- Konu Sahibi sweetbitter
-
herkesinin yaşadıkları gibiydi bizimki de..ayrılmalar barışmalar..kavgalar,tartışmalar..aramayacagım diyip aramalar..2 senelik bir ilişki..neredeyse her boş an görüşmeyle gecen zamanlar..sohbetler,gezmeler,eglenmeler,fedakarlıklar...
ama beni üzen şu an olanlar..her an telefonda konuşurken artık eskisi kadar aramıyor (hatta neredeyse 2 güne bir) birlikte yaptıgımız bişey kalmadı (gezme,sinema vs..) fakat her ne hikmetse ben çalışıyorken ya da meşgulgen o yakın arkadaslarıyla buluşuyor..
tüm bunlara bakarak bişeylerin bittiğini söylerdiniz değil mi?fakat bunları onunla konuştugumda "zamana bırak,sorgulama,yoruldum artık,hayat çok zor vs.." diyor..bunların sebebi sen değilsin,ayrılmak istediğim falan yok diyor..tek bir şartı vamış;bi süre hiçbirşeyi sorgulamamam ve az görüşmeye razı olmam..gerisi zamanla olurmuş..tüm bunlara ragmen içimden bir ses birşeylerin ters gittigini söylüyor..istese bana da zaman ayırabilir..ben ne zaman konuşmaya baslayıp neyin var,neden böylesin desem, şartını hatırlatıp, konuyu açmamam gerektigini söylüyor..hiçbir sekilde açıklama yapmıyor..sanki ben neyin var diye sormasam bi süre,hersey yoluna girecekmiş gibi davranıyor..en sonunda dayanamadım ve görüşmek istemiyorsan dürüst ol ve bunu söyle,yeter artık dayanamıyorum,dedim..belirsizlik çok kötü..o ise hala olayın benle ilgili olmadıgını söylüyor,ama bazı durumlarda da sen bana bunu yaptın sunu yaptın gecmişte diye hatırlatmalar yapıyor bana..madem beni istemiyorsun görüşmeyelim o zaman dediğimde de alakası yok diyor..
fakat ben artık dayanamıyorum..yazın bu şehirden gitme durumum var..bunu da biliyor..acaba beni üzmemek için 3 ay daha mı erteliyor diyorum..aklımdan ne komplo teorileri geçiyor bilemezsiniz..
ve nihayetinde dayanamayıp bir mesaj attım ona ,veda mesajı,çünkü ne problemini söylüyor,ne de yanında olmama izin veriyordu..sonrasında da aradı açamadım..gerginim,üzgünüm..ama bir belirsizliği yaşayamazdım..:1no2:
siz olsaydınız ne yapardınız?hatalı mıyım?
Not:bir anda yazdım bu yazıyı,eksikler olabilir..ilk anda aklıma gelenler bunlardı..
EcnailgRee; zaten her konuşmamızda ona ne kadar değer verdiğimi ,onu ne kadar sevdiğimi belirttim..anlamıştır umarım..ama o yokken de hayatımın devam edeceğini de söyledim..herşeyi dengede bırakmaya çalıştım..bakalım ne yapacak..bu ilk gün daha:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?