Herşeyi Çok Kafama Takıyorum Eşimle Kavga Etmekten Çok Yoruldum..

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.116
23.710
478
32
Hayat beni çok yoruyorsun gelme artık üzerime.. dayanamıyorum sanki
herşeyi cok takıyorum kafama takmayım diyorum boşver kim ne yaparsa yapsn ama yok olmuyor..
takmıyor gibi yapıyorum bu seferde düşüne düşüne kemiriyorum beynimi.. bana yapılanları olanları bitenleri zoruma giden çok şeyler var.. artık yoruldum
dün akşam yine eşimle kavga ettik ailesi yüzünden ( kurban meselesi ile ilgili konuştuk sonuç kavga ile bitti... o bana bagırdı ben ona kızımda bizi izledi =/
bıktım artık ben anlamıyorum ve evli olanlara sormak istiyorum siz söyleyin bana lütfen cıldıracagm
evliliğinizi nasıl idare ediyorsunuz ? bu kadar mı zor ben mi beceremiyorum ??
Herşeyi alttan mı almak lazım ? ne bunun formülü
takmamayı ve güclü durmayı biri size laf söyledimi cevabını vermeyi nasıl başarıyorsunuz ben başaramıyorum...... yapamıyorum neden ya =( neden biri laf söyleynce cevap veremiyorum bu kadar mı acizim ?
eşinizin ailesini nasıl idare ediyorsunuz size yapılanlara karşı
ben sanrm evliliği beceremiyorum artık... olmuyor pes etmek üzereyim..

Eşiniz ailesi kötü olabilir,haklı da olabilirsiniz de eşinizin suçu ne?
Gerçekten sizin anne babanızın yanlış davranışları için eşiniz size kızsa üzülmez miydiniz?

Nişanlandım 6 ay nişanlılıktan sonra evlendik Yen'i evliyim şimdilik eşimin ailesiyle ilgili hiç sorun yaşamadım. 3 görümcem var ortanca görümce inanılmaz patavatsızca. Ünv mezunuyum 2016 Haziran'da mezun oldum 25 yaşındayım. Görümcem geçen gün kaç yaşına geldin ne zaman çocuk doğuracaksın dedi 40 günlük bile evli değilim daha düşün . Bende suratına boş boş baktım anlamıştır belki kendi 10 yıl evli kaldıktan sonra çocuğu oldu kaç yaşına geldi öyle oldu geçmiş karşıma bana ne diyo allahım dedim . Daha bir sürü patavatsızca konuşmaları var gülüyorum öyle . Eşime gelecek olursak ben daha tartışma sırasında sakin kalmayı öğrenemedim konunun takipçisiyim :halay:

Önce ailesinin hatalarını bile bile ortada kalmış SİZE KARŞILIK OLARAK canım neyapalım atamam ki idare et lütfen bunlar ANNE VE BABA DİYEN BİRİMİ var y,oksa ne halin varsa gör hep sen haksızsın diyen birimi.Bunu ayrıştırın .Eğer 1.söylediğim ise siz bunu alttan almıyorsanız hep mutsuz huzursuz olursunuz.Ama yok bu ikinci söylediğimse eşiniz çok hatalı!!!

Eşinizle alakalı bu davranışlarınız.Onun desteğini hissetseniz herkese karşı daha dik durursunuz size yapılan yanlışa karşı o arkanızda olmalı,ona yapılan yanlışa karşı da siz onun arkasında olmalısınız.O Zaman bu kadar üzüntünüz olmaz.Malesef o denge kurulamamış gibi görünüyor.

Eşiniz ailesi kötü olabilir,haklı da olabilirsiniz de eşinizin suçu ne?
Gerçekten sizin anne babanızın yanlış davranışları için eşiniz size kızsa üzülmez miydiniz?
eşimin sucu benimm arkamda durmaması dogru düzgün hep ama hep ailesini haklı görmesi

Eşinizle alakalı bu davranışlarınız.Onun desteğini hissetseniz herkese karşı daha dik durursunuz size yapılan yanlışa karşı o arkanızda olmalı,ona yapılan yanlışa karşı da siz onun arkasında olmalısınız.O Zaman bu kadar üzüntünüz olmaz.Malesef o denge kurulamamış gibi görünüyor.
evet aynen öle ve ben bunu sindiremiyorm artık yoruldum

Önce ailesinin hatalarını bile bile ortada kalmış SİZE KARŞILIK OLARAK canım neyapalım atamam ki idare et lütfen bunlar ANNE VE BABA DİYEN BİRİMİ var y,oksa ne halin varsa gör hep sen haksızsın diyen birimi.Bunu ayrıştırın .Eğer 1.söylediğim ise siz bunu alttan almıyorsanız hep mutsuz huzursuz olursunuz.Ama yok bu ikinci söylediğimse eşiniz çok hatalı!!!
eşim ne yazıkki 2. örnek modeli.. =( bu beni bitirdi artık

İstemediğimiz şeyleri sakin bi dille söylemek tartışmanın önüne geçer. Ha o bağırıyor dersen o bağırınca da sen sakinliğini bozma.
Ben böyleyim en azından öyle büyük tepkiler vermem huyum değil,
Eşime melek subaşı gibi alttan alttan laf sokmam lafımı söyler susarım. Ben 2 senelik evliyim sen daha çok belki.
Ve ben idare ediyorum diyemicem çünkü idare etmek insanı bezdirir. Normali sakinlik olmalı.
Kurban olayı ne bilmiyorum ama hoşnut olmaya çalışın asla kabullenmem derseniz eşinizi iknaya bakın. Başka bi yol yok çünkü.

eşimin sucu benimm arkamda durmaması dogru düzgün hep ama hep ailesini haklı görmesi
O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.
Onu ailesiyle başbaşa bırakın.
Muhatap olmayın,haklı bulduğu ailesiyle mutlu olsun.
Evin içinde biraz yalnız kalsın,belki anlar kıymetini.

evet aynen öle ve ben bunu sindiremiyorm artık yoruldum

Daha nişanlıyken açtığınız konuda "nişanlım beni önemsemiyor" demişsiniz.
Sonra bile bile evlenmişsiniz.

