• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi takar oldum :( kimseye guvenemiyorum

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Hayirli aksamlar kizlar...

Sanki her gecen gun kendi huylarimi ogrenip sasiriyorum. Ya da bir erezyondan geciyorum ama bununne oldugunu bilmiyorum.. son zamanlarda herseyi takar oldum.. yani soyle anlatayim biri benim hakkimda bisey yaptiginda bu iyi bisey diyelim yok yok bunu iyi dusunerek yapmadi zaten niye yapsin ki ben kimimki diyorum.. daha dogrusu o konuma girip triplere uzuntulere giriyorum. Bana iyi bisey dediklerinde ben yok o oyle degil bana kotu bisey dedin diyorum kesin dedin demissindir.. ve bu mutsuz bikmis takan hallerimden sikildim kizlar moralim hep bozukkk heppp be yapacagim ben boyle nasil kendime gelecegim..

Ağır paranoyaksınız.
Doktorsuz çözülebileceğini sanmıyorum.

gerçek bir negatif durum sizi dengeler

Ne dengeler anlayamadim yalniz :KK43:
nasıl kimler tarafından büyütüldün ailende senin gibi var mı profesyonel yardım aldın mı
yanlış bir şey söylemek istemem
ben hep bunu derim kimse sevmesede severim kendimi ben herşeye layığım insanları severim hatalarım olur hatalarımı severim insanları hatalarından dolayı silmem şans tanırım anlamaya çalışırım af ederim bunlar benim duygularım
birçok kişi böyle düşünmez yargılar olsun yargılasınlar ben buyum diyebilmeli insan

Psikolojin bozulmus bnce buyuk ihtimalle takinti hastaligi bir psikiyatre gorun derim ben canim bu kdar anlattgin fazla cnku

nasıl kimler tarafından büyütüldün ailende senin gibi var mı profesyonel yardım aldın mı
yanlış bir şey söylemek istemem
ben hep bunu derim kimse sevmesede severim kendimi ben herşeye layığım insanları severim hatalarım olur hatalarımı severim insanları hatalarından dolayı silmem şans tanırım anlamaya çalışırım af ederim bunlar benim duygularım
birçok kişi böyle düşünmez yargılar olsun yargılasınlar ben

Yani soyle kii kendimi severim sevildigime inanirim ama uzun surmez guvensizlik doguyor sonra icimde paranoyak gibi yok yok oyle degildir dyrm

Asagılık kompleksine girmissin. Hic iyi bir sözü kendine yakistiramiyosun. Ama ben sunu dusundum senle yasamak cok sıkıcı olmalı. Sen gibi biriyle yasanmaz. Boyle devam edersen kimse kalmaz cevrende.

Insnalara fazla anlam yuklemissin.
Her seyin altinda amac arama.insnalarin niyetlerinden suphe duyma bu seni cok yipratir

Back
X