Herşeyinize karışan erkek gerçek seven midir?

e tamam da erkeklerin bi dengesi yoksa bizim kabahatimiz ne?
illa yaptığımız kakaya kadar karışcaklar veya saksı çiçeği gibi akıllarına geldiğinde mi ilgilenecekler?

İşte sorunda orada hayatım.. Bir bilsek ne istediklerini, biz de ona göre şerbet vereceğiz.. Bence kadınların yaptığı da normal bir şey değil. Ama o karşı taarfın yorumuna kalmış bir şey yine de.. :sm_confused:

Walla herşeye karışan erkek çok sever mi bilemem ama karşısındakinin sevgisini tüketebilir.sengözlerimebaksanab

benım sevgilim bana hiç karışmam hiç hemde erkek arkadaslarımlada ınsuz buluşabilirim mesela.. ve sevdiginede adım kadar eminim...ok şükür hiç kıskanmas benım aşkım beni:)

Canım burda ki sorulan soru bir uç noktadan bahsediyor. HERŞEYE karışan erkek tipini soruyor. Bu evet psikolojik bir problemdir. Ama dediğin gibi ilişkimiz çok monoton sevgilim beni kıskanmıyor çok mutsuzum gibi başlıklardaki arkadaşlarımızın sevgilileri de bir uç noktadır.HİÇBİRŞEYE karışmayan erkek tipidir. Bu da problemdir. Herşeyin azı karar çoğu zarar demiş atalarımız. Yoksa herkes ne istediğini biliyor aslında a.s.

karışması normaldir sonuçta aynı hayatı paylaşıyorsunuz sizde onu karışıyorsunuz değilmi ozaman sorun yok yanında bi kadın görsen ne yapardın bunu hiç düşündünmü yada senin yada senin yanında bi erkrk görse o ne yapar düşün düşün

Canım emin ol sana karışmayan erkek seni tiiiiye bile almıyordur.
Sorunlu olan sorumluluk taşımaktan korkan fedarlıktan ödü kopan insanlardır bence.

Son düzenleme:
benim arkadaşım da çok karışıyor herşeye giysilerime arkadaşlarıma gittiğim yerlere herşeye karışıyor bunun için çok tartışıyoruz klava: bu defa da tamam artık hiçbişeyine karışmıycam diyo tamamen soyutluyo kendini ama tavır yaparak, ben karışmıyorum diyo o da çekilmiyo ikisinin ortası olmayı beceremiyo kaydirigubbakcemile

kesinlikle dengeyi tutturmalıdır..çok karışırsa problemlidir..hiç karışmazsa ayrı problemlidir..elbette kıskanması lazım ama dozuda..hoşlanmadığı bişey olduğunda düzgünce dile getirmelidir..ben eşimi tanıdığım için kendime laf söylettirmem..zaten o kadar uyumluyuz ki birbirimizi uyaracak karışacak durumlarımız olmuyor..olayları o boyuta getirmiyoruz

herşeyine karışan erkek ömür törpüsüdür...

18 yas size karısması gerekmesınımı gosterır resit diyemı bılemıyorum ama bence daha sımdıden bu kadar taviz vermeyın yoksa sonradan basınız çok agrır..
çok karısan erkek çok sevmez yanlıs bir dusunce..
çok karısmak = çok ilgilenmek demek değildir.. asla bu ıkı kavramı karıstırmamak gerek..
eger bu karısmak hosunuza gidiyorsa bişey diyemem ama yok hosunuza gıtmeyıp onu kırmamak adına sessiz kalıyorsanız ,bu zamanla sevgılınızın yaptıklarından ötürü ona karsı bı BIKKINLIK hıssı verecektır..

Herşeyime karışan erkek,kendine güvensiz erkektir,özgüveni olmayan bir erkekten daha itici bir tip daha olamaz benim için..:mymeka:

her şeye karışan erkek diğer arkadaşların da söylediği gbi sorunlu erkektir.

sevgilim olması her şeye karışma hakkı vermez.
her şeye karışan insanın kendinden başka hiçbir şeye özellikle de karşısındaki kadına saygısı yoktur.:umursamaz:

bnm sevgilim ay şuyuma karışıyo ay buyuma karışıyor napsın kıskanıyor bni çok seviyor, diyen kadın tipini de hiçbir zaman anlamadım.şakkıdı
bence böyle düşünen kadınların kendilerine saygıları yok.mirmirmirmir

Bu sorudan yola çıkarsak:) en çok seven erkek kendini frenleyip herşeye burnunu sokmayan erkektir tabii bencelmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…