Herşeyin bittiği yerdeyim... ne olur dua edin :((((((

inşallah canım benim eğer bigün öyle bi karar alırsam söz önce buraya yazıcam dulararın için teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olur hepimizin karşısına doğru insanlar çıkarır umarım....

beklıyorum valla ben AMıN ablacım (benden büyüksün ondan dedim) :)

kısmet değilmiş de bir kaç gün ağla sızla nefret et,allah karşına o kadar güzel kapılar açacak ki,tabi bu iş için zaman gerektiğini unutma...ilerde farklı bi hayata mutlu bir şekilde girdiğinde göbek bile atacaksın sevincinden,ooh demek ki hayırlısı buymuş diye...herkeste yaşanmıştır emin ol...

arkadaşlar bana 2 gündü destekleriyle moral veren acımı hafifleten herkese çoook teşekkür ederim. ilk başlarda bu siteye misafir olarak bakarken garibime giderdi insanların hiç tanımadığı insanlara derdini anlatması ama hakikaten burası çok farklı bi paylaşım alanıymış bazen dertlerini tanımadığın birilerine açmak daha kolay oluomuş bana o kadar destek oldunuzki anlatamam. size burdan müjdemi veriyim bugün bana msj attı ve barıştık. Allah kimseyi sevdiğinin acısıyla sınamasın. biliyorum ki burda binlercemiz aynı sorunu yaşıyoruz Allah bu sorunu şu anda yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Glsm canım özellikle dünden beri bana desteğin için teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar bana 2 gündü destekleriyle moral veren acımı hafifleten herkese çoook teşekkür ederim. ilk başlarda bu siteye misafir olarak bakarken garibime giderdi insanların hiç tanımadığı insanlara derdini anlatması ama hakikaten burası çok farklı bi paylaşım alanıymış bazen dertlerini tanımadığın birilerine açmak daha kolay oluomuş bana o kadar destek oldunuzki anlatamam. size burdan müjdemi veriyim bugün bana msj attı ve barıştık. Allah kimseyi sevdiğinin acısıyla sınamasın. biliyorum ki burda binlercemiz aynı sorunu yaşıyoruz Allah bu sorunu şu anda yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Glsm canım özellikle dünden beri bana desteğin için teşekkür ederim ayrıca opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablacım ya çok mutlu oldum inanamıyorumalkisalkisalkis ya öyle sevindim ki dualarım kabul oldu ne demek teşekküre hiç gerek yok mutluluk senin fazlasıyla hakkın allah görüyo ya daha fazla üzülmeni istemedi senin inşallah evlenirsiniz ya ayy çok sevindiiiiimmm:dance::teytey:

İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz bir daha ayrılmazsınız.
Tüm barışmak isteyenlere böyle bir son diliyorum. :Saruboceq:

Çok teşekkürler... tabi evlilik olur mu bilmem kısmet neyse odur olacaksa da hayırlısıyla olsun diyorum yine de Allah sizlerin de ne muradınız varsa verir umarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablacım ya çok mutlu oldum inanamıyorumalkisalkisalkis ya öyle sevindim ki dualarım kabul oldu ne demek teşekküre hiç gerek yok mutluluk senin fazlasıyla hakkın allah görüyo ya daha fazla üzülmeni istemedi senin inşallah evlenirsiniz ya ayy çok sevindiiiiimmm:dance::teytey:

canım benim ya ben çok dua ettim ama belki de senin duan kabul oldu.. O kadar içten ifade etmişsinki duygularını inan çok duygulandım ve ben de Allaha senin için dua ettim Allah umarım şu anda olmasını istediğin ne varsa sana onu verir opuyorumnanaktan

canım benim ya ben çok dua ettim ama belki de senin duan kabul oldu.. O kadar içten ifade etmişsinki duygularını inan çok duygulandım ve ben de Allaha senin için dua ettim Allah umarım şu anda olmasını istediğin ne varsa sana onu verir opuyorumnanaktan

