"herşeyi sorgulama,zamana bırak ilişkiyi" nasıl yaniiii?!!!

Çok zor gerçekten.. Ama insan o belirsizlige katlanamıyor içi içini yiyor insanın..
iyi kötü bi cevap bekliyor ama iyisini umarak..
Aslında anlayış göstermek gerek bi süre beklemek gerek.. Ama olmuyo işte olmuyo.. ınsanın dogası bu..
Umarım düzelir cnm hersey.. ıki yıl kısa bi süredegil hele yanyanayken..

herkesinin yaşadıkları gibiydi bizimki de..ayrılmalar barışmalar..kavgalar,tartışmalar..aramayacagım diyip aramalar..2 senelik bir ilişki..neredeyse her boş an görüşmeyle gecen zamanlar..sohbetler,gezmeler,eglenmeler,fedakarlıklar...

ama beni üzen şu an olanlar..her an telefonda konuşurken artık eskisi kadar aramıyor (hatta neredeyse 2 güne bir) birlikte yaptıgımız bişey kalmadı (gezme,sinema vs..) fakat her ne hikmetse ben çalışıyorken ya da meşgulgen o yakın arkadaslarıyla buluşuyor..

tüm bunlara bakarak bişeylerin bittiğini söylerdiniz değil mi?fakat bunları onunla konuştugumda "zamana bırak,sorgulama,yoruldum artık,hayat çok zor vs.." diyor..bunların sebebi sen değilsin,ayrılmak istediğim falan yok diyor..tek bir şartı vamış;bi süre hiçbirşeyi sorgulamamam ve az görüşmeye razı olmam..gerisi zamanla olurmuş..tüm bunlara ragmen içimden bir ses birşeylerin ters gittigini söylüyor..istese bana da zaman ayırabilir..ben ne zaman konuşmaya baslayıp neyin var,neden böylesin desem, şartını hatırlatıp, konuyu açmamam gerektigini söylüyor..hiçbir sekilde açıklama yapmıyor..sanki ben neyin var diye sormasam bi süre,hersey yoluna girecekmiş gibi davranıyor..en sonunda dayanamadım ve görüşmek istemiyorsan dürüst ol ve bunu söyle,yeter artık dayanamıyorum,dedim..belirsizlik çok kötü..o ise hala olayın benle ilgili olmadıgını söylüyor,ama bazı durumlarda da sen bana bunu yaptın sunu yaptın gecmişte diye hatırlatmalar yapıyor bana..madem beni istemiyorsun görüşmeyelim o zaman dediğimde de alakası yok diyor..

fakat ben artık dayanamıyorum..yazın bu şehirden gitme durumum var..bunu da biliyor..acaba beni üzmemek için 3 ay daha mı erteliyor diyorum..aklımdan ne komplo teorileri geçiyor bilemezsiniz..

ve nihayetinde dayanamayıp bir mesaj attım ona ,veda mesajı,çünkü ne problemini söylüyor,ne de yanında olmama izin veriyordu..sonrasında da aradı açamadım..gerginim,üzgünüm..ama bir belirsizliği yaşayamazdım..:1no2:

siz olsaydınız ne yapardınız?hatalı mıyım?

Not:bir anda yazdım bu yazıyı,eksikler olabilir..ilk anda aklıma gelenler bunlardı..

sorunlarımız benziyor tatlımm seninlee... ister istemez şüphelenme duygusu oluşmuş sen de, ama bende böyle bi problem yok nerde oldugunu biliyorum cunku.. fakat erkek arkadasinda benimki gibi bunalmış bayaa, zamana bırakmak sabretmek dayanılmaz oluyor biliyorum ama keske veda etmeden once bi kerecik daha dusunup zaman koysaydın dedigini yapsaydın, mesela ben yaptım 2-3 gün aramadım o imkan oldugu müddetçe aradı mesela..
mirmirmirmir

walla ben bunun sonunda senden ayrılacağını düşünüyorum.
ben de yaşadım bunu.
bi de sinir oluyorum geçmişte sen bana bunu yapmıştın demelerine...o zaman aklın nerdeydi?yeni mi aklına geldi?alla alla ...

İnsan gittiği yolun neresi oldugunu bilirse o yolda başına ne geliceğine dair tedbir ler alabilir. Yada aklından gecirebilir.
Yolu bilmeden gitmek zor hemde cok zor. Çıkmaz sokakda olabilir. Önü ucurum olup düşedebilirsin:delphin:
Bence iyi etmişin. Çünkü sorunu senle bile alakalı olmasa bir süre sonra söylemesi lazım. Seni yanında istemiosa bu ilişkiyi sürdürmeninde hiç bir manası yoh:1closedeyes:
Hakkında yinede hayırlısı:1hug:

Bence telefonlarını aç yanında oldugunu hissettir ama tavrınıda hissettir..
Belki zor bi zamanındadır belki yalan söylüyodur..
Bunu zamanla ögreniceksin..

Sahra_Deniz; evet ayrılabilir ama sence de eğer ayrılacaksa benim o kadar lafıma istinaden bunu daha dürüstce yapması gerekmez mi? ya da sebep ben değilsem en azından beni buna ikna etmeli diye düşünüyorum..

EcnailgRee; zaten her konuşmamızda ona ne kadar değer verdiğimi ,onu ne kadar sevdiğimi belirttim..anlamıştır umarım..ama o yokken de hayatımın devam edeceğini de söyledim..herşeyi dengede bırakmaya çalıştım..bakalım ne yapacak..bu ilk gün daha:çok üzgünüm:

tatlışım tek tek mesaj yazmaktansa bak yazdıgın yerde NQ gibi birsey var, cevap yazmak istedigin mesajlarda ona tıkla sonra en altta en solda CEVAP YAZ a bas kaydirigubbakcemile3

şöyle düşün,

ben bu cocugu gercekten seviyor muyum?
o beni gercekten seviyor mu?
zorlukları atlatabilecez mi?
birbirimize ihtiyacımız gercekten var mı?
yalnız olursam, pişman olur muyum?

haklısın canım.. :/
Ama bencede diger arkadaşında dedigi gibi herşeyi göze almış olmalı bunu yaparken..
Bitirmişsin ve sanırım açık kapıda bırakmışsın..
En iyisi.. Şimdi arasada açma bir iki haftaki farketsin oda sensiz kalınca nasıl oldugunu..
He diyelimki koymadı ona.. Bosver gitsin..
Ama koyarsa zaten tipis tipis geri döner..

Back
X