- Konu Sahibi blackberry__
-
evet bunun cevabını ınanın bılıyorum. ama aldıgım tepkıler. ne olursa olsun esının aılesı nıdaları beynımı kemırıyor.bence sorunun cvbını sen de biliosun ama başka agızlardan da duymak istiosn snrm...buna kesinlikle fedakarlık denemez..
al benden de o kadar....sizinki nasıl ama benimki 1,5 yılda laf sokmalarıyla canımdan bezdirdi beni o yetmiyormus gibi kocasını terkedip eve yerleşen görümce cıktı karsıma..kıskançlık,yalan aşırı derece cimrilik hersey onda bazen dayanamıyom cevap veriyorum söyleiklerine eşim üzülsede..yaa ne zaman annesinin bir yılan olduğunu görecek bu8 eşim bilmiyorum....
Evet ıste nereye kadar? ne beklenıyor kı? madem guzel olalım ıyı olalım dıyorsunuz tamam olalım ama bu haliniz tavrınız ne olacak degil mi?Kim için fedakarlık Ne için ? Ya da şöyLe söyleyim nereye kadar ?
Bu geçici bi durum deil ki..Bir ömür boyu onLar eşinizin aiLesi..Sizde bir ömür boyu onLarLa muhattap oLmak zorundaysanız sabır taşı oLmaya ne gerek var..
Tabi eş de tartışıLır bu konuda şimdi..Bir ömür boyu fedakarLığa değiyo mu eşiniz ?KayınvaLidenizLe sorunLarınızda geneLde sizi mi savunur onLarı mı ? Orta yoLu bulabiliyormu?
Üç günLük dünyada kimse 3.şahısLarı çekmek zorunda değiL..
He saygısızlık yapmam görevlerimi yaparım ama mesafemi de koyarım tavizde vermem..
Çünkü bazı şeylerde tavrını beLLi etmezsen susarsan onLar kendiLErini daha çok hakLı görüp daha çok ezmeye kaLkarLar..
Ahmaklık diyorum...
Ahmaklık... :/
Başbaşayken lafını yapıştır.Eşin yanındayken demez zaten.Derse de duymazdan gel ,kahkahan at ,neşeli ol.)
Evet ıste nereye kadar? ne beklenıyor kı? madem guzel olalım ıyı olalım dıyorsunuz tamam olalım ama bu haliniz tavrınız ne olacak degil mi?
sabır tası olmadım suana kadar sorunda bu sanırım anlayamıyorum artık..
esım benım haklı oldugumu kabul eder bana baskı yapmaz goruseceksın edeceksın dıye. hataları gorur ama orta yolu bulamaz.
yanı aradakı dengeyı korumakta zorluk cekıyor artık. onceden ates puskuruyordum artık ses cıkaramıyorum o da arada.
saygısızlık yapmıyorum kendımı tamamen cektım uzun zamandır.. gorevlerımı yapmıyorum uzak kalıyorum. mesafelıyım ve tavız vermıyorum tum sorun bu noktada... tavız vereyım mesafem olmasın vs. gibi tahmın edebılecegınız seyler...
kendımı ezdırmedıgım ıcın suan haksızım malesef.
kendı ıcımde bende aynen onu dıyorum. salakmısın dıyorum kendıme. tavrını bozma..
ama dıger yandan dıs seslerden gelen huzurun olmaz boyle.. hep konusurlar degıstıremezsın lafları beynımı bulandırıyor.
kulaklarımı tıkamak ıstıyorum ama suan ofkemden delı oluyorum.
hayır gıdeyım ne dıyecekse bana desin ne istiyorsun dıyeyım? ama tavrımı bozmak ıstemıyorum.
Eşinle o yüzden şu an kavganız yoksa hiç sesini çıkarma.Bi der,iki der,gün gelir susar.Sen keyfine bak. :)
EşinLe birbirinizi seviyorsanız kendi aranızda mutluysanız ve eşinde aiLesi konusunda sana baskı yapmıyorsa neden bu kadar kafaya takıyorsun ?
Kimse kimseyLe anlaŞmak sevmek zorunda değiL ki..Zaten bu işLer zorLa oLmuyor bazen sen ağzınLa kuş tutsanda sevdiremezsin kendini..Aynısı onLar içinde geçerLi..
Ama seni çok rahatsız ediyosa bazı şeyler bi kere konuş tam konuş ozmn..Herşeyi anlat ..İçini dök..En azından senin ahmak olMAdığını biLsinLer..Bi kere konuşmakLa taviz vermezsin merak etme...BüyükLEr hep hakLı olduğunu sanarLar ama öyLe değiL işte beLki senin anLatacakLarının açısından hiç bakmamışLardır olaylara..Sarsmak lazım arada onLarı..
He değişirler ya da değişmezLer ama içlerine işler en azından..
Boz tavrını.
Sana birşey kötü hissettiriyorsa, onu dile getir.
Senden daha değerli hiçbir şey yok.
Kimse senin üzülmene değmez.
Kimsenin sana kendini kötü hissettirme hakkı da yok.
Ama senin, sana kendini kötü hissettirenlere karşı tavrını bozmaya hakkın var.
Unutma kimse sana hak vermez, hakkını ancak sen alırsın.
Süt dökmüş kedi gibi davranmaya devam edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?