Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bana 2 gündü destekleriyle moral veren acımı hafifleten herkese çoook teşekkür ederim. ilk başlarda bu siteye misafir olarak bakarken garibime giderdi insanların hiç tanımadığı insanlara derdini anlatması ama hakikaten burası çok farklı bi paylaşım alanıymış bazen dertlerini tanımadığın birilerine açmak daha kolay oluomuş bana o kadar destek oldunuzki anlatamam. size burdan müjdemi veriyim bugün bana msj attı ve barıştık. Allah kimseyi sevdiğinin acısıyla sınamasın. biliyorum ki burda binlercemiz aynı sorunu yaşıyoruz Allah bu sorunu şu anda yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Glsm canım özellikle dünden beri bana desteğin için teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablacım ya çok mutlu oldum inanamıyorumalkisalkisalkis ya öyle sevindim ki dualarım kabul oldu ne demek teşekküre hiç gerek yok mutluluk senin fazlasıyla hakkın allah görüyo ya daha fazla üzülmeni istemedi senin inşallah evlenirsiniz ya ayy çok sevindiiiiimmm:dance::teytey:
canım benim ya ben çok dua ettim ama belki de senin duan kabul oldu.. O kadar içten ifade etmişsinki duygularını inan çok duygulandım ve ben de Allaha senin için dua ettim Allah umarım şu anda olmasını istediğin ne varsa sana onu verir opuyorumnanaktan
ah kuzuuum kıyamam sana.... umarım Allah öncelikle sınavı kazanmanı istedğin bölümde okumanı nasip eder. askerdeki sevgiline de hayırlı tezkereler bitanem inşallah askerden geldiğinde ve istediğiniz zamanda güzel ve huzurlu bir yuva kurarsınız.... sınav haberini sabırsızlıkla bekliyor olucam ve senin için de dua edicem hep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:)))))) canım benim ben de seni çok sevdim inan ki. sınav sonuçları açıklandığı gün burda olucam senin sonucunu görmek çok çok öptüm canım sınavı kazanana kadar her akşam kendimle beraber sana da dua edicem tatlım kendine ii bak becerebilirsem özele de eklerim arayı açmamış oluruz :)))))))
sevgili granada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım seninde bundan sonra karşına çıkacak insan gideni unutturur ve çok güzel şeyler yaşatır sana canım benim. ben de senden güzel haberler duymayı beklerim opuyorumnanaktan