- 18 Aralık 2009
- 6.534
- 7.962
- 773
Kız kendin yazmışsın ya evli çocuklu diye o ne o zamanBir sakin olun evli olsa zaten orda işim ne ,,, adam 4 sene olmuş ayrılalı . Sorun şu ki ben yokum bu ilişkide vakit ayırmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kendin yazmışsın ya evli çocuklu diye o ne o zamanBir sakin olun evli olsa zaten orda işim ne ,,, adam 4 sene olmuş ayrılalı . Sorun şu ki ben yokum bu ilişkide vakit ayırmıyor
Off korkunç ya, buradaki üyelerin yalan ve çelişki dolu konularını ortaya çıkarınca bazıları daha arsız oluyor.Çözüldü olay adam evliymiş zaten yani.
Tabi ki eşine çocuğuna zamanı olacak 3. Birine olmayacak hay allahım ya![]()
Hiç bana geçmedi kusura bakma, adam evli sen de biliyorsun insanları salak yerine koymaKız kimlik bile belli değil , evli olsa söylerim benim rahatsız olduğum konu ile alakası yok bunun
Biliyordum ama durumun ciddiyetini bilmeden kapıldım .Tanıştığınızda çocuk olduğunu biliyor muydunuz yoksa sonradan mı öğrendiniz
Öyle olsa çocuğu senle tanıştırır, hep birlikte vakit geçirirsiniz.Evi boş kadın yok kadının evi ayrı ayyyyy kızlar
Çocukla tanıştırmadı di mi?Biliyordum ama durumun ciddiyetini bilmeden kapıldım .
Tanıştık birkaç defa etkınlık yaptık ,, ama benım önceliğim baş başa olmak ,. Olgun biri degılım ,,Öyle olsa çocuğu senle tanıştırır, hep birlikte vakit geçirirsiniz.
O istiyor hep birlılte olalım ben istemedimÇocukla tanıştırmadı di mi?
Durumun ciddiyeti derken baba-çocuk ilişkisinden mi bahsediyorsunuz?Biliyordum ama durumun ciddiyetini bilmeden kapıldım .
Evliliklerinin bu kadar bitmez oluşunu demek istemişDurumun ciddiyeti derken baba-çocuk ilişkisinden mi bahsediyorsunuz?
Bir senedir aynı iş yerinden bir kişiyle görüşmeye başladım , öncesinde zaten birimizi tanıyorduk tanıyorduk dedim uzaktan birbirimizi görüyorduk bende beğeniyordum kendısını . Denk gelince konuşamıyorduk saçmalıyorduk falan filan. Bir ilişkiye hazırdım hayatımın aşkını bekliyordum çok heyecanlıydım evlenmek istiyordum. İlk buluşmaya beni etkilemek için elinden gelenin fazlasını yaptı tabi duygu da karşılıklı olunca ben de etkilendim.. Biz başladık beni sevdiğine öyle bir inandırıyor ki evet diyorum ama sevgiye yakışmayan öyle şeyler yapıyor ki hayır diyorum ,beni çok arada bıraktı. ne yapacağımı bilemedim her gece mutsuz bir şekilde huzursuz uyudum onu bırakamıyorum sürekli kendimi suçlu hissettiriyor gitmiyor da sevmiyorum git demiyor dengesizce davranıp beni suçluyor sürekli,,,Şöyle ki ben evlilik konusunu hiç açmadım onun açmasını bekledim ama açmadı 11 ayın sonunda çok zorlanarak ben sordum benimle ciddi konu hiçbir zaman açmadın neden diye .. Çok sorumsuz biriymişim ve burda söyleyemeyeceğim daha bir daha bir sürü şey söyledi..hala da gitmedi . Ee zaman beni neden tutuyorsun.
