Herşeyinize karışan erkek gerçek seven midir?

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
35
İzmir
arkdaşlar sevgiliniz veya eşiniz herşeye karışıyorsa herşeyinize yani sizce gerçek sevenmidir yada bu konu hakkında düşüncelerniz nelerdirfisfisfis

Herşeye karışan erkek sorunlu erkekdir =)

Çok seviyordur belki ama sevgiside sorunludur kimseyede o sevgiden yarar qelmez =)

evet sevgi %100 sorunludur en güzel şahidi benim aldığım nefese kadar bilmek isterdi ulaşamadığı zaman delirir istanbulu alt üst ederdi.neymiş telim neden 3 kere çalmış ee sonunda ne oldu bitti çok seviyordu ilişkiyi tüketti bende çok seviyordum ama sınırı bilmek lazım.karışması iyidir benimsenmekle alakalı ama aması var işte...tüketir tüketmeyin kendinizi..bu hayata bir kere geldik değmez sonra by by der gider en ufak yapmağın bir şeyde.

arkdaşlar sevgiliniz veya eşiniz herşeye karışıyorsa herşeyinize yani sizce gerçek sevenmidir yada bu konu hakkında düşüncelerniz nelerdirfisfisfis

hayır değildir bence sadece takıntılıdır tamam bir yere kadar karışması güzeldir ama arkadaş seçimimden tut dışarı çıkmama kadar karışıyorsa beni kısıtlıyor hayatıma müdahele ediyor demektir ki ben buna gelemem zatenkötükedihüso

arkadaşların da dediği gibi ancak sorumlu biri her şeye karışır
bu kesinlikle bir sevgi belirtisi değildir
her şeye karışmakla ilgili olmak aynı değildir.
bir süre sonra bıktırır zaten
ben katlanamam birinin sürekli beni yönetmeye kalkmasına

Bencede herşeye karışan erkek sorunludur. Kendine güveni sıfırdır. Dolayısıyla ne kadar severse sevsin sanada güveni yoktur. Sevgiyi tüketir sonunda sadece sorunlar kalır.

Her şeye karışan erkek sadece kendini seviyordur. Kendi egolarını tatmin amacı vardır.
Hiç çekilmez.lmaz:

teşekkür ederim yorumlarınız için haklısınız aynen bende öle düşünüyorum ama yinede çözüm bulamıyorum :S bşka fikirleri olan varsa yazabilir tabi yaşımdsa 18

tamam arada sırada karışabilir normaldir zemuszemus
ama her seferinde yok onu yapma şunu yapma oraya gidemezsin lmaz: v.s. laflar ederse, hayatıma müdahale edecek kadar çok karışıyorsa. çeker giderim hoşçakal derim o kişiye :1closedeyes:

senden en az 3 yaş büyük, doğru tahmin mi?

Arkadaşlarıma katılıyorum;

Herşeye karışan erkek Sorunludur ve acilen psikoloğo görünmesi gerekir

"Sevgi, herşeye karışmaktır" - Öyle midir ? - Değildir lmaz:

:umursamaz:

karıssın ama herşeye de degıl ya :)

komplekslı erkek karısır herseye bence

Bazı arkadaşlarım bunun çok normal olduğunu savunuyorlardı. Oysa ki bu büyük bir anormallik.. Herkes sınırını bilmeli, aşkı tüketir böyle saçmalıklar..

arkadaşlar ne yazık ki artık bazı kişilerin görüşlerini oldukça iyi anladım yerimseniben erkek düşmanı :1closedeyes: her başlıkta benzer cümleler sarf ediliyor a.s

ozaman yukarıda yazılanları yapan kadınlarda sorunlu kadınlar piskologa gitmeli

ozaman forumda açılan başlıkların büyük bir kısmını göz önüne aldığımda, forumun neredeyse tümünün piskolojik sorunlarımı var? benneyaptımki profesyonel yardıma mı ihtiyacı var? :roflol:

bu davranışlar bu şekilde yorumlanıyor herkes onaylıyor, ozaman benim önermem de doğru olmalı sengözlerimebaksanab, doğru olduğuna inanmak istemesemde :uhm:

tabikide karışacak, karışmadımıda

...

*sevgilim benle ilgilenmiyor

*ilişkimiz çok monoton

*sevgilim beni kıskanmıyor

*çok mutsuzum

...

gibi başlıklar açıyorsunuz :1closedeyes:

insan ne istediğini bilmeli sengözlerimebaksanab

7senedır evlıyım ve esım daha hıcbırseyıme karısmaz kararlarıma saygı duyar dusuncelerıme onem verır
kıyafetlerıme asla yorum yapmaz
demekkı esım benı sevmıyor bu durumda dıye dusunmelıyım heralde.
herseye karısıp ınsana hayatı zından eden kısı seven degıl sorunlu kendıne guvenmeyen kısıdır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…