Heryerde adımın geçmesi

Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.
İki kişi arasında konuşulan ne varsa bana göre sırdır.
Kuzeninize kızınca gidip yengenize anlatma hakkınız bana göre olmuyor.

Konu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.
Bir zahmet yoneticilere bunu yazin o zaman kural geregi yassah.

Sir değildi ki. Yengemin arkasından konuştu. Yerinde cevabını verdim ama daha sonra o kuzenle husumetim olduğu için birgun dertlesirken yengemle onuda anlattım.
Kuzenle aranız açılınca hemen yengenizle onun arasını bozdunuz tabi. İyi niyetli olsanız duyar duymaz yengenizi uyarırdınız. Sizin gibiler her ailede oluyor maalesef. Ortalığı karıştırmışsınız bir zahmet adınız geçsin. Bir daha da ders olsun etraftakiler size güvenip b i r şey anlatmazlar.

Bir şeyi bilip daha sonra fırsatını yakalayınca o şeyi koz olarak kullanmışsınız.
Çok çirkin bir davranış.
Boşuna dememişler insanları kavgada tanırsın diye. İlkten dost gibi görünüp derdini dinlerler aran açılınca da zayıf yerinden vururlar.

Ya ne alaka.
Öyle yorumlar var ki herkes melek sanırsın. Benim yengemin arkasından ileri geri konuşacak sonra yüzüne gülecek bende uyarmyacak miyim yengemi o sinsiye karşı..
Bu uyarma yada yengenizi düşündüğünüzden kaynaklı bir davranış değil ki resmen aranız bozulduğu için laf taşımışsınız. Eğer niyetiniz savunma olsaydı bunu şimdi değil zamanında yapardınız.

Konu silmeye neden karşısınız anlamadım bura dışında diğer yerlerde yazan kişi konularını gayet rahatça siliyor. Sonuçta düşüncelerini paylaşmaktan vazgeçmekte hakkı diğer türlü zorbalık oluyor.

BDV Bölüm Kuralları madde 2:
2- Konu ve mesaj içeriği silmek yasaktır. İçeriği silinmiş konular kapatılır ve orjinal içerik geri yüklenir.

Lütfen ;

• üzüleceğiniz konulardan,
  • başkalarınız üzeceğiniz yorumlardan,
  • yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
  • ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan, uzak durmanızı öneririm.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın!

- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !

Siteye üye olurken "okudum, kabul ediyorum" olarak işaretlemeden üyelik işlemimizin tamamlanmadığı Kullanım sözleşmesindeki madde:

• Kullanıcı konuları ve mesajları asla silinmez.
Kullanım sözleşmesindeki ilgili diğer bir maddeler:

• Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
Saygılarımla.

O zaman diğer yerlere açacak konularını ;) üye olurken kurallar kocaman yazıyor okuyun bi zahmet kabul edersin etmezsin ona göre ;)

Silinen konuyu nasıl geri getiriyorsunuz hala daha anlayabilmiş değilim,teknoloji ozurluyum tamam ama bu bana çok üç geliyor. Kadın konuyu siliyor,tak iki dakika sonra konu aynı şekilde geliyor kafam almıyor 😯

hala kizi da masallah herkese telefonda hesap soruyor. yengenin tavrini neden telefonda sikayet ediyor kocasina. biraz baskin bir tip galiba. siz de ondan daha baskin olun . siz de telefon acin dokun icinizi mesafe koyun.

bu tip akrabalarda kendileri ne yaparsa yapsın hakli çıkarırlar. yermek istedikleri kisiyi de agziyla kus tutsa yine yerer tum sülaleye dedikodu yaparlar. o yuzden nasil olsa konusacaklar bari hakkini verin oyle konussunlar. dersini verin yani.

Çocuk bakma mevzusu konuşulurken madem ki yengenizi haklı görüyorsunuz neden kuzeninize sen bunları böyle söyleyemezsin demek yerine yengeyi körüklediniz?

Acikcasi herkesin bu kadar tepki göstermesine şaşırdım. Yaptıgı bir hata olabilir ama bunu tokat gibi yüze çarpmaya bence hiç gerek yok. Kendisi zaten tarafsiz bir sekilde konuyu anlatip nasil toparlayabilecegi hakkinda yardim istiyor. Hakliyim diye savunma yapmiyor.Eminim ki insanların çoğu sinirine yenik.dusup.bir sürü istemediği hataları yapıyordur. Illa laf tasimaya gerek yok, yanlis bir kisiye yanlis zamanda sinirle soylediginiz bir laf hatta sesinizi bile yuksettiginiz de bile olaylar karisabilir. Ve eminimki sizde keşke demez olaydım diyorsunuzdur. Bence hata tek kişi de değil. Yengesi tavır koymayabilirdi. Hadi koydu abisi soylemeyebilirdi. Belliki aile ici bu konular için öfkelerini kontrol altına alamıyor. Sonra ne cürret kuzeni arayıp birde hesap soruyor karın böyle yaptı diye.
Bence bu saatten sonra böyle toplara hiç girmeyin. Bir müddet sessiz kalmayı deneyin eğer sessiz bırakmıyorlarsada buna abin ve yengende dahil gereken cevabı gerektiği yerde uygun bir dille söyleyin. Size bisi soyleyip sorduklarinda soyleyeceginiz tek sey daha once olanlari gorduk beni hicbirseye karistirmayin deyip islerin icinden cikin, oyle ortamlardan uzak durun geri cekinin.Bence o zaman ortalık biraz durulacaktır. Boyle konularda zaman en iyi ilaçtır. Ve ilerleyen zamanlarda tekrardan çok iyi olsanız bile asla ve asla bu hataya tekrar düşmeyin....

Hepiniz dedikoducusunuz, bu yuzden sorun bitmez. Madem bu kadar sorun oluyor, laf soyleme milletin arkasindan, birde biri birsey soylerse tasimayin o lafi

Ben yengeleri kızları halaları hiçbirşey anlamadım ama. Kafam karışır o konularda. Senin iyi niyetle anlattığın konuyu gidip senin ismini vererek yetiştirmesi hiç hoş olmamış.
Sen de kimseye senin için bak böyle böyle dedi demezsin artık. Gidip yetiştiriyorlar hem de kabak gibi isim vere vere :silah::deli::KK45::sus:

Back
X