"herşeyi sorgulama,zamana bırak ilişkiyi" nasıl yaniiii?!!!

Çok zor gerçekten.. Ama insan o belirsizlige katlanamıyor içi içini yiyor insanın..
iyi kötü bi cevap bekliyor ama iyisini umarak..
Aslında anlayış göstermek gerek bi süre beklemek gerek.. Ama olmuyo işte olmuyo.. ınsanın dogası bu..
Umarım düzelir cnm hersey.. ıki yıl kısa bi süredegil hele yanyanayken..

sorunlarımız benziyor tatlımm seninlee... ister istemez şüphelenme duygusu oluşmuş sen de, ama bende böyle bi problem yok nerde oldugunu biliyorum cunku.. fakat erkek arkadasinda benimki gibi bunalmış bayaa, zamana bırakmak sabretmek dayanılmaz oluyor biliyorum ama keske veda etmeden once bi kerecik daha dusunup zaman koysaydın dedigini yapsaydın, mesela ben yaptım 2-3 gün aramadım o imkan oldugu müddetçe aradı mesela..
mirmirmirmir

walla ben bunun sonunda senden ayrılacağını düşünüyorum.
ben de yaşadım bunu.
bi de sinir oluyorum geçmişte sen bana bunu yapmıştın demelerine...o zaman aklın nerdeydi?yeni mi aklına geldi?alla alla ...

İnsan gittiği yolun neresi oldugunu bilirse o yolda başına ne geliceğine dair tedbir ler alabilir. Yada aklından gecirebilir.
Yolu bilmeden gitmek zor hemde cok zor. Çıkmaz sokakda olabilir. Önü ucurum olup düşedebilirsin
Bence iyi etmişin. Çünkü sorunu senle bile alakalı olmasa bir süre sonra söylemesi lazım. Seni yanında istemiosa bu ilişkiyi sürdürmeninde hiç bir manası yoh:1closedeyes:
Hakkında yinede hayırlısı:1hug:

Bence telefonlarını aç yanında oldugunu hissettir ama tavrınıda hissettir..
Belki zor bi zamanındadır belki yalan söylüyodur..
Bunu zamanla ögreniceksin..

Sahra_Deniz; evet ayrılabilir ama sence de eğer ayrılacaksa benim o kadar lafıma istinaden bunu daha dürüstce yapması gerekmez mi? ya da sebep ben değilsem en azından beni buna ikna etmeli diye düşünüyorum..

tatlışım tek tek mesaj yazmaktansa bak yazdıgın yerde NQ gibi birsey var, cevap yazmak istedigin mesajlarda ona tıkla sonra en altta en solda CEVAP YAZ a bas kaydirigubbakcemile3

şöyle düşün,

ben bu cocugu gercekten seviyor muyum?
o beni gercekten seviyor mu?
zorlukları atlatabilecez mi?
birbirimize ihtiyacımız gercekten var mı?
yalnız olursam, pişman olur muyum?

haklısın canım.. :/
Ama bencede diger arkadaşında dedigi gibi herşeyi göze almış olmalı bunu yaparken..
Bitirmişsin ve sanırım açık kapıda bırakmışsın..
En iyisi.. Şimdi arasada açma bir iki haftaki farketsin oda sensiz kalınca nasıl oldugunu..
He diyelimki koymadı ona.. Bosver gitsin..
Ama koyarsa zaten tipis tipis geri döner..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…