan hAkli da olsan rezil olursun
adam onunla evlendi...kadin da boyle bir adamla evlendi
anladin mi?

Ayrıca seni aldatmamış kendin açıklamışsın burda senden sonra birlikte olmaya başlamışlar

İstediğim cevabi almamak değil sizinki empati yapamamak hanımefendi.

Eki Görüntüle 1868369 Ayrıca seni aldatmamış kendin açıklamışsın burda senden sonra birlikte olmaya başlamışlar
Eki Görüntüle 1868369 Ayrıca seni aldatmamış kendin açıklamışsın burda senden sonra birlikte olmaya başlamışlar
Yanlış resim atmışsınız,beni aldattı bunu yaklaşık 15 gün önce öğrendim,eski konumdan gem vuracaksaniz orada henüz aldatildigimi bilmiyordum salak gibi.

Uzucu seyler yadadigin kesin zaten belli
Ama su saaten sonra ne yapsan hAkli da olsan rezil olursun
adam onunla evlendi...kadin da boyle bir adamla evlendi
anladin mi?
Bunu anlamak için her gece kafami duvara vurup kendi kendime tekrar ediyorum zaten,teşekkür ederim

Kızın suçu yok günahı yok deyip durmayın yahu :) belki bile bile aldattı.

Ama bence de iletisime geçme boşver.

Şuan bizler ne desek boş aslında çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir..
Başımıza gelmediği için rahat konuşuyoruz bizler..
Allah sizi daha iyi ve kalbi güzel insanlarla tanıştırsın..
Tesekkur ederim,evet herkes burda acısız mutluluga erişmiş :) umarım inşallah hepimizi

Yanlış resim atmışsınız,beni aldattı bunu yaklaşık 15 gün önce öğrendim,eski konumdan gem vuracaksaniz orada henüz aldatildigimi bilmiyordum salak gibi.
Ne bileyim orda da gerçekleri öğrendim yazmışsınız da brlki şimdi öğrendikleriniz de gerçek değildir kadının sizi bilmesi falan gibi iddialarınızdan bahsediyorum. neyse Hakkı'nda evli Ada'mın peşini bırakmamış gibi dedikodulara malzeme olmak istiyorsan buyur yap ama kendini küçük düşürme boşuna yıpratma diye söyleniyor bi çok şey yaşın daha küçük biraz daha büyüsün neden böyle dediğimizi anlarsın.

ya ben sımdı bı arastırdım
daha 2 aylık ılıskı surecınde ayrılmıssın
oda ıstememıs bırakmak
sana uymayan seyı soylemıssın konun kapanmasın dıye yazmıyorum
oda o kadar karaktersızmıs kı 2 aydır tanıdıgı kız ıcın hemen inancını degıstırmeye kalkmıs
sonrasında da hıc duzelmemıs hep sorun olmus
aslında sı sadece 2 ay gorusmussunuz gerı kalanın hepsı ayrılık surecı

gercekden kendıne bunu nıye yapıyorsun ?
bence bu bıten ılıskıden daha buyuk sorunun var
ben senın yerınde olsam hıc bos durmazdım
okullar acılıcak zaten ama sen sureklı oku calıs

Birleşmeyen parçalar var arkadaşım bi aldatilma yüzünden bu kadar tepki olmaz diye dusunuyorum. Hastalık konusu da dönüyor. Gel sen bu işi iyice açıkla bizde ona göre yorum yapalım sonra biz suçlu oluyoruz.

Kızın sucu ne? Dedikleri her yorumda duvara kafa atıyorum yemin ederim,sucu var biliyorum ama yok burdakilere vahiy geldi
tamam kadın suclu
tüü kaka
bak goruyormusun sen kadının yaptıgını
hepımız asagılayalım kadını
yeterkı sen kendını kotu duruma dusurme

İstediğim cevabi almamak değil sizinki empati yapamamak hanımefendi.
empati ye gerek yok yaşadım burada cevap yazan çoğu kişi aynı şeyi yaşadı hepimiz seni anlıyoruz senin anlamadığın bu biz şu an geçirdik ve sana dışarıdan bakıp mantıklı olanı söylüyoruz zamanında bende aldatıldım sevgilim benden sonra gitti pat evlendi bu kadar çabuk değil ama bana bir hafta önce vaatler seren adam 1 hafta sonra evlilik bana göre değil dedi çekti gitti ama gitme nedeni başka biriymiş onunla da 8 9 ay görüştü ahım şahım bir düğünle evlendi ben ayrıldıktan bir iki hafta sonra aman banane dedim unuttum gitti evlendiğini ortak arkadaşlar söyledi içimde çok şey kaldı bu gün yolda görsem yüzüne sayarım ama asla mesaj atıp kendimi ona da eşine de rezil etmem her şeyi geç evli barklı adama mesaj attım diyelim ekran görüntüsü alıp benim peşimi bırakmıyor hala arıyor dese istediğim kadar haklı olayım haksız çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…