ya ablam beniiiiiim sevenin duası zaten kabul olur
belliki senin için güzel ben bişe yapmadım valla
amin ablam allah razı olsun
inşallah bende sınavı kazanırım ve askerden gelen sevgilimle ilerde evlenirim

ah kuzuuum kıyamam sana.... umarım Allah öncelikle sınavı kazanmanı istedğin bölümde okumanı nasip eder. askerdeki sevgiline de hayırlı tezkereler bitanem inşallah askerden geldiğinde ve istediğiniz zamanda güzel ve huzurlu bir yuva kurarsınız.... sınav haberini sabırsızlıkla bekliyor olucam ve senin için de dua edicem hep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah kuzuuum kıyamam sana.... umarım Allah öncelikle sınavı kazanmanı istedğin bölümde okumanı nasip eder. askerdeki sevgiline de hayırlı tezkereler bitanem inşallah askerden geldiğinde ve istediğiniz zamanda güzel ve huzurlu bir yuva kurarsınız.... sınav haberini sabırsızlıkla bekliyor olucam ve senin için de dua edicem hep opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy ya çok sevdim abla ben seniii yaaa :)amiinnolumunekankayizsmile
askerden geldi ablam işini kursun bi kaç yıl sonra inşallah evlenirinz çok seviyorum onu oda beni inşallah dediğin gbi huzurlu mutlu bi yuva kurarızyerimseniben
sınava girim açıklansın hemen yazcam buraya
allah razı olsun ablacım duaların için güzel dileklerin için
inanki çok mutlu ettin beni duygulandım ağlıcam vallasenağlama
arayı açmayalım sık sık yazışalım:1hug:

:)))))) canım benim ben de seni çok sevdim inan ki. sınav sonuçları açıklandığı gün burda olucam senin sonucunu görmek çok çok öptüm canım sınavı kazanana kadar her akşam kendimle beraber sana da dua edicem tatlım kendine ii bak becerebilirsem özele de eklerim arayı açmamış oluruz :)))))))

:)))))) canım benim ben de seni çok sevdim inan ki. sınav sonuçları açıklandığı gün burda olucam senin sonucunu görmek çok çok öptüm canım sınavı kazanana kadar her akşam kendimle beraber sana da dua edicem tatlım kendine ii bak becerebilirsem özele de eklerim arayı açmamış oluruz :)))))))

abla ya bi ilk mesajlarına bakıyorum bide şimdiki yazdıklarına öyle büyük bi fark var ki sanki onceki mesajları umutsuz biri bu son mesajlarıda sen atıosun mutluluğun yazılarına bile yansıyo ne kadar güzel hep böyle ol inşallah ablam:teselli:
tamam ablacıımmmm allah razı olsunn bende çooookkkk öptüümm
allaha emanet ol kendine ii bak sende:1hug:opuyorumnanaktan

barışmışsınız,senin adına çok sevindim heidi inşallah hayırlısı olmuştur ve hatalar tekrarlamaz....
bir söz vardı ''gideni kendi haline bırak dönerse senindir,dönmezse hiç senin olmamıştır zaten''
mutluluklar diliyorum canım inşallah devamında güzel haberlerini verirsin yinea.s.

sevgili granada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım seninde bundan sonra karşına çıkacak insan gideni unutturur ve çok güzel şeyler yaşatır sana canım benim. ben de senden güzel haberler duymayı beklerim opuyorumnanaktan

Canım hakkında hayırlıymış demekki bak sewginiz ağır bastı kawuştunuz yinede bundan sonrası için hakkında en hayırlısı olsun canım bol bol dua et sewgileropuyorumnanaktan

sevgili granada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım seninde bundan sonra karşına çıkacak insan gideni unutturur ve çok güzel şeyler yaşatır sana canım benim. ben de senden güzel haberler duymayı beklerim opuyorumnanaktan

amin canım ben de sana teşekkür ederim güzel temennilerin için,hep güzel haberleri paylaşırız inşallaha.s.a.s.

Back
X