Kendimde hala içinde bulunduğum dan dolayı şu çocuklu adamla ilişki konusu beni çok yıprattı hala da bir sonuca bağlayamadıi iki sene oldu .. aynı yerdeyiz sürekli tartışma ,, yani şartlar ne olursa olsun girmeyin
Evliliğe dair bir konu genel olarak açılmıyor ,benim istediğimi de biliyor tam olarak açmadım zaten ama genel olarak bu belırsızlikten rahatsızlığımı ifade etmiştim kavga gurultu çok kızdı beni zorlayamazsın gibisinden .. çok incitici bir durumdu orda koptum olmayacagını. Ama ayrılamadım da bırakmadı . Yanında kendim olup huzurlu olamadım hiç . Hiç bir anımda da yanımda olmadı tutulacak tek blr yanı yok
Evli adamla ilişki yaşayıp mutlu son hayali kuranlar, hele de çocuğu ekarte etmek isteyenler şunu niye ısrarla anlamıyor? Adam hem evlilik deneyimi yaşamış hem de baba olma heyecanını tatmış. Bu kızlarımızla biraz takılıp zamanı gelince de dehliyorlar. Olmuyor ayrılalım demek sıktığı için çocuğu bahane ediyorlar. Kavga rezillik çıkarır adamın karısına bulaşırsın ama çocuğuna mık diyemezsin. Günah o masum yavrunun ne suçu var dersinEvliliklerinin bu kadar bitmez oluşunu demek istemiş
Teşekkür ederim .Yukardaki ilk mesajınız Aralık 2024.
Size önceki mesajımı, bunları bilmeden yazdım. Ama eğer bu yukardakileri bilseydim - burada alıntılamadığım bir çok eski mesajınızı da okudum - inanın hiç yazmazdım. Çünkü sizin sorununuz adam değil, sizin sorununuz kendinizsiniz.
Hayatını heba eden bir sürü kadından biri olma yolunda ilerliyorsunuz. Yazık...
Yok, "halâ gitmedi", yok "beni neden tutuyorsun" yok "bırakmadı".
Bunlar ne kadar edilgen, ne kadar kendini "hiç" mertebesine koyan, ne kadar kimlik yoksunu ifadeler...
Adamla ilişkinin geldiği şu noktada, insan gerekirse üzüntüden kafasını her akşam evinde duvarlara vurur, ama adamla ilişkiyi keser atar... İlişkinin içindeki kendi halinizi bir farketseniz, adamın penceresinden nasıl göründüğünüzü bir idrak etseniz keşke... Fazla bir şey söylemek istemiyorum, kalp kırmak istemiyorum. Ama bu kadar derin sorunlarınız varken kendinizle ilgili, kendinizi iyileştirmeden bir ilişki içinde olmaya kalktınız mı, hikayeler hep üç aşağı beş yukarı aynı olacak, bilesiniz...
Kadınlarda kabahat çok, izin verdikleri için herifler de azmış durumda. Sonra bu herifler de her kadını böyle sandıkları için diğer kadınlara da saçma tavırlarla yaklaşıyorlar.Evli adamla ilişki yaşayıp mutlu son hayali kuranlar, hele de çocuğu ekarte etmek isteyenler şunu niye ısrarla anlamıyor? Adam hem evlilik deneyimi yaşamış hem de baba olma heyecanını tatmış. Bu kızlarımızla biraz takılıp zamanı gelince de dehliyorlar. Olmuyor ayrılalım demek sıktığı için çocuğu bahane ediyorlar. Kavga rezillik çıkarır adamın karısına bulaşırsın ama çocuğuna mık diyemezsin. Günah o masum yavrunun ne suçu var dersin
Çakal herif çok diye mi bu kızlar böyle yoksa bu kızlar böyle olduğu için mi çakal herif çok?
Yahu madem çocuk evinde uyuyor akşam 8 9 dedin mi çocuğu evine bırakıyor olmalı. En geç 10 da uyur çocuk dediğin. Adam o saaten sonra niye görüşmüyor senle? Neden gece birlikte uyumuyosun da kafanı yastığa rahatça koyamıyosun? İnsanı salak yerine koymayın, siz giderken biz geliyoduk.O istiyor hep birlılte olalım ben istemedim
Çok da öyle görünmüyor bacım :)) ama boşver sana anlatmayacağın konu bu değil çünküYahu madem çocuk evinde uyuyor akşam 8 9 dedin mi çocuğu evine bırakıyor olmalı. En geç 10 da uyur çocuk dediğin. Adam o saaten sonra niye görüşmüyor senle? Neden gece birlikte uyumuyosun da kafanı yastığa rahatça koyamıyosun? İnsanı salak yerine koymayın, siz giderken biz geliyoduk.
Yahu madem çocuk evinde uyuyor akşam 8 9 dedin mi çocuğu evine bırakıyor olmalı. En geç 10 da uyur çocuk dediğin. Adam o saaten sonra niye görüşmüyor senle? Neden gece birlikte uyumuyosun da kafanı yastığa rahatça koyamıyosun? İnsanı salak yerine koymayın, siz giderken biz geliyoduk.