Başlangıcınız yanlış olunca otomatik olarak gerisi de sizi mutsuz ediyor.

eşim ne yazıkki 2. örnek modeli.. =( bu beni bitirdi artık

off işiniz çok zor bunu ona defalarca anlatmanız gerekecek.
Bağıra çağıra değilde bunu normal bir zamanınızda alttan alarak yumuşak hali ile.
Bence bu düzelebilir ama zamanla sakin olun.
Kaç yıldır evlisiniz bilemiyorum ama bazen bu zamanlar yıpratıcı olabilir.

Akşamki kavganızın bayram-kurban ekseninde olduğunu tahmin ediyorum.

Halbuki dün size elti-görümce vs ile ilgili neler yapabileceğiniz sayfalarca önerilmişti. Özel mesaj dahi attım cevap yazmadınız hatta bana.

Sorununuz başkaları iken eşinize yükseliyorsanız orada da sıkıntı var bence.

İlişkinizin genelini bilmem ama şu bayram kavgası tamamen gereksiz.

Akşamki kavganızın bayram-kurban ekseninde olduğunu tahmin ediyorum.

Halbuki dün size elti-görümce vs ile ilgili neler yapabileceğiniz sayfalarca önerilmişti. Özel mesaj dahi attım cevap yazmadınız hatta bana.

Sorununuz başkaları iken eşinize yükseliyorsanız orada da sıkıntı var bence.

İlişkinizin genelini bilmem ama şu bayram kavgası tamamen gereksiz.
ama eşim benm arkamda hiç durmuyor hep ailesini haklı görüyor arkamda durmuş gibi yapıyor sadece o kadar

O zaman yapacak pek bir şey yok arkadaşım.
Onu ailesiyle başbaşa bırakın.
Muhatap olmayın,haklı bulduğu ailesiyle mutlu olsun.
Evin içinde biraz yalnız kalsın,belki anlar kıymetini.
biraz görmezden mi geleyim yani sizce işe yarar mı dersiniz sahi..

herşeyi cok takıyorum kafama takmayım diyorum boşver kim ne yaparsa yapsn ama yok olmuyor..
takmıyor gibi yapıyorum bu seferde düşüne düşüne kemiriyorum beynimi.. bana yapılanları olanları bitenleri zoruma giden çok şeyler var.. artık yoruldum
dün akşam yine eşimle kavga ettik ailesi yüzünden ( kurban meselesi ile ilgili konuştuk sonuç kavga ile bitti... o bana bagırdı ben ona kızımda bizi izledi =/
bıktım artık ben anlamıyorum ve evli olanlara sormak istiyorum siz söyleyin bana lütfen cıldıracagm
takmamayı ve güclü durmayı biri size laf söyledimi cevabını vermeyi nasıl başarıyorsunuz ben başaramıyorum...... yapamıyorum neden ya =( neden biri laf söyleynce cevap veremiyorum bu kadar mı acizim ?

Ailesinin söylediği herşey mantıksız değil ama mantıksız ve saçma olanları da dayatmaya çalıştıklarında içimden geçeni söylüyorum.Şaşırıyorlar ama ne yapabilirim.

Bi de klasiktir kv oğlu yokken saçmalığın doruklarına çıkar ya,güzelce cevap veriyorum eşime de anlatmıyorum.

Anlamadıkları zamanlar oluyor ya ben böyle istiyorum diyorum.Neden vermiyorum.Yoruma açık olmasın diye.

Ama inan gene de sinir oluyorum.Yıllarca tanımadığın aileyle anlaşmak karşılıklı birbirini anlamak zor gerçekten

Bu aralar bende senin gibiyim. Baskın bir eş ve asla tek bir tepki bile veremem yoksa olay büyür. Bir de ikinci evliliğim bir kızımız da var. Adam kardeşine sürekli para veriyor. İkimiz in de gelir düzeyi iyi ama yan gelip yatan kardeşi ve eşine para vermesi beni deli ediyor. Sonra da herseyi karşılayan benim. Bu aralar sinir sistemim bozuldu. Bu mu evlilik diyorum. Tek laf etsem konuşmayan trip yapan bir adam. Şimdi de kardeşi ve karısını tatile gonderecekmis Allahım bana güç ver.

Bu aralar bende senin gibiyim. Baskın bir eş ve asla tek bir tepki bile veremem yoksa olay büyür. Bir de ikinci evliliğim bir kızımız da var. Adam kardeşine sürekli para veriyor. İkimiz in de gelir düzeyi iyi ama yan gelip yatan kardeşi ve eşine para vermesi beni deli ediyor. Sonra da herseyi karşılayan benim. Bu aralar sinir sistemim bozuldu. Bu mu evlilik diyorum. Tek laf etsem konuşmayan trip yapan bir adam. Şimdi de kardeşi ve karısını tatile gonderecekmis Allahım bana güç ver.
yok artık pes yani ciddimsiniz ?

eski konularına bakarsak
ne eşinin ne de ailesinin seninle iyi geçinmek gibi bir derdi, çabası yok.

o yüzden ne yaparsan yap yaranamazsın.

Back
X