- Konu Sahibi mizirtilicizirti
Kızlar merhaba kv ile bu aralar sıkıntılıyım, zaten sürekli benim alttan almamla devam eden bi ilişki.. Patavatsız bi kayınvalide...son günlerde daha da cok canımı sıkma ya başladı bu arada 3 yıllık evliyim kv elti herhangi biriyle bi sıkıntım olsa eşimle paylaşırım derdimi anlatırım o da dinler anlar sağolsun ama son günlerde sürekli ağlar oldum dedikleri yaptıkları boyunu aştı bende sürekli eşime dert yanmakla meşgulüm dün düşündüm artık bunaltiyo muyum dedim ama kadın huzur vermiyo ı halde olmamis gibi yok saymış gibi yapamıyorum neden böyle bu kayinvaldeler oğlunu gerçekten seven anne gelinini de üzmezmiş gerçekten siz eşinize anlatır misiniz böyle olan biten herşeyi yoksa kendiniz mi cozersiniz??Ben hata mi ediyorum evliligime zarar mi veriyorum daha çok böyle bilemiyorum. Bu arada 3yildir daha önceleri eşime yansıtmadan kv ile konuşup anlaşmaya çalıştım anne neden böyle oldu niye böyle dedin diye çözdüm çoğu şeyi ama bi arpa boyu kadar yol alamadım anladım ki konuşulacak kadın değil konuşuyorsun bi sonraki yaptığı öncekini bastiriyo i yüzden artık konuşmuyorum da esime anlatıyorum .