- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
normal okuyordum ki çocuk girince işin içine işler değişti. çocugunuzu oraya göndermek zorunda değilseniz bence göndermeyin çocuğunuzla da oturup konuşun kızım hep yaptım babaanne sen inanma o yalancı de
Ama böyle olmaz...Kontrolü tamamen kaynanaya bırakmışsın.
O kadar yıldırmış ki seni,kızını bile akıntıya kaptırıyorsun.
Sen onun annesisin,senin sözünü dinleyecek.
Gitmeyi tercih ediyorsa,gitme demekle değil,kızını evde oyalamakla önüne geçebilirsin.
Kızınla oyun oynayıp,sevdiği uğraşlar bulabilirsin.
Çocuklar büyüklere neden yakın oluyor ? Büyükler işi gücü bırakıp onlarla ilgileniyor.Ne isterlerse yapıyorlar.
Çocuk,kendisine söyleneni doğru kabul eder.Babaannesi,annen evimi temizlemiyor dediği zaman,neden temizlesin demez.
Doğrusunu senin anlatman lazım.Kızım,orası babaannenin evi,burası bizim evimiz.Herkes kendi evini temizler.Ben kendi evimi temizliyorum.
Benim evimi başkası temizlemiyor.Ben de başkasının evini temizlemek zorunda değilim.
Kısa ve basit cümlelerle açıklamalar yapabilirsin.
Peki kavgadan sonra,eşinde değişiklik oldu mu ? Yani anneme her gün git demekten vazgeçti mi ?
Patladım demişsin ya,herhalde hepsini dile getirmişsindir.
Eğer eşin bazı şeyleri anladıysa,kendine göre kurallar oturtabilirsin.
lafları söyleyip aa biz ne yaptık ne dedik derler. dahada yağ gibi üste çıkarlar. sen kızına le yandoğruları aşılama gayret et böyle devam edersede kzıımı böydoldurmaya devam edecekseniz göndermeyeceğim haberiniz olsun de geç boşver. o sana iyi olsun sne herşeyi yaparsın yine ama böyle laf göndermekle olmazki dahada sinir oluyor insan yapacağı varsada yapmaz hiçkimse. sen sabret sakin bir şekilde eşine anlat oda bilsin durumu.
göndermek istemiyorum zaten ama haberim yokken kapıyı açıp gidiyo yada kızınca falan seni babanneme söylüycem diyo çıkıyo gidiyo geri geliyo 10 dk sonra sonra yine gidiyo kapıları kilitliyorum güzelcek onuşuyorum olmuyo...
cnmm bence sen başka türlü yaklaş bilmiyorum nasıl ama kızın babaanne himayesine girmiş uzak oturma şansınız var mı hani taşınsan falan
teşekkür ederim. evet yanlız değilim biliyorum tek bunları yaşayan ben değilim. şimdi herşeyi tek tek yazsam olmaz eski konularıma bi göz at istersen
bir değil beş değil. her şeyi yaptım yaranamadım ya hamileyken gideceğim doktora kadar karıştı eşimle kavga ettim istediğime gittim. onlar yüzünden kavga ettim hep gidipte neden bunları yapıyorsunuz diyemedim yapım öyle işte. kimse kırılmasın kimse üzülmesin diye sustum ama hep kocama patladım şimdi de soğuk buz gibi oldum ruhsuz ruhsuz dolaşıyorum evde((
bildigim tek birsey var o da: ICINE ATMA SAKIN!!! ne yap ne et ya güvenilir birine ya da aile disinda kalan birine derdini dök konus rahatla (kk forumda yazmak bile rahatlatiyor)
ben de evliligimin ilk zamanlarinda az cok problemli dönemler yasadim, ben de hep icime atardim, sonra caresizlikten duvarlarla konusuyordum, ya duvarlar inceyse komsular duyarsa diye, almanca konusmaya basladim kendi kendimle...
sonra ablam sen manyakmisin? sakin icine atip duvarlarla konusma, insan kafayi yer dedi, sonra kendime geldim...simdi dertli olunca ya ablama ya arkadasima anlatiyorum veya buraya yaziyorum...
ve ne yapin ne edin ordan uzaklara tasinin ama bunu esine araliklarla tatli dille, ikna ederek, güzel hayaller kurarak anlatmalisin...
aynen canım ben zor bir hamileleik geçirdim ona baksan herkes hamile hamileyken biz tarlada calıstık falan derdi. konrole giderdim her ay ne gerek var derdi özelde dogum yaptım biz evde dogurduk derdi derdi de derdi yani. tamam dogru bişi demiyorum. ama kendi kızı veya cevresinden olunca aman hamile pek zor sıcaklara geldi söylede bölede. hep kendimi dıslanmıs hissettiim hep sustum içime attım iyice birikti bakalım ne zaman patlıcam . korkuyorum da tatsızlık olmasın dargınlık olmasın diye cünkü ben kötü olacagım yine. sabır sabır:) mavijiklet su iş meselesi cok canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?