- 15 Ocak 2016
- 513
- 187
- 33
- Konu Sahibi beyinerror
-
yok sizi tenzih ediyorum sizin yorumlarınız değil üstlerde evli adamların yakasından düşün,seni istememiş ne istiyorsun diyen insanlaraydı o yorumumkımse oyle bırsey demedı
yaparsan oyle gorunursun dedık
Cidden aşırı tepki almanın sebebi başka şeyler düşünemiyorsun su an hırsından. Herkes hayatında aldatilabilir bi çok kişinin başına gelmistir. Sende ki hırs başka bisey evli iken aldatmadi dimi seni ? Biseyler mi yaşadınız da bu kdar tepkilisin ?:/evli masum adamın yuvasını yıkan kadın muamelesi görüyorum ve maalesef o insanların savunulması hoşuma gitmiyor.
daha 1 hafta öncesinde bana tonlarca söz vermişti ben ona inandım hep ben güvendim evet birşeyler yaşandı ama tepkimin sebebi benim güvenimi sevgimi suistimal etmiş olmasıCidden aşırı tepki almanın sebebi başka şeyler düşünemiyorsun su an hırsından. Herkes hayatında aldatilabilir bi çok kişinin başına gelmistir. Sende ki hırs başka bisey evli iken aldatmadi dimi seni ? Biseyler mi yaşadınız da bu kdar tepkilisin ?:/
1 kısı dedı onuyok sizi tenzih ediyorum sizin yorumlarınız değil üstlerde evli adamların yakasından düşün,seni istememiş ne istiyorsun diyen insanlaraydı o yorumum
Tamam haklisin ama değer mi kendini rezil etmeye ? Hayır sadece onlara olan olmayacak sana da olacak millet seni yuva yıkmaya çalışan biri olarak gorecek. Sen istediğin kdr halkıym de millet seni umursar mi ?daha 1 hafta öncesinde bana tonlarca söz vermişti ben ona inandım hep ben güvendim evet birşeyler yaşandı ama tepkimin sebebi benim güvenimi sevgimi suistimal etmiş olması
Daha fazla üzülüp incinmekten korkuyorum sırf bu yüzden yapmayacağım1 kısı dedı onu
cunku okadar hırslı davranıyorsun kı
bak soyle dusun
bu senın sınavın
ya hata yapıp basarılı olucaksın yada sabredıceksın
hepı topu 4 ay yahu :)
ınsanlar yıllarca evlı kalıp cok kotu bosanıyor oylesı daha zor degıl mı
haklıyken kendını haksız duruma dusurmenı ıstemıyorum
eger ıgne ucu kadar kazancın olsa hıc dusunme yap derım
ınankı olan sana olur daha cok uzulursun
bak burda yazılan yorumlara bıle bukadar uzuluyorsun takılıyorsun aılelere sirayet eder konu cok buyur
hıc gerek yok
evlı oldugu ıcın adam masum olmadı onla alakası yok evlılık kurumunu ayrı tuttugumuzdan degıl yanlıs anlıyorsun
sonucta evlenene kadar adama ulasabılırdın nısanlanmadan oncede veya kadına ulasıp bak bu adam boyle nısanlancakmıssınız ben uyarımda bıle dıyebılırdın
evlendıkden sonra bunu yapman art nıyetlı gorunur kendını aılene bıle anlatamazsın
Bende neredeyse eminim,çünkü 1 ay bile geçmedi nişanlandılar bilmeme ihtimali 0.Ayrıca mümkünat vermiyorum ki şu anki eşi bu durumu bilmesin
He bilmiyorsa da kimse kızmasın ama ben de öğrensin beraber olduğu adamın yaptığı şerefsizliği isterdim
Ama biliyordur
Evlenince sütten çıkmış ak kaşık oldular çünkü
Namuslu küçük aile
Sanırım ben yapardım umrumda olmazdı 'birilerinin' huzuru, evliliği sonuçta hakketmiyolar..Merhaba hanımlar.
Mart ayında sebebini bilmediğim bir şekilde eski sevgilim ilişkimizi bitirdi,sebep yoktu sebepsiz ayrıldık sanıyordum.
Aldatıldığımdan şüphelendim ama konduramadım.
Küs olduğumuz bir gece aradım aradım telefonumu engellemiş,sonraki gün sordum öyle birşey yok demişti,inanmak istedim inandım. Tabi çook sonradan öğrendim ki o gece beni aldatmış.
Benden mart ayında ayrılıp beni aldattığı kadınla nisan ayında nişanlandı. Bende mart ayının sonunda cinsel bir rahatsızlıktan ötürü mesaj atmıştım ona bilmesi gereken,bana cevap vermemişti çünküüü nişanlanmış :)
Velhasıl çok zor zamanlar geçirdim,aşıktım çok ağladım,haziranda nikah,temmuzda düğün resimlerini gördüm. (Evlenmeden 3 gün önce beni aradı,sonrada engelledi ne diyecektide cesaret edemedi artık)
4 ayda beni aldattığı kişiyle huzura erdi :)
Tabi ben işin ucunun bırakmadım,kızın kim olduğunu kızın akrabaları adamın akrabaları işleri ile ilgili herşeyi buldum elimde hazinevi bilgilerim var :)
Çok incindim,psikolojimi etkiledi bu durum,yaşadığım yeri bıraktım başka bir yere geldim.
Hala atamadım üstümden.
Hiç kin kusamadım ona,hiç neden ayrıldık diyemedim birden kopardı herşeyi. Herşey güzel zannederken ben.
Şimdi istiyorum ki ona yaptığı şerefsizlikleri bildiğimi gösteren bir mesaj atayım kin kusayım içimde çok kaldı yapamadığım için,ne dersiniz? Rahatlamak için buna ihtiyacım var,vereceği cevapta korkutmuyor değil ama benim aylardır ne yaşadığımı inanın tahayyül bile edemezsiniz. Belki mantıklı düşünemiyorumdur diye size soruyorum,yapmamın + ve - leri nelerdir? Teşekkür ediyorum.
Hanımefendi iyimisiniz? Milletin evliliği benim ilişkimin üzerine basılarak yapıldı,beni aldattı beni aldattı bilmem bu sizde nasıl etki yaratıyor,aldattı ve kadının da bildiğine eminim. Ahkam kesmeden önce iyice okuyup tartın.Senin hazimsizliklarin yuzunden milletin evliligine goz diktin
Bekar olsaydı hadi neyse. ..su an anca rezil olursun
Hayır kadının da sucu var en az onun kadar suçlu.Arkadaşlar kadının suçu yok ama şöyle de düşünebiliriz taşıyıcıyı bir hastalık varsa bunu eşininde bilme hakkı var.
Siğilse kanser riski
Herpesse bir ömür boyu taşıyacağı bir hastalık sahibi şuan.
Ben bilmek isterdim bilemiyorum..
İnanin benimde umrumda değil. Yemişim mutluluklarını beni mahvettiler banane huzurlarından. Evet yapmayacagim vazgeçtim ama kendim için,incinmekten korktugum için.Sanırım ben yapardım umrumda olmazdı 'birilerinin' huzuru, evliliği sonuçta hakketmiyolar..
Ama siz Allaha bırakın..
Allahın adaleti şaşmaz.
Hayır kadının da sucu var en az onun kadar suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?