- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Haklısınız ..Nereye gidersen git bu kafa aynı kafaysa sorunları da birlikte goturursun.
Sorun nedir pekiHaklısınız ..
daha dun arkadasimaAranızda bunu yapan var mı ?
Sorun belki kimse degil belki benim .. uğraştıklarının ugruna hiçbirsey degmemesiSorun nedir peki
Sorun belki kimse degil belki benim .. uğraştıklarının ugruna hiçbirsey degmemesi
Yeni hayat istiyorum Yenı insanlar başka yer mekan istiyorum sadece cok mu şey istiyorumSorun nedir?
Nereye giderseniz gidin aynısı. içinizde çözümleyemedikten sonra duygu ve düşüncelerinizi yer mekan hiç fark etmiyor
Tek yaşamak çok zor insanın birilerine ihtiyacı var yalnızlık Allaha mahsustur.. Nickimnickbunu bende çok istiyorum. birgün insanlardan çok uzakta doğada yaşayacağım bunu biliyorum. kafaya koydum çünkü :)
ama eğer bişeylerden korkup kaçıyorsanız yapmayın çünkü dönmek daha büyük bi korku oluşturur içinizde ve bir gün dönmek zorunda kalırsınız.
Yeni hayat istiyorum Yenı insanlar başka yer mekan istiyorum sadece cok mu şey istiyorum
Aslında şöyle söyliyeyim ..düşüncem yok beni dertlere sokan insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama ailem var nasıl yaparım bunuozaman değişim senle başlayacak,senin düşüncelerın aynı oldukça hiçbirşey değişmeyecek..malesef
Hayır kimseden kaçmıyorum aslında özgür yaşamak istiyorum. Çalışmak ,okumak bir yandan hayatımı yaşamak istiyorum.. ama herşeyden herkesten uzakta..bunu bende çok istiyorum. birgün insanlardan çok uzakta doğada yaşayacağım bunu biliyorum. kafaya koydum çünkü :)
ama eğer bişeylerden korkup kaçıyorsanız yapmayın çünkü dönmek daha büyük bi korku oluşturur içinizde ve bir gün dönmek zorunda kalırsınız.
Zaman zaman hepimizin yaşadığı his!
Kimsenin psikolojisi düzgün değil, ben dahil etrafımda çoğu insan böyle sanki bu ara..
Ne oldu bize bilmem...
Kafanızın içindekiler de sizinle geleceği için gitmek çözüm değil sanki.
Aşmak lazım sorunları,kökten çözmek... Rahat olmak lazım, gamsız.. Gamsızlar mutlu olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?