Herşeyi düşünmekten sıkıldım

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
Kızlar ya kendime resmen dert arıyorum bazılarınıza eminim çok saçma gelecek anlattıklarım ama bunlar benim kafamı çok yoruyor.Herşeyin inciğini boncuğunu düşünür oldum,acaba bu insan bu lafa alındı mı alınmadı mı yok şu şöyle oldu mu bu niye böyle...
Mesela bugünü anlatayım en basitinden.Okulda derse gittim.Laboratuar derslerimiz var bizim.Neyse işte sınav hakkında asistan hocalardan fikir aldık.Dünde o dersin sorumlusu asistanla ilgili sınav hakkında bazı konular çıkacak mı diye sormuştum,birkaç şeye çok zor demiştim asistanda '' bizde öğrenci olduk halden anlarız'' dedi neyse bugünde sınav hakkında öğrenciler isyan edince hocaya aynen ''hocam sizde öğrenci oldunuz halden anlamalısınız'' dedi.Sanki gitmişim ben o kıza hocayla konuşmamızı okutmuşum gibi birşey oldu çünkü hocanın bana dün söylediği cümleyi o kız aynen hocaya söyledi tesadüfün bu kadarı adamın yüzüne bakamadım yanlış anlamıştır diye bunu kurup kurup duruyorum daha demin facebooka girdim asistan ben girdim 1 dk sonra çıktı çevrim dışı şuan acaba bana mı çevrimdışı görünüyor diye düşündüm
2. olay benim sevdiğim biri var okulda(yine asistan ne çekiyorsam onlardan çekiyorum zaten ama bu söylediğim asistan diğeriyle aynı değil) karşı karşıya iki sınıf biz o derse giricez kapıyı hocaların açmasını bekliyoruz karşı sınıfta bizim bir üst sınıf.baktım benim sevdiğim asistan karşıda bir kızın yanına geldi gülerek birşey söyledi 2-3 dk gülerek konuştular ve ben deli oldum resmen kıskançlıktan çatladım o adamın benden haberi yokken ben böyle kendimi yiyip bitiriyorum (dersimize hiç girmedi göz aşinalığıda yok anca sınav zamanından beni hatırlarsa)
Diğer olay sınavlar.Cumartesi vizeler başlıyor herşeyi düşünmekten,moralimi bozmaktan bunları düşünemiyorum.Ailevi meseleler var onlara kafayı takıyorum.
El titremem yüzünden sevmediğim ve deneylerini yapamadığım bir ders var onu sevemiyorum,yapamıyorum.Ve bu el titremeleri heyecanlandığımda geçme bilmiyor.
Bir psikiyatra gidicem ama en az 2-3 hafta sonra vize haftasına giriyoruz çünkü,bir taraftan derslerimiz var.
Buraya biraz rahatlamak,içimi dökmek için yazdım,belki birileride fikir verir,yardımcı olur diye yazdım herşeyi düşünmekten yoruldum ve buna engel olamıyorum kızlar

Son düzenleme:
Bence çok kafaya takıyorsun her şeyi,abartıyorsun biraz rahat ol
aslında ben de senin gibiyim sana akıl veriyorum ama ben de çok düşünürüm acaba yanlış mı anlaşıldım,yaptığım hareket yanlış mıydı,biririn kalbini mi kırdım" diye
Anlattığın olaylar tesadüflerden ibaret bence sen üzerinde çok düşündüğün için sana kasıtlı yapılıyor gibi gelmiş
biraz rahatla uzun yürüyüşlere çık derin nefesler al var ve yürüyüş esnasında bu olanların hiçbirini düşünme,
müzik dinle mesela ya da sadece doğanın sesini dinle yakınlarda yeşil yürüyüş alanı,park vs. varsa
benim düşüncelerim bunlar biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir

ah bilirimm psikytriye git mutlaka ilaç kulandm ben hatta reçetesiz satılıyo nasıl kafam rahattı anlatamam zararlı fln diyolar ama bu herşeyi kafaya takmanın verdiği zarardn fzla olamaz diyip içtm şimdi bırktm ama en kısa zamanda yine başlıcam . hayat güzel çiçekler böcekler modunda oluyosunn amann boşverr demeyi öğreniyosunn :)

Yok uzun olması sorun değil.Beni düşünüp yazmışsın çook sağol :) Olmuyor başaramıyorum ya bir müzik açılsa hayaller alemine gidiyorum,sınav zamanındayız mesela odaklanamıyorum derslere.Aklıma bu saçma şeyler geliyor

İlaç kullanmak istemiyorum açıkcası.Doğal yoldan bir tedavisi olsa süper olur.İlaçlar uyku,unutkanlık falan yapıyor diyorlar bende ikiside var zaten birde ilaçları kullanırsam dahada kötü olurum.Derslerimide etkiler falan diye pek yanaşmıyorum.Ahhh bir öyle olabilsem hayat bana güzel olsaa :)

Rica ederim, her insanın hayatında olur böyle dönemler internetten pozitif düşünme yolları,rahatlama egzersizleri gibi konuları araştır belki bir çaresi bulunur baktın hiçbir şey çare olmuyor bu durum da geçmiyor en son çare olarak bir uzmandan destek al derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…