herşeyi paralan satıyor bu kadın

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
46
İstanbul
selam kızlar ben size kaynanamın bir huyu var sizlere onu anlatmak istiyorum.kaynanam ben ondan birşey istemediğim halde birşey alır gelir parası şu kadar der parasını ister.birgün kaynanam bana eşortman takımı almış pazardan sana aldım dedi.bende hediye aldı zannettim sevindim teşekkür ettim.bana demez mi 15' tl haftaya ver.pazardan borca almış haftaya vereceğim demiş bende verdim.yine birgün 5 tl'ye sepet almış ben istemediğim halde al bunu dedi gerek yok sağol dedim.haftaya parasını veririsin dedi bende o hafta gelince param olmadığı için veremedim.ortalığı yıktı geçirdi daha sana birşey almam bir 5 tl'yidemi bulamıyon rezil etti beni millete.bende alma dedim.ya sanki ben ondan bana git şunu bunu al diyorum.kaynanam kesinlikle bana kendi parasınla birşey almaz.alırsada eğer fiyatını söyler parasını ver der.dükkanlarından kuru gıda verdiklerinde kuru kuruşuna paralarını verdik.herşeyi bize satarlar.kaynanam bize kullandıkları dolaplarını satmaya çalıştı.500 tl verin size satayım dedi 500 tl ona verene kadar 1000 tl veriri yenisini alırım.böyle bir kişi işte.diğer çocuklarına hiç birşey satmaz dahada verir.ama bize elinden gelse wc'de olanlarıda satacak.kusura bakmayın ama aklıma geldikce sinirlerim bozuluyor.torununa bile ip almıyor alın öreyim diyor ama anca 1 tane zorla örüyor.diğer torunlarına ipinide alıyor harıl harılda örüyor ben kaynanama anneler gününde çicek ayrı elbisesinden tutun terliğinede kadar alıyordum.anne günlerinden hariç birşey aldığım zamanlarda asla parasını istemiyordum.ben onun aldığı birşeyde değilim sadece bak seni önemsiyorum çam sakızı çoban armağanı der insan bir çorap hediye eder insan.parasını ver deyip de insanı kırmaz insan.sizce yanlışmı düşünüyorum.

sende aldığın şeylerin parasını iste

bu da cok degisikmis ilk defa duyuyorum böyle birseyi
yapacak tek sey sizin yüz göz olmadan esinizin devreye girmesi diye düsünüyorum
bir daha ki sefere kayinvalideniz geldiginde ,anne oglun izin vermiyor onunla hesaplas demeniz
belki böyle birseyleri alip size satmasina engel olur :)
Allah kolayliklar versin insallah

ilginc bir tipmis, parayi cok seviyor belli :) resmen ticaret yapiyor, aldigi fiyata ekliyor bence. esin anlayisli biriyse ona soyle, o girsin araya. yok esin anlayisli degilse de kendin cozeceksin. esin evde yokken kapiyi acma. uzak dur, yuz verme. pijama aldim dediginde aa ben de aldim aynisindan 2 tane lazim degil, kendin giyersin falan de.

eşin bu olan bitenin farkında mı ? yoksa görmezden mi geliyor?

farkında anne boş ver petek bilir ihtiyaçlarını alır dedi.kaynanam sepet yüzünden bağırdı bana yemin etti sana birşey almam diye almıyor artık kesti ama arasıra bir yerde birşey görür alırsa eşime satıyor.benlen alışveriş yapmıyor.eşimde ne yapsın emekliler ama yinede tamam anne diyor ne kadar diyor parasını veriyor.

yok canım yaşadığım yerle alakası yok.çevremde herkez gelinine içinde gelerek birşeyler alır paralan satmazlar.benim kaynanam burda tek.acaba dünyadadamı tek mi diye merakta etmiyorum değil.kaynanam eşimle evlendim evleneli beni hiç bir şekilde ne sözlerinle ne hareketlerinle şımartmamıştır hep sert durmuştur.herhalde ufak bir hediyelede şımartmak istemiyordur.

tek değil cnm merak etme ondan bi tane de bende var
benimki biraz değişiği ama:) almaz :)
4 yıllık geliniyim,2 yılda nişanlı kaldım bana bi kere çorap aldı onlara da gözüm gibi bakıyorum 4 yıldır eskimediler )

evet parayı seviyor.eşime borçları olsa veremiyorlar verirken elleri titriyor.8 sene önce 5 milyar bize borçları vardı hala var hala var.arkasından bir soğuk su içtik.umut yok vermezler

Böylesinide ilk defa duydum kaynananızdan korkulur 5 lira yüzünden neler yapmış sizebiraz sert davranmanızda fayda var

Arkadaşlar ilginç demiş ama bana çok ilginç gelmedi. Sanırım kaynanan etrafa bakın gelinime neler alıyorum demeye getiriyor olayı, ona çok iyi davranıyorum kızım gibi görüyorum şeklinde göstermeye çalışıyor etrafa. EE yarın öbür gün aranızda kötü bir şey geçince millet ne diyecek gelin işte kaynanası ona neler yaptı gelin nasıl davranıyor. Benim aklıma okuyunca direk bu amaç geldi

bence aldığı hiçbirşeyi kabul etme. asla eksiklerinden bahsetme. eşinle konuş, kendin al. bir kere geri çevir. bakalım laf ederse sen kıyameti kopardın artık benim zevkime göre alınacak de. anlayacağını düşünmüyorum, dar bir kafa, az bir bütçeye sahip sanırım. sen de alma madem öyle davranıyor. anneler günün de basit bir ev terliği al geç. o da allah rızası için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…