Merhaba 8 aylık evli 2 aylık hamileyim kayınvalider ilede aynı mahallede oturuyoruz ve bu arada kayınvalidem görümcemin 1.5 yaşında kızına bakıyor asıl sorunuma gelecek olursak ben eşimle ne yapmak istersem o da bizimle olmak istiyor, ay sonu İzmir'e gideceğiz eşimle eee çocuğu alayım bizde gelelim dedi gelmesine gelsin ama ben eşimle gidip akraba arkadaş ziyareti yapıp biraz dolaşmak nefes almak istiyorum, görümcemin durmayan çocuğu ile günümü zehir etmek istemiyorum, eşimde bende başka zaman gideriz beraber o gün zor olur diyoruz, çocuk durmaz diyoruz yok anlamıyor illa gelecek o öyle yapınca da ben gitmekten vazgeçiyorum.... İkinci sorun ise yarın kontrolüm var eşimin işi çıktı yetişemezsem sen gidersin dedi kayınvalide yine atladı eee çocuğu alır ben giderim

( bu arada benim annem 5 sene önce vefat etti kardeşimde yok ) anlayacağınız şu son davranışlarından sonra adını duymaya tahammülüm kalmadı... Böyle bir soruna çözümü olan var mı , kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum ama ben sıkılıyorum bu seferde