• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyin bi sebebi var..

bi tartışma esnasında ya da tekrar bi ayrılıp barışma gibi bir şey olursa aynı konuyu açabilir haklı çıkabilmek için. inş olmaz böyle bir şey ama bil yani, kalıyor akıllarının bir köşesinde. konuyu açarsa da agzına tıkıştırırsın artık.

ayrılıklar yaşadık kaç kere dilininin üstüne getirmedi hiç bi zaman gereken cevabını aldı o :27:

bende düşündüm aynını :D adam öğrendiğimi sanıyodur belki ş..siz Allah ım ya neadamlar var gülgibi karısı tatlı mı tatlı erkek çocuğu var adamın yaptığına bak ne cesaret ne rahatlık anlam veremiyorum :/
Öyle canım adamlar güzelliğe bakmıyor ki o farklı bir arayış , evde ki nasıl olsa elim de canım istediği zaman giderim kafa bu.
Sen yat kalk Allah a dua et , bağlanıp ,alışsaydın öğrenseydin de ayrılamayabilirdin .

Öyle canım adamlar güzelliğe bakmıyor ki o farklı bir arayış , evde ki nasıl olsa elim de canım istediği zaman giderim kafa bu.
Sen yat kalk Allah a dua et , bağlanıp ,alışsaydın öğrenseydin de ayrılamayabilirdin .

kesinlikle ilerleseydi bu durum çok daha üzülecektim kopamayacaktım belkide hala bile olayın şokundayım adam sevmiyo karısını her halinden belli

Back
X