benim bedenim benim kararım dermişimCanım biliyorum o diyeti, SEN BİLİRSİN SENİN BEDENİN SONUÇTA ,umarım sağlığını kaybetmezsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bedenim benim kararım dermişimCanım biliyorum o diyeti, SEN BİLİRSİN SENİN BEDENİN SONUÇTA ,umarım sağlığını kaybetmezsin![]()
şaka bi tarafa bilmiyorum ya acl durumlar dışında normal diyet yapmak lazım tabi az yiyerek o konuya katılıyorumbenim bedenim benim kararım dermişim![]()
şaka bi tarafa bilmiyorum ya acl durumlar dışında normal diyet yapmak lazım tabi az yiyerek o konuya katılıyorum![]()
Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştımsalatalık çok yiyorum fakat karpuz yiyemem çok şeker var içersinde bana yasak.en çok 2 dilim günde.salatalığa devam ama dediğim çayı yaptım içemedim allahım iğrenç bişey.onun yerine günde 3 sefer 1 çorba kaşığı dereotu yiyorum aç karnıma hem tireoide iyi geliyror hemde iştah kesiyor.sabahları aç karnımda limonlu su tüketiyorum.sabah günde nerdeyse kahvaltıya oturana kadar 5 bardak su içmiş oluyorum.
Ahahah hımmhh kimse de karışamazbenim bedenim benim kararım dermişim![]()
kpss2106 sana soru sormuştum sınava girdin sanırım kaç aldın die görmedin sanırımAhahah hımmhh kimse de karışamazgastrit ya da ülser göze alabiliyorsan özelden etkili bir içecek söyleyim sana asi kadın
![]()
64idim 6 kilo vermiştim 58 e düştüm ama şu an alma sebebim o değil canım..ilaca başladım ondan sonra aldımCanım sen kaç kg vermistin dukanla kaçını geri aldın?
Çok teşekkür ederim :) bu arada aşk esması ne işe yarıyor:) sadece "ya Samed " diyeceksiniz 520 tane
Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesefkpss2106 sana soru sormuştum sınava girdin sanırım kaç aldın die görmedin sanırım![]()
Sevgiyi hayatına çekiyorsunÇok teşekkür ederim :) bu arada aşk esması ne işe yarıyor
Canım 80 az değil aslında hangi bölüm?Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesef![]()
Canım hakettiğim puan bu değildiCanım 80 az değil aslında hangi bölüm?
Hayırlısı canım.öğretmen misin?Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesef![]()
Kaça düştün canım ben adet oldum maalesef eksi kaçta olduğumu görmem için 1 hafta kadar beklemem gerekecekGünaydın bugün de -300 ile uyAnmak güzeldi ☺ şimdi cayimi yapıyorum
87.1Kaça düştün canım ben adet oldum maalesef eksi kaçta olduğumu görmem için 1 hafta kadar beklemem gerekecek![]()
Silersin canım 8li leri de 7li leri de inş87.1
Ama bu sefer kararlıyım 8 li rakamları silecegim hayatımdan