- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Bende burayı kadınların dertleştiği birbirbirlerine samimi ve içtenlikle konuştukları ortak nokta zannederdim. Yazık hiç öyle değilmiş
Sorumluluk alacak yaşta olmadığımızı nerden biliyorsunuz. Ne 20 yaşlar var 15 yaşında gibi davranıyor. Ne 20 yaşlar 25 yaşındaymış gibi olgun. Ayrıca eşimi çok iyi tanıyorum. Ne olacak çocuk olunca olmadı yanlış tanımışım deyip ayrılacakmıyım. Bu cümlenizin kabul edilemez.
Eşim askerdeyken hamile olmuş olsam niye tek kalayım. Aile kavramı, kardeş kavramı diye birşey var. Hem eşimin ailesi hem benim ailem aile değil mi? Neden yalnız kalayım
Çalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruz
Bende burayı kadınların dertleştiği birbirbirlerine samimi ve içtenlikle konuştukları ortak nokta zannederdim. Yazık hiç öyle değilmiş
SiZinkide ne güzel denk velmiş valla ohh miss sağlıkla alın kocağınızaeşim askere gittiği gibi doğum kontrol hapını bıraktım ve yemin töreninde görmeye gittiğimde hamile kaldım. 3 yıllık evliyim ve yaşım 26. Demem o ki denemeye başlamak dediğin şey ilk denemede de olabileceği için üzüleceğin bir zamana gelmesin.
eşimin askerden gelmesine 13 gün kaldı ve ben 21. haftamı bitiriyorum şu an
bu süreçte eşimin yanımda olmaması büyük problem olmadı çünkü ailemle kaldım. ama yalnız kalınacak bir dönem de değil. ve doğuma 3 ay kala eşim yanımda olmuş olacağı için de problem olmayacak inşaallah.
eşin ne kadar üniversite mezunu da olsa uzun dönem çıkabilir askerlik bunu göz önüne almalısın, uzun dönem çıkarsa doğumda yanında olamayabilir.
He yavrum doğur Hatta hemenn bu akşam başlayın .Bende burayı kadınların dertleştiği birbirbirlerine samimi ve içtenlikle konuştukları ortak nokta zannederdim. Yazık hiç öyle değilmiş
Gecinebiliyorsunz da neyle. Baskalari mi yardim ediyorÇalışıp çalışmadığımız önemli değil geçinebiliyoruz
Bu sizi hiç ilgilendirmez. Ben mutluyum eşim mutlu. Birbirimizi seviyoruz. Ailelerimize nazar değmesin. Kırk yıldır tanıyor gibiler birbirlerini. O yüzden herşeye burnunuzu sokmamayı öğrenin.Çalışmayan okulunu bitirmemiş askerliğini yapmamış adamla kızının evlenmesine müsade eden ailene selam olsun. Çocuk da yap bakarlar.
Ne terbiyesiz bu yahu. Ciddiye alip yazmayinBu sizi hiç ilgilendirmez. Ben mutluyum eşim mutlu. Birbirimizi seviyoruz. Ailelerimize nazar değmesin. Kırk yıldır tanıyor gibiler birbirlerini. O yüzden herşeye burnunuzu sokmamayı öğrenin.
ÇocukBu sizi hiç ilgilendirmez. Ben mutluyum eşim mutlu. Birbirimizi seviyoruz. Ailelerimize nazar değmesin. Kırk yıldır tanıyor gibiler birbirlerini. O yüzden herşeye burnunuzu sokmamayı öğrenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?