Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

merhaba arkadaslar beni de aranıza alin var mi topik kuralları :)
Hoş geldin canım, topik kurallarımız var tabi
*mutsuz umutsuz olmak yasak
*sağlığa zarar veren uygulamalar yasak
*serbest dans stili geliştirmek ve hergün yarım saat, bir saat dans etmek mecburi
*sağlık problemi olmayanlar hergün 1-2 bardak yeşil çay içecek
*tarçınlı süt /yoğurt tüketilecek
*meyve sebze yenilecek
*günde 2-3 litre su içilecek
*salatalık istediğiniz kadar tüketilebilir
*yemekler kesilmeyecek miktarları minimuma indirilecek
Veee happy end
MUTLU SON

ya kızlar bu arada ben demin bişi fark ettim. Günde 3 lt suyu bitirmek adına çoğu zaman 2 bardak ard arda içiyorum. Ya böyle yaptığım için midem küçülmezse diye düşündüm. Onun yerine saat başı 1 bardak içmeye çalışıcağıım. Bilmem mantıklı mı düşüncem ama :KK64:
Bişey olmaz canım ,ben mesela elimde 1.5 litrelik ped şişeyle geziyorum arada içiyorum, öyle yap;) zaten su bişey yeme isteğini kesiyor, hele oda sıcaklığındaki :eğlence:

Bu sene üniversiteye başlayacam . Orta okul lise gibi kilolu gitmek istemiyorum acil 10 kilo vermem gerek :olamaz:
Doğru adrestesin beybi :KK5:

ya kızlar bu arada ben demin bişi fark ettim. Günde 3 lt suyu bitirmek adına çoğu zaman 2 bardak ard arda içiyorum. Ya böyle yaptığım için midem küçülmezse diye düşündüm. Onun yerine saat başı 1 bardak içmeye çalışıcağıım. Bilmem mantıklı mı düşüncem ama :KK64:
su konusunda bende kararsız kalıyorum alışamadım giti.uyandığımda günde 5 su bardak içmekle başlıyorum limonlu su ilaç dereotu derken ve sofrayı hazırlayana kadar 5 bardak içmiş oluyorum aç karnıma.sonrasında küçük pet şişelerle 5 pet şişe bitirmeye çalışıyorum zar zor.

topik kurallarımız var tabi
*mutsuz umutsuz olmak yasak
*sağlığa zarar veren uygulamalar yasak
*serbest dans stili geliştirmek ve hergün yarım saat, bir saat dans etmek mecburi
*sağlık problemi olmayanlar hergün 1-2 bardak yeşil çay içecek
*tarçınlı süt /yoğurt tüketilecek
*meyve sebze yenilecek
*günde 2-3 litre su içilecek
*salatalık istediğiniz kadar tüketilebilir
*yemekler kesilmeyecek miktarları minimuma indirilecek
Veee happy end
MUTLU SON
Günlük 520 ya Samed çekiyoruz " onu unutmuşum o_O

su konusunda bende kararsız kalıyorum alışamadım giti.uyandığımda günde 5 su bardak içmekle başlıyorum limonlu su ilaç dereotu derken ve sofrayı hazırlayana kadar 5 bardak içmiş oluyorum aç karnıma.sonrasında küçük pet şişelerle 5 pet şişe bitirmeye çalışıyorum zar zor.
Gün içinde atıyosun ki o suyu, neden karasız kaldın
Hem mecburiyet olarak görme su içmeyi bağımlılık gibi düşün ya da hiç umursamadan öyle elinin altında dursun arada yudumla;) ben bu yüzden 1.5 lt kullanıyorum 0.5 olunca bıkıyor insan, yük gibi geliyor :D psikoloji iste

