• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Heryere gelmeye çalışan kayınvalide

Yani hep mi böyle gerçekten? Kadın resmen kendini size gezdittiriyor
%90 bizimle gelmeye kalkıyor heryere , hani haber verme muhabbeti varya kadın oynuyor zaten oğlum yemek yaptım uğraşmayın evde gelin eee eşimde bana sorma seline sor diyor bir gitmiyorum iki gitmiyorum , yemek bitiyor eee oğlum bizim canımız sıkıldı bizi şuraya götür bizi buraya götür anlayacağınız ben evi fizana taşısam kadın telefonla yeter ...

Surat asmak, tavir koymak daha zor ve anlamsiz degil mi? Ayrica probleminizide cozmuyor. Kayinvalide gelmek istediginde basbasa kalmak istiyoruz diyebilirsiniz, bu kotu birsey degil ki
Kayınvalidem rahatsızlık geçirmiş kullandığı ilaçlar psikolojisini bozmuş rahatsızlığıda pek düzelmiş değil onun ardına sığınıyor , ama iş gezmeye gelsin herkesten önce dipçik gibi geziyor

O derdi çok iyi bilirim 😬
Ben arabayi sattirdim 🤣
Borca batti arabayi satim mi dedi sat dedim istesem borcu kapatirdim araba kalirdi 😅
Sonra bir daha aldik belki duzelmistir diye aldigimiz hafta kendi kendine oglusuyla planalr yapip 4 kere binip bir yerlere gitti 😬
Onu da bahanelerle sattirdim zaten çok masrafli ciktiydi 😬
Eşim araba diyo ben hehe diyorum, içimden de bu memleketten km lerce uzaga gitmeden araba maraba yok diyorum 😅
Araba kp üstüne yapılmış 3 kardeş almış parayı 3 kardeş ödemiş , satılması zor o yüzden

Yaptığım bu ki eşimede dediğim bu aynen annesi gitmek istiyorsa götürsün ama onlar benimde gelmemi istiyor eee ben gitmeyince eşimde annesi alıp arabaya bindirip götürmüyor
Tamam işte sende gitme, onlarda gitmesin o zaman.Eşinle kvye haber vermeden gizliden git derim. Evler yakın mı. Haberi olur mu. Eşine tembih et söylemesin kimseye

Tamam işte sende gitme, onlarda gitmesin o zaman.Eşinle kvye haber vermeden gizliden git derim. Evler yakın mı. Haberi olur mu. Eşine tembih et söylemesin kimseye
Zaten öyle oldu evler aynı mahallede birde sürekli ıbık gıbık muhabbetine aradığı için illa haberi oluyor , değişik biri kötü değil ama burda birisi demiş ya kör cahil

Kayınvalidem rahatsızlık geçirmiş kullandığı ilaçlar psikolojisini bozmuş rahatsızlığıda pek düzelmiş değil onun ardına sığınıyor , ama iş gezmeye gelsin herkesten önce dipçik gibi geziyor
Gelme derseniz yinede gelir mi? Eger oyleyse isiniz zor. Hasta diye her ywre onuda goturmek zorunda degilsiniz

Yaaa sorun ne biliyor musunuz birde eşimlede paylaştım bunu ablasının eşi şehirdışı çalışıyor ablasının herşeyi ile annesi ilgileniyor eee ben kocamla birşey yapınca eee ablanızın içi buekuluyor eee banane kocası para kazanırken o para muhabbeti yaparken ben bişi demiyom benim kocamla bişi yapmam mı içini burkuyor, kocamla doktora gidiyoz diye o kocasıyla gidemedi diye üzülüyormuş... Eee dedim napayım ne istiyorsunuz benden çağırdım kocasını işini bıraksın gelsin o zaman dedim... Sanki onun yerinde ben olsam çok dikkat edecek haline tavrına

