- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
3 hafta önce büyük bi kavga ettik dilekçe hazırladım bıkmıştım artık sürekli aynı şeylerden tartışmaktan. yalvar yakar vazgeçirdi ama ben o eski ben değilim artık buz gibi soğuk, sevgi saygı bitmiş umursamaz üzgün kırgın ve yorgun
bu şekilde hayatıma nasıl devam edebilirim bilmiyorum...
eski konularımda anlatmıştım eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz. Bir gün inmesem bana onun hesabını sorar.
eskiden akşam yemeğini bile orda yerdik sonra yine bi kavgayla eve geçtik çocuğa baktı bi kaç sene evinin her işini yaptım sürekli herşeyine koştum ama bu sene kreşe gönderdim ve artık daha az indim. artık işini gücünü kendine bıraktım hergün güne çarşıya gidiyordu kendi yapabilirdi işlerini. ama sanırım baya zoruna gidiyorki böyle yapmam artık kızımı doldurmaya başlamış kızım bana eve gelince aynen şunları soruyo
anne sen babannemin evini neden süpürmüyosun? (kızım kim dedi diyorum sen yokken babannem dedi diyor)
anne anneannem neden bana bişey almıyo? (oysaki herzaman alırlar ve almak zorundada değil kimse)
benim adım x değil bana bidaha öyle demeyim benim adım y (2 ismi var diretiyorlar illa babannenin ismini söylemek için ki ikisini beraber söyleriz onların yanında)
en sonunda patladım bende.
şimdide hiç bişey olmamış gibi konuşup davranıyor ama ben eski ben değilim...
teşekkür ederim. Evet çocuğuma baksaydı ben hala razı olucaktım herşeye ama nankörlüklerinden bıktım artık insanların...
o kadar şeye rağmen nankör fesat ben oldum...
canım seni cok iyi anlıyorum. bizde altlı üstlü oturuyoruz. dogum yaptıktan sonra lohusayken falan kv yaptı yemekleri cıkadık yukarda yerdik. öyle basladı bizim içli dışlı olmalar. bebek üşümesin diye onlarda kömür sobası vardı bizde klima sabah kahvaltıya bi cıkıyorduk aksam yatmaya geliyorduk. sanki bebegin annesi o bende eve gelen gündelikci kadınınm. emzirmeden emzirmeye yawrumla koklasırdık. ben uyuturum ben yediririm falan diye alırdı cocugu deli gibi saattelerce sallamaya alıstırdı uyutmayalım gece uyumuyo derdim uyuyr uyur diye sallamaya devam ederdi.gece 2 lerde uyurdu tekrar bebegim.söylrdeim baska bişidendir o uyumaması derdi. bende bos duramayacagıma göre camasır as bulasık yıka onu yap bunu yap deliriyodum. kendi evimde işim var diye kaçıyodum orası önemli degil burda duruyonuz nasılsa diye bırakmıyodu. bende acemiyim ilk bebegim. aglar durmaz ve cok gazlı bir bebekti ilk baslarda işime geliyodu ne yapacagımı bilemiyodum cünkü. ama cok abarttı kv. herkese annesini istemez beni ister bana cok düşkün beni annesi gibi seviyo derdi daha 3 4 aylıkken. 2 yıl kadar bu sürdü. esim beraber yiyelim içelim diye diretti . ben patladım sonra ayırdık. hergün gideriz herseyimizi bilirler ne aldık ne yptık kim geldi gitti . evimde saga sola bakar temizmi pismi diye eçen sütyenlerimi saymış ne kadar cokmus israfmıs yazıkmıs o paralara!!!!!
şuan esim esnaf eleman ihtiyacı var gel calıs dedi gitmedim hem tekrar cocugumu ona emanet etmek istemedigim için hem beraber yiyip içmek istemedigim için. cocugumla doya doya vakit geçirmek istedigim için düştügünde elinden tutup kaldırıp yanında olabilmek için.... ikinci belki olur belki olmaz nasip kres zamanına kadar ayrılmak istemiyorum. erkek eleman bulmasını istiyordum bulamadık kv arkadasının gelinini göndermiş esime calıssın diye esimde işe almıs benim istemedigimi bildigi halde. kv ye o kadar kızgınım ki hem her alısverişin hesabını tutar ama bana ben cocuga bakayım sen calıs baskasına maas verceginize cebinize kalır paranız diye. birde esimde bende istemedigimiz halde gidip o kadını işyerimize göndermiş esim de almıs. belki yalnız olmadıgını bilmek rahatlatır biraz içini rabbim bol sabır versin
çok yanlıs ya kucucuk cocugu doldurmak ne demek yanı dusuncesızlık ıste sen onun ıslerını yapmıyorsun ya aklınca kızını senden sogutacak vallahı yazık ya bence al karsına konus anne kızım bana bunları soyluyor sasırıyorum dıe bıldıgını ıma et ne bu ya senelerce vazıfenı zaten yapmıssın kolesımızın allah allah..
allah allaaaahhhh el kadar çocuğu nasıl doldurmuşlar hayret valla..
korkulur bu insanlardan...
keşke sonuna kadar gelmişken vazgeçmeseydin...
bu kadar mutsuzken boşanmasan ne olacak yani...
allah yardım etsin sana canım...
herşeyi içine at at hasta olursun canım bende böyleyim ama iyi değil kendimize yapıyoruz.eşinle de sanırım sorunların var evini başka bir yere taşısan kaynanadan uzak olsan belki kocanla da aran daha iyi olur bence imkanın varsa uzağa taşınmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?