Gün içinde atıyosun ki o suyu, neden karasız kaldın
Hem mecburiyet olarak görme su içmeyi bağımlılık gibi düşün ya da hiç umursamadan öyle elinin altında dursun arada yudumla:KK66: ben bu yüzden 1.5 lt kullanıyorum 0.5 olunca bıkıyor insan, yük gibi geliyor :KK70: psikoloji iste
yok kararsız kaldığım doğru bir şekilde mi tükettiğim.tuvaletten çıkamıyorum :D

yok kararsız kaldığım doğru bir şekilde mi tükettiğim.tuvaletten çıkamıyorum :KK70:
:KK70: aynen aynen vücut alışana kadar böyle gidiyor, bide limon daha da hızlandırıyor metabolizmayı, bir süre sonra afedersiniz ama idrarınız aktıktan sonra yağ kalıntısı olacak:olamaz: yeşil çay biraz da bunun sebebi.. vücudunuzdan giden yağları göreceksiniz :skandal:

Kızlar selam öğle yemeğinde yarım tabak kısır yedim marul ve ayran eşliğinde...
Miktar nasıl sizce?
Bugün yürüyüş de yapacağım 1 saat
Akşama da daha hafif yersem iyi gibi sanki..:KK5:

Selam hatunlar nabersiniz tatildeyim giremiyorum nete fazla kilom ne durumda hic bilmiyorum burda tarti yok:KK48: Kpss2016 tebrikler bu arada basarilarin daim olsun:rapci: Bugun simit yedim yaa :oops::KK61:denizde cok aciktim dayanamadim yemekte az yedim ama ekmeksiz corba,yogurt cok az tavuk yedim haslanmis .spor olarak yuzdum tabi:rapci::21:

Selam hatunlar nabersiniz tatildeyim giremiyorum nete fazla kilom ne durumda hic bilmiyorum burda tarti yok:KK48: Kpss2016 tebrikler bu arada basarilarin daim olsun:rapci: Bugun simit yedim yaa :oops::KK61:denizde cok aciktim dayanamadim yemekte az yedim ama ekmeksiz corba,yogurt cok az tavuk yedim haslanmis .spor olarak yuzdum tabi:rapci::21:
Teşekkür ederim canım: ) afiyet olsun yüzme zaten en çok kalori harcatan spor; ) eğlenmene bak :KK73:

merhaba hanımlar bugün yemeğime dikkat etmek dışında bişi yapmadım. dans falan yok bugün ama temizlik yaptığım için gayet hareketli bir gündü...

Dün lokum yedim küçük en miniginden :) 62 den düştüm 61.200 oldum tarçınlı yoğurt yiyorum geceleri yeşil çay için henüz çocuklardan vakit bulamadım.

Sabah kahvaltım;
Domates peynir zeytin 2 lokma çavdar ekmeği salatalık 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (bu olmadı işte )
Akşamları bi tabak zeytinyağlı yemekle 6:30 da kapanış yapıyorum..sadece içecek ve tarçınlı kür :ruh:

Canım süpersin çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sana sormak istediğim dogumumdan beri şu göbekten kurtulamadım yemeklerimi düzelttin sağlıklı besleniyorum ama göbek gitmiyor 5 aylık hamile gibiyim hamileliğimde çok kilo aldım sanırım ondan 7 aylık bebegim var ne yapabilirim

Canım süpersin çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sana sormak istediğim dogumumdan beri şu göbekten kurtulamadım yemeklerimi düzelttin sağlıklı besleniyorum ama göbek gitmiyor 5 aylık hamile gibiyim hamileliğimde çok kilo aldım sanırım ondan 7 aylık bebegim var ne yapabilirim
Teşekkür ederim canım, saglık problemin yoksa( bel kayması, bel fıtığı boyun fıtığı gibi ) mekik çekebilirsin, kobra hareketi var ellerini koltuga kanepeye şınav gibi koyuyorsun ayakları uzat göbeğini yere eğ sonra pozisyonu bozmadan yukarı doğru sırtını kaldır, bunu günlük 15 er den 3 set yap,.normal dururken otur ya da ayakta farketmez göbeğini içine çek nefesini içine çek, göbeğini dışarı iterken nefes ver istediğin kadar yap:KK6:Hoppa

Back
X