Gelme derseniz yinede gelir mi? Eger oyleyse isiniz zor. Hasta diye her ywre onuda goturmek zorunda degilsiniz
Anlamayan insan olsa direkman gelme derim ama kızdığım şey kızı ile damadı başbaşa kalsın isteyip iş bize gelince sürekli heryere gelmeye kalkması tahammül edemediğim şey bu

direk olarak biz eşimle başbaşa gideceğiz anne heryere gelmeye çalışma
üstelik küçük çocukla inan hiç istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum diyin

siz benim gibi değil de biraz daha tatlılaştırabilirsiniz :)
Şerbete yatırsam dediklerinizi günlerce bekletsem hatta değişen birşey olma aynı yine herşey diyorum ya ben değil eşim ayarlayavak bu durumu ben babamla diyaloğumu nasıl ayarlıyorsam o da ayarlayacak

Zaten öyle oldu evler aynı mahallede birde sürekli ıbık gıbık muhabbetine aradığı için illa haberi oluyor , değişik biri kötü değil ama burda birisi demiş ya kör cahil
Evlerin yakın olması dezavantaj. Aradıgında bazen açmayın, işim vardı deyin. Bir ömür kv ile mi gezeceksiniz. Bencil biri bence. Düşünceli insan, gençlerin peşine sürekli takılmaz.

Anlamayan insan olsa direkman gelme derim ama kızdığım şey kızı ile damadı başbaşa kalsın isteyip iş bize gelince sürekli heryere gelmeye kalkması tahammül edemediğim şey bu
Çünkü sen gelinsin. Kızının peşine takılırsa, mazallah yuvası dagılır. Ama gelin katlanmak zorunda. Bı kafada. Digerlerine de yapsın sıkıyorsa. Ne yap ne et kv ile gitme.

Evlerin yakın olması dezavantaj. Aradıgında bazen açmayın, işim vardı deyin. Bir ömür kv ile mi gezeceksiniz. Bencil biri bence. Düşünceli insan, gençlerin peşine sürekli takılmaz.
Öyle yapıyorum zaten sınır koyuyorum ve o sınırın çok farkında eşim yokken nadir gelir , gelirken haber verir eşim varken ise lap diye damlarlar 11 e kadar beraber oturalım herkes evine dağılsın onlar evlerine dönerken yine bize uğrarlar

Çünkü sen gelinsin. Kızının peşine takılırsa, mazallah yuvası dagılır. Ama gelin katlanmak zorunda. Bı kafada. Digerlerine de yapsın sıkıyorsa. Ne yap ne et kv ile gitme.
Allah çok büyük aslında kızının da kayınavlidesi laf sokup duruyor ona , senin kızın şöyle senin kızın böyle deyip duruyorlar... Bana gelince maşallah ne güzel gelinin var ne tatlı ne tatlı dilli eeee böyle olunca karınları ağrıyor işte

Allah çok büyük aslında kızının da kayınavlidesi laf sokup duruyor ona , senin kızın şöyle senin kızın böyle deyip duruyorlar... Bana gelince maşallah ne güzel gelinin var ne tatlı ne tatlı dilli eeee böyle olunca karınları ağrıyor işte
Agrıyor ama evliliğini çekilmez hale getiriyor. Kv ile mi evlendın.Nıye onunla gezeceksınki.

Kizi ve damadi acik acik basbasa kalmak istediklerini söylüyor olabilir. Kayinvalideniz pesinize takilmak istediginde basbasa gidecegiz deyip kestirip atin. Gerekirse gideceginiz saati söylemeyin. Bu sekilde ayagini kesmis olursunuz

Bundan seneler önce kardeşlerin aldıpı ortak araba çünkü kp ben araba almam diye diretiyor bunlarda 3 kardeş asgari ücretle çalışıyorlar üçü heray taksitini ödeyip alıyor .... Genel olarak herşeyde bu şekilde kp borcun altına girmez pek düğün borcunuda eşiimin kendi ödemesi gibi
Düğün borcunu esiniz ödeyecek tabiki ,kp in öyle bir zorunluluğu yok.Ortak araba olursa daha cok başınız ağrır, kimse ile bir çay kaşığını bile ortak kullanmam.Ruhsal olarak rahat etmek isteyen birisi öncelikle maddi olarak tamamen özgür olmalı

Back
X