Merhaba kızlar..
Bundan bir kaç ay önce eltimle çok büyük olmasa da ufak tekef en azından lafla atışmalar yaşamıştık.
Küçük basit şeylerdi hepsi. Çok sık görüşmüyoruz kendisiyle, biz henüz evli değiliz ve ben farklı bir yere atandığım için de sıklıkla görüşemiyoruz. biz sosyal medyada bile denk gelemedik. mesela ben ona istek yollamıştım kabul edip geri takip isteği yollamadığı için takipten çıkmıştım. ufak tefek şeylere takıldığım olmuştu. şimdi bunlar için hem üzülüyorum hemde gerek var mıydı diye düşünüyorum. anladım ki nişanlımda, annesi de bu konulardan dolayı huzursuz haklı olarak. ve son yaşanan gelişmelerden de gördüğüm kadarıyla da aslında eltim o kadar da sinir olunası bir insan değilmiş. belki de yeni tanıştığmız dönemlerdeki o soğukluktu davranışları bilemiyorum. ama yanlışın neresinden dönsen kardır onu biliyorum. yeni facebook hesabı açtım, onu ekledim. isteğimi bilerek bekletiyor. kabul etmiyor reddetmiyor. bilerek yaptığını biliyorum. ve haklı da, bende daha öncelerde ekleyip takipten çıkarsam falan filan bende kabul etmezdim belki. sabah ona bir mesaj atmayı düşünüyorum. ama aramızda elle tutulur bir tartışma yoktu, belki benim takıldığım şeylerin farkında bile değildi :) bu yüzden onlarla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. ama belki bir yeni başlangıç mesajı, güzel, tatlı bir mesaj ne biliyim :) son yaşanan burda dile getirmek istemediğim gelişmeler kendimi ona çok yakın hissetmeme neden oldu. ilk iş onu ekleyerek başladım, bu konularda hassastık çünkü :) atacağım mesajda ne yazabilirim, sizden bu konuda fikir almak istiyorum :) bu adım benim içinde onun içinde ailemiz içinde güzel ve hayırlı olucak inşallah :) fikirlerinizi bekliyorum...
Görüşmemize daha o kadar çok var ki :) Benimde çok kafama takılıyor beklemek istemiyorum :/Şu an siz ona ısınmış olsanız da o size hala gıcık oluyor muhtemelen. Bence samimi olmak için ısrar etmeyin. En azından mesaj üzerinden yapmayın. Yüz yüze görüştüğünüzde ortamı yumuşatmaya çalışır, sonra da duruma göre hareket edersiniz.
Önemli olan ekleyip eklememsi değil aslında detay olarak söyledim onu.ekledi eklemedi çocukça şeyler bunlar ya boşverin gitsin ne kafanıza takıyorsunuz
Görüşmemize daha o kadar çok var ki :) Benimde çok kafama takılıyor beklemek istemiyorum :/
Bence o da bana karşı daha iyimser oldu. Yani daha doğrusu şöyle söyliyim, ben bir adım atarsam o da düzelmeye hazır gibi hissediyorum
Aranızda neler yaşandı bilmiyorum .Size o konuda yardımcı olacak kişi nişanlınız yengesini en iyi tanıyan kişi oÖnemli olan ekleyip eklememsi değil aslında detay olarak söyledim onu.
Benim asıl derdim bir mesaj atmak ve tatlı bir mesaj atmak.. Ne yazıcağımı bilemiyorum sadece
aslında kendim halletmek istiyorum :) eltim böyle bir mesaja karşılık verir yan karşılıksız bırakmaz diye düşünüyorum. ikimiz halledebiliriz bence. ne yazıcağımı bulabilisemAranızda neler yaşandı bilmiyorum .Size o konuda yardımcı olacak kişi nişanlınız yengesini en iyi tanıyan kişi o
bence ondan yardım alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?