Çocuklu bir adamla iki sene birliktelik ?

Aynen öyle o saatlerde bırakıyor ama hali kalmıyor artık ertesi güne hazırlanıyor en baştan

Siz kaç kardeşsiniz ve kaçıncısınız?
Anne babanızın ilişki dinamiği nasıldı ve de?

Dananın kuyruğu burda kopacak

Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Merhaba benimde hayatımda çocuklu bir adam var. Öncelikle karşılıklı sevginiz sizi nereye kadar götürür ölçüp tartmalısınız. Aynı zamanda sabır isteyen bir durum karşınızdaki kişinin çocuğu yokmuşçasına yaşamanız mümkün değil. Sonuçta çocuk hastalanır babasıyla vakit geçirir okulda bir şey olur falan derken aniden gitmesi gerekebilir. Zaten eğer karşı taraf çocuğundan önde sizi tutuyorsa asla o insandan hayır beklemeyin. Evet zor süreçler geçirebilirsiniz çünkü çocuğun annesiyle de ister istemez diyalog halinde olmak zorunda olabilir ama dediğim gibi bu ikinize de bağlı bir durum. Biz birbirimizi çok sevdik çok sabrettik evlendik şimdiyse oğlumuzu bekliyoruz. Umarım sizde doğru kararı verip sizin için en iyi olan hayatı yaşarsınız 🙏

Çocuğa bakıcı arıyormuş bulmuş. Ayrılmak için neyi bekliyorsun. Sen sana vakit ayırsın diye kendini parçalasanda olması gereken olacak. Öncelik evladı olacak. Doğrusu o zaten.